E36LATVIA Instagram konts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Varbut noder
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Instagram--- toms_ko
Kā ideja nav slikta, es parasti ka ieliku sava e36 bildi pierakstīju kā 'hashtag': -> #e36lv
Un nebiju vienīgais kas to darīja, bet nu tagad būs forumam savs instagram konts
ps. sekoju!
Un nebiju vienīgais kas to darīja, bet nu tagad būs forumam savs instagram konts
ps. sekoju!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
Un tagad pasakiet man, vai tas būtu pareizi šādas bildes likt kautkādā instagramā? Nekas personīgs auto īpašniekam, ne visi var atļauties uzturēt/izveidot gaumīga izskata auto, bet nu ja visi sāks spraust šāda veida bildes iekšā, tad bail iedomāties kāds būs tā konta saturs.Laurikbmw rakstīja:From Purchikistan
alnis. rakstīja:Un tagad pasakiet man, vai tas būtu pareizi šādas bildes likt kautkādā instagramā? Nekas personīgs auto īpašniekam, ne visi var atļauties uzturēt/izveidot gaumīga izskata auto, bet nu ja visi sāks spraust šāda veida bildes iekšā, tad bail iedomāties kāds būs tā konta saturs.Laurikbmw rakstīja:From Purchikistan
LIELS +
Repostojat bildes, kurām ir #e36lv, priekškam čakarēties ar ielikšanu forumā un tad publicēšanu?
Un foruma biedri, kas vēlas, lai to bildes tiktu publicētas attiecīgajā kontā, izmanto attiecīgo hashtagu
Un foruma biedri, kas vēlas, lai to bildes tiktu publicētas attiecīgajā kontā, izmanto attiecīgo hashtagu
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Lai tik liek, ir uz ko paskatīties arī forumārvars rakstīja:Repostojat bildes, kurām ir #e36lv, priekškam čakarēties ar ielikšanu forumā un tad publicēšanu?
Par so +, jo tak vieglaak ielikt hashtag neka seit bildi spamotrvars rakstīja:Repostojat bildes, kurām ir #e36lv, priekškam čakarēties ar ielikšanu forumā un tad publicēšanu?
Uzmanību sanese...
atmoda bembim.
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Ir savi plusi, ir savi mīnusi! Mīnus ir tāds ,ka ar hashtag man nav jačakarējas ar bildes izgriešana un reposto pazūd tā bildes kvalitāte! Te ieliekot uzreiz ir bildei cita kvalitāte, es salglabāju attēlu nedaudz uzlaboju un skaista bilde! :)Pjērs rakstīja:Par so +, jo tak vieglaak ielikt hashtag neka seit bildi spamotrvars rakstīja:Repostojat bildes, kurām ir #e36lv, priekškam čakarēties ar ielikšanu forumā un tad publicēšanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right