UZMANĪBU!!! Slikts serviss "Autocentrs Rīga"
Ja nervi netur tad labāk neko forumos neraksti jo te jau viens solis līdz uzmestais kļūs par uzmetēju
Vienreiz paņerkstēji, tie kas izlasīja saprata, ka to servisu labāk neapmeklēt, ko vēl gribi? ja ir kā raksti tad protams taisnība tavā pusē, bet šeit to neatradīsi un jebkurā gadījumā šis ir tikai vienpusējs tavs viedoklis, mēs neviens nezinam otras puses stāstu!
P.S.
Lodējums bildē ir pizģets
Vienreiz paņerkstēji, tie kas izlasīja saprata, ka to servisu labāk neapmeklēt, ko vēl gribi? ja ir kā raksti tad protams taisnība tavā pusē, bet šeit to neatradīsi un jebkurā gadījumā šis ir tikai vienpusējs tavs viedoklis, mēs neviens nezinam otras puses stāstu!
P.S.
Tu arī muļķis vai kā?JānisK-[JK] rakstīja:Ja nervi netur tad labāk neko forumos neraksti jo te jau viens solis līdz uzmestais kļūs par uzmetēju
P.S.
Kāds sakars manai muļķibai vai nemuļķibai ar tavu ņerkstēšanu? ja jau vairākas reizes šeit izstāstīji savu bēdu TAD KO VĒL GRIBI?
Atkārtoju priekš idiotiem (tev) - Manā e36 topikā un uzmetēju topikā šī tēma pazudīs, bet ja uztaisa jaunu tēmu servisu sadaļā (kur arī atradu šo miestu), tad tā nepazudīs un tur paliks. Aizgāja?JānisK-[JK] rakstīja:
Kāds sakars manai muļķibai vai nemuļķibai ar tavu ņerkstēšanu? ja jau vairākas reizes šeit izstāstīji savu bēdu TAD KO VĒL GRIBI?
Ridlihs rakstīja:cikruss Tu tak pats biji pievaimanājis visas malas, ka valča tev iesmērējis lpg power uzparikti sajātucipruss18 rakstīja:A ko Tu gaidiji,ka tev tagad paglaudis galvonju un noslaucis degunu?
Tak sho temu jau izmala kkadus paris men.atpakalj un tagad Tu to atkal pacel augshaa pilnigi lieki
Es tik pazinoju tautai musu varonjus ka ne kaa,esmu tak bmw valchas gimenei piedraudejis
Bet labi ka atgadinaji,uzcepsu topiku
ar kompatu pa brugji
JānisK-[JK] rakstīja:
Janis,es esmu tikai muljkjis,bet Tu jau esi ideota statusaa iecelts taa kaa domaa,ko runaa
ar kompatu pa brugji
Tik pat lielas izredzes, ka pazudīs jebkur, aizgāja?
Ne jau mani apisa, bet tevi, man ir pieticis prāta, lai mani nepaistu jau 34gadus tas, ka tu te cilvēkus sauc par muļķiem un sūti dirst par tevi neko labu neliecina! Varbūt Tu tur servisā arī sacepies, gribēji, lai pa piecīti logus ieliek
Tā kā pirms nodirst citus padomā vai vajag
Ne jau mani apisa, bet tevi, man ir pieticis prāta, lai mani nepaistu jau 34gadus tas, ka tu te cilvēkus sauc par muļķiem un sūti dirst par tevi neko labu neliecina! Varbūt Tu tur servisā arī sacepies, gribēji, lai pa piecīti logus ieliek
Tā kā pirms nodirst citus padomā vai vajag
cipruss18 rakstīja:Ridlihs rakstīja:cikruss Tu tak pats biji pievaimanājis visas malas, ka valča tev iesmērējis lpg power uzparikti sajātucipruss18 rakstīja:A ko Tu gaidiji,ka tev tagad paglaudis galvonju un noslaucis degunu?
Tak sho temu jau izmala kkadus paris men.atpakalj un tagad Tu to atkal pacel augshaa pilnigi lieki
Es tik pazinoju tautai musu varonjus ka ne kaa,esmu tak bmw valchas gimenei piedraudejis
Bet labi ka atgadinaji,uzcepsu topiku
uz priekšu, gaidu
Ridlih es nevaru,mani te par mulkji saukaa
ar kompatu pa brugji
pierādi pretējo, tā lai visi uz pauzes paliek un saprot, ka esi fenomenscipruss18 rakstīja:Ridlih es nevaru,mani te par mulkji saukaa
Cak Tu esi apbrinojams cilveks
Bet ja nopietni cik tev gadi?
Es kekava ilgus gadus basiti nospeleju,brinos,ka tevi tur neslana katru dienu zinot kjekavieshus :
Bet ja nopietni cik tev gadi?
Es kekava ilgus gadus basiti nospeleju,brinos,ka tevi tur neslana katru dienu zinot kjekavieshus :
Pēdējais labojis cipruss18 - 05 Mai 2015, 19:47, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Kur gribēšu, tur likšu! Kāda tev darīšana?K.F. rakstīja:kur vēl ieliksi?
http://spoki.tvnet.lv/automoto/UZMANIBU ... iss/753124
ķip konditorejā?cipruss18 rakstīja:Es jutu ka kads mirs dabiga naavee miiklainos apstakljos
Kjipa pats 15 x uz mieta uzsedisies
ar kompatu pa brugji
pareizi, liec tik iekšā, lai cilvēki zin pēc iespējas vairāk. powerā jau sazīmējās, ka zināms un rūdīts metējs.CaK rakstīja:Kur gribēšu, tur likšu! Kāda tev darīšana?K.F. rakstīja:kur vēl ieliksi?
http://spoki.tvnet.lv/automoto/UZMANIBU ... iss/753124
pīrāgu mīklā noslīcis pats tak pieminēji mīklainus apstākļuscipruss18 rakstīja:Kjipa pats 15 x uz mieta uzsedisies
Veelviens prieka topiks! uz CAK (cilvēks ar kameru) nevar baigi dirst virsu,visus safilmees un buus suudi!
Loud N' Proud
Pareiz ir. Jo tālāk un skaļāk jo labāk.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !