Laurix Kompotā
Dzīvosi netālu no manīm no Sandefjordas līdz Tonsbergai nav tālu Vienīgi žēl ka norge būšu bez e36raggamuffin rakstīja:Nu, teiksim, 50-50 - ar vienu kāju esmu Norvēģijā, jo vēl mācos tepatās iekš LV. Pēc eksāmeniem sakopšu kūti un braukšu visu vasaru dzīvoties.Laurix rakstīja:Dzīvojos pa Stavangeru! Tu arī NO?
Uff. Es Tonsbergā. Bet tā kā man ir smaga nosliece uz spontāniem roadtrippiem, varbūt sanāks padot ziņu.
AYYY LMAO Zinu, 20 minūtes aptuveni. Mierīgi varam saskrieties.naljanke rakstīja:Dzīvosi netālu no manīm no Sandefjordas līdz Tonsbergai nav tālu Vienīgi žēl ka norge būšu bez e36
Bet /offtopic
Šodien brīva diena un izjauktas, satīrītas lampas, jo bija pieputējušas.. Bet bildēs tāpat īsti atšķirību neredz, dzīvē uzreiz skaidrāks skats uz dzīvi!
Tikai nepatīk man tās bezlēcu lampas. Un tumšākas, laikam, tikai ar "kurmis racing" tooliem var dabūt!
Tikai nepatīk man tās bezlēcu lampas. Un tumšākas, laikam, tikai ar "kurmis racing" tooliem var dabūt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Tāds sterilums
Pašam ar prieks skrūvēt tādu! Visas skrūvītes savās vietās, stiprinājumi, plastmasi neaplauzti un no korozijas ne smakas!
Var ielikt krustusLaurix rakstīja: Tikai nepatīk man tās bezlēcu lampas. Un tumšākas, laikam, tikai ar "kurmis racing" tooliem var dabūt!
gandriz apraudajos aiz skaudibas cik perfekts tur tadu daudz ir tik labi?
Tuvajiem der tie paši tālo krusti vai kkas mainās?Kapteinis rakstīja:Var ielikt krustusLaurix rakstīja: Tikai nepatīk man tās bezlēcu lampas. Un tumšākas, laikam, tikai ar "kurmis racing" tooliem var dabūt!
Paldies! Tādā cenu kategorijā, kādā es šo iepirku, pārsvarā puvekļi, bet šis bija veiksmīgs atradums, kuru nevarēja neņemt.. paveicās! Kompoti te vispār šobrīd ir maz, bet ja uzreiz skatās uz e36 sterilo galu, tad labāk no fāterlandes m3 atdzenuboris737 rakstīja:gandriz apraudajos aiz skaudibas cik perfekts tur tadu daudz ir tik labi?
Pajautaa seit http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=10&t=208Laurix rakstīja:Tuvajiem der tie paši tālo krusti vai kkas mainās?Kapteinis rakstīja:Var ielikt krustusLaurix rakstīja: Tikai nepatīk man tās bezlēcu lampas. Un tumšākas, laikam, tikai ar "kurmis racing" tooliem var dabūt!
Kapteinis rakstīja:Pajautaa seit http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=10&t=208Laurix rakstīja:Tuvajiem der tie paši tālo krusti vai kkas mainās?Kapteinis rakstīja: Var ielikt krustus
Izložņāti visi stūri un pa lielam atrasti pāris defekti, kurus vajadzētu novērst!
Bez brūnā arī neiztikt!
* Biki rūsa uz burkas un brilles
* Bagūzī plastmasa uzlika slieksnim salauzta
* Ātrumkloķis jāpāršuj
Līdz ziemai vajadzētu sadarīt! Apakšu vel neesmu kārtīgi izlūrējis, kad tikšu uz bedres, tad būs reports.
Bez brūnā arī neiztikt!
* Biki rūsa uz burkas un brilles
* Bagūzī plastmasa uzlika slieksnim salauzta
* Ātrumkloķis jāpāršuj
Līdz ziemai vajadzētu sadarīt! Apakšu vel neesmu kārtīgi izlūrējis, kad tikšu uz bedres, tad būs reports.
Psc kā sapuvis
Atlikt dirshanu par manu mironi.tagad vinjam ir ari svarka reduktoraa
Bet pa teemu,ljooooooti patik kraasa,stavoklis.bet ieteikums,uzliec vismaz r16 diskus ,piedos sexiguma noskanju vel vairaak
Bet pa teemu,ljooooooti patik kraasa,stavoklis.bet ieteikums,uzliec vismaz r16 diskus ,piedos sexiguma noskanju vel vairaak
ar kompatu pa brugji
Mājās LV stāv praktiski jauni, divas nedēļas lietoti, style 166 kuri sākuma bija uz kabra, bet tagad mētājas kaktā! Tos arī atvedīšu un likšu virsū! Labāk būs!
Kā ta nav! Viss notiek!
viewtopic.php?f=18&t=2191&start=60
viewtopic.php?f=18&t=2191&start=60
Man vel biki jāpaciešas un varēšu, beidzot, iedot ieelpot vasaru!
tad vienkārši pērccipruss18 rakstīja:Es gribu kabri atpakalj