E36-Riks*
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Paldies, ka novērtēji!rvars rakstīja:Vakar ap 17 arī brauca pretī pa Tallinas ielu, izskatās smuki
Bet priekšā ir diezgan daudz darba!
Vēlos nopulēt autiņu, tanī skaitā jumtu, jo tas ir diezgan pamocīts.
Kā arī nomainīt visus šķidrumus, un arī sveces.
Sveces likšu NGK, bet tik nezinu kā ar eļļu un stūres pastūža šķidrumu.. :/ Vispār ar eļļu ir kā ir, strīdīgs jautājums
Kā jau minēju, ka drīz mainīšu eļļu, tāpēc izdomāju pamēģināt Bardahl.
Atlika tikai iepirkt eļļas filtru.
P.S. - Kāds var pateikt, kur var nopirkt dzelteno plēvi lai notonētu miglas lukturus?
P.S. - Kāds var pateikt, kur var nopirkt dzelteno plēvi lai notonētu miglas lukturus?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jācer tik ka dzinējā neiemetīsies bardakhls
Spriezot peec viena onkulja video youtube, nekam tur iemesties nevajadzetupipax rakstīja:Jācer tik ka dzinējā neiemetīsies bardakhls
Cik tev ta ella izmaksaja?
Plēvi var nopirkt Kvillerā. Kontaktinformācija šeit - http://kviller.lv/Oracal/ContactS.htmlRiks* rakstīja:Kā jau minēju, ka drīz mainīšu eļļu, tāpēc izdomāju pamēģināt Bardahl.
Netonē neko. Labi tpt izskatās.
Paņēmu 7 bundžas, tie ir 7 litri, ar 10% skidonu sanāca 87 eināriKapteinis rakstīja:Spriezot peec viena onkulja video youtube, nekam tur iemesties nevajadzetupipax rakstīja:Jācer tik ka dzinējā neiemetīsies bardakhls
Cik tev ta ella izmaksaja?
Kurā vietā pirki? Es te Īrijā meklēju un vietējos auto veikalos visi acis bola un paurus kasa un saka ka nekad nēesot dzirdējuši par šo.
Es pirku pie oficiālā pārstāvja www.bardahllatvia.lvArchizlv rakstīja:Kurā vietā pirki? Es te Īrijā meklēju un vietējos auto veikalos visi acis bola un paurus kasa un saka ka nekad nēesot dzirdējuši par šo.
Bet Tu jau vari pasūtīt iekš ebay
Hz, neticu, ka ir jēga tik daudz pārmaksāt (uzreiz bij skaidrs, ka produkts tiem, kas naudu neskaita). Kurus testus esi skatījies - gadījumā ne tos, kur tās eļļas tiek salīdzinātas testos, kuriem ar motoreļļu reālā darba apstākļiem nav nekāda sakara/atbilstības?! :)
d[-_-]b
Bet Tu redzēji to video no sākuma līdz galam? Godīgi sakot es biju šokā!Dj Plosky rakstīja:Hz, neticu, ka ir jēga tik daudz pārmaksāt (uzreiz bij skaidrs, ka produkts tiem, kas naudu neskaita). Kurus testus esi skatījies - gadījumā ne tos, kur tās eļļas tiek salīdzinātas testos, kuriem ar motoreļļu reālā darba apstākļiem nav nekāda sakara/atbilstības?! :)
Es neēsmu no tiem kas neskaita naudu, bet uz eļļu negribu ekonomēt..
Tas testētājs vēl beigās teica, ka daudzi ražotāji piedāvāja viņam nereālus ciparus lai viņš labi noreklamētu viņu produktus. Viņš viņus pasūtīja, jo negrib bojāt savu reputāciju.
Ir vēl 3.daļa, kur viņš jauc ārā cilindru bloku, un mehi bija šokā. Viņi teica, ka viņam dzinējs ar 160k nobraukumu izskatās labāk kā citi ar 40k nobraukumu.
Bet viņš eļļu maina ik pēc 3-5k
To pašu chali tur aizdomās par krāpšanos un noziedzīgu darbību lielos apmēros...
Izskatās, ka viņam pofig!elksnis rakstīja:To pašu chali tur aizdomās par krāpšanos un noziedzīgu darbību lielos apmēros...
Viņam visur ir gali, menti pat mūk no viņa!
Samaksā meham čaukstošo, viņš acis bolīs ne par to vien... :)
"Man daudzi ražotāji piedāvāja nereālus ciparus, bet..... Bardahl samaksāja visnereālāko"
"Man daudzi ražotāji piedāvāja nereālus ciparus, bet..... Bardahl samaksāja visnereālāko"
d[-_-]b
Nu nez, ar tām eļļām ir kā ir! Katrs aizstāvēs sevis izvēlēto ražotāju!Dj Plosky rakstīja:Samaksā meham čaukstošo, viņš acis bolīs ne par to vien... :)
Pēc eļļas nomaiņas motors ievērojami klusāks palika, ar citām eļļām neko tādu nebiju novērojis
Samaksājis tādu naudu es ar, protams, aizstāvētu! :)
Šeit ar būs kāds video:
https://www.youtube.com/watch?v=a5zv_8RBfGg
https://www.youtube.com/watch?v=ctQThuRRh6o
https://www.youtube.com/watch?v=9yLCBF417-4
Otrajā video runa iet gan ne par eļļām, bet tā saucamajām piedevām, bet toties arī ir kkas no Bardahl, kas sevi parādījā ne no labākās puses..
Trešājā video atklāj to super piedevu, kas sakāva visas parējās (ar pirmajā momentā rāda vnk fenomenālus parametru, BET kas notiek ar dzinēju pēc tam...). Tas, ja runā par to, ka pēkšņi dzinējs palicis mega kluss + manāmi daudz poniji nākuši klāt! :)
Šeit ar būs kāds video:
https://www.youtube.com/watch?v=a5zv_8RBfGg
https://www.youtube.com/watch?v=ctQThuRRh6o
https://www.youtube.com/watch?v=9yLCBF417-4
Otrajā video runa iet gan ne par eļļām, bet tā saucamajām piedevām, bet toties arī ir kkas no Bardahl, kas sevi parādījā ne no labākās puses..
Trešājā video atklāj to super piedevu, kas sakāva visas parējās (ar pirmajā momentā rāda vnk fenomenālus parametru, BET kas notiek ar dzinēju pēc tam...). Tas, ja runā par to, ka pēkšņi dzinējs palicis mega kluss + manāmi daudz poniji nākuši klāt! :)
d[-_-]b
A kāpēc pārmaksāt? Es pagaidām leju Castrol Edge sintētiku, maksā nu burtiski tikpat cik Bardahl, tāpēc arī domāju pamēģināt.Dj Plosky rakstīja:Hz, neticu, ka ir jēga tik daudz pārmaksāt (uzreiz bij skaidrs, ka produkts tiem, kas naudu neskaita). Kurus testus esi skatījies - gadījumā ne tos, kur tās eļļas tiek salīdzinātas testos, kuriem ar motoreļļu reālā darba apstākļiem nav nekāda sakara/atbilstības?! :)
Pateicoties biedram Kaliks, tika piemetināts Rondell bundulis.
Skaņa izmainījās tikai minimāli, klusiņām murrā.
Drīz griežam ārā katalizātoru un liekam rezonātoru.
Vismaz skats ir uzlabojies
Skaņa izmainījās tikai minimāli, klusiņām murrā.
Drīz griežam ārā katalizātoru un liekam rezonātoru.
Vismaz skats ir uzlabojies
Runājot par diskiem, nesen nopirku BBS style 5 R16 8j 23et..K.F. rakstīja:Ļoti labi. Citus diskus un vispār
Kādas riepas būtu labāk likt lai vidons būtu normāls?
Itkā varētu nedaudz nosēdināt pakaļu, bet baigi zemo arī negribu, jo šad tad jāmauc uz Latgali.
Sveiki!
lgi nekas nebija rakstīts
Tātad šodien nodeu savu kabri lietotāja Mārtiņa a.k.a Kaliks rokās.
Plānotie darbi:
*Uzlikt priekšējo glāžu atsaiti
*likvidēt virspusējo ruslanu no priekšējām glāzēm
*Restaurēt stūres reiku
*Uzlikt jaunus Lemforder stūres pirkstus
*Restaurēt/nomainīt stūres pastūža sūkni
*Nomainīt pakaļējos bremžu klučus
*un iespējams, ka pakaļējo gultni
Pēctam sākšu domāt par diskiem, bet sākumā jātiek vaļā no style 5 komplekta
lgi nekas nebija rakstīts
Tātad šodien nodeu savu kabri lietotāja Mārtiņa a.k.a Kaliks rokās.
Plānotie darbi:
*Uzlikt priekšējo glāžu atsaiti
*likvidēt virspusējo ruslanu no priekšējām glāzēm
*Restaurēt stūres reiku
*Uzlikt jaunus Lemforder stūres pirkstus
*Restaurēt/nomainīt stūres pastūža sūkni
*Nomainīt pakaļējos bremžu klučus
*un iespējams, ka pakaļējo gultni
Pēctam sākšu domāt par diskiem, bet sākumā jātiek vaļā no style 5 komplekta
-
find_in_page
- chevron_left