Dzinejs m40b18
sk :) izklausas kardinosi :)Sancix rakstīja:Viss kopā ar vadību, apkari utml.
Tev ygd vispar ir ews? Jo cik sapratu manam m40b16 nemaz tads nav...nopirku m43b16 un tas nak ar visu ews bloku...jasak stukot kas tgd isti jamainaar4axxx rakstīja:Ieliktu jau pats ar drauga palidzibu, bet svarigakais tas cenas
Nu motors ap ~70e...
Cik GMM, KOMPIS PRAVODKA? NO M40 TAKS NEDERES?
Labs jautajums jastas . Nav man EWS ir tikai centrala, un signalizacija pasa rokam likta :)Arturs... rakstīja:Tev ygd vispar ir ews? Jo cik sapratu manam m40b16 nemaz tads nav...nopirku m43b16 un tas nak ar visu ews bloku...jasak stukot kas tgd isti jamainaar4axxx rakstīja:Ieliktu jau pats ar drauga palidzibu, bet svarigakais tas cenas
Nu motors ap ~70e...
Bet cik noprotu tad EWS nak m43 motoriem? bet vaittad vinju nevar vienkarsi ninemt nost, tas taks parastais immobilaizeris?
Domaju ka nevares ta vnk nonemt...jo tas ews bloks man liekas ka palaiz vadibas bloku...tapec jau tas ir imobilaizers...karoc ja perk motoru tad ar visu ews bloku un to hujnu kas pie aizdedzes naak un tad ari to cipu kas atslegaa ieksaa vajag...nezinu tik cik viegli to visu ievilkt ja tads nemaz nav...es par to pasu tgd saku stukot...jo man ar nav...ar4axxx rakstīja:Labs jautajums jastas . Nav man EWS ir tikai centrala, un signalizacija pasa rokam likta :)Arturs... rakstīja:Tev ygd vispar ir ews? Jo cik sapratu manam m40b16 nemaz tads nav...nopirku m43b16 un tas nak ar visu ews bloku...jasak stukot kas tgd isti jamainaar4axxx rakstīja:Ieliktu jau pats ar drauga palidzibu, bet svarigakais tas cenas
Nu motors ap ~70e...
Bet cik noprotu tad EWS nak m43 motoriem? bet vaittad vinju nevar vienkarsi ninemt nost, tas taks parastais immobilaizeris?
Vaitad nevar atslegt ews kompi? tagad jau visadus brinumus taisa... tikai cik izmaksas ta ews atslegsana to gan nezinu.
Es par to ar interesejos un man viens no foruma rakstija ka var dabut m43motoram vadibas bloku bez ews...tad ari nekas vairs nav jamaina..tikai vadibas bloks un visss...manam m43b16 vins piedavaja tadu pa 10€ un domaju ka ari m43b18 maksa tikpat aptuveni....tad tas sanak kudii letak neka elektrikim nez ko maksaat...ar4axxx rakstīja:Vaitad nevar atslegt ews kompi? tagad jau visadus brinumus taisa... tikai cik izmaksas ta ews atslegsana to gan nezinu.
Un par m43b18...tiesi sodien man piedavaja pilnu komplektu...ar visu pravotku...pat karbu un sajugu...karoc pilnigi visu pa kadiem 130€ teica ka var atdot...no 97.gada sedana...Arturs... rakstīja:Es par to ar interesejos un man viens no foruma rakstija ka var dabut m43motoram vadibas bloku bez ews...tad ari nekas vairs nav jamaina..tikai vadibas bloks un visss...manam m43b16 vins piedavaja tadu pa 10€ un domaju ka ari m43b18 maksa tikpat aptuveni....tad tas sanak kudii letak neka elektrikim nez ko maksaat...ar4axxx rakstīja:Vaitad nevar atslegt ews kompi? tagad jau visadus brinumus taisa... tikai cik izmaksas ta ews atslegsana to gan nezinu.
Sodien bijubskatities un motors patiesam smuks...nav nopunkojies...ja nevajag karbu un sajugu tad jau pa kadiem 90 domaju ka atdotu...
Arturs... rakstīja:Un par m43b18...tiesi sodien man piedavaja pilnu komplektu...ar visu pravotku...pat karbu un sajugu...karoc pilnigi visu pa kadiem 130€ teica ka var atdot...no 97.gada sedana...Arturs... rakstīja:Es par to ar interesejos un man viens no foruma rakstija ka var dabut m43motoram vadibas bloku bez ews...tad ari nekas vairs nav jamaina..tikai vadibas bloks un visss...manam m43b16 vins piedavaja tadu pa 10€ un domaju ka ari m43b18 maksa tikpat aptuveni....tad tas sanak kudii letak neka elektrikim nez ko maksaat...ar4axxx rakstīja:Vaitad nevar atslegt ews kompi? tagad jau visadus brinumus taisa... tikai cik izmaksas ta ews atslegsana to gan nezinu.
Sodien bijubskatities un motors patiesam smuks...nav nopunkojies...ja nevajag karbu un sajugu tad jau pa kadiem 90 domaju ka atdotu...
Tadad pats galvenais sakrat nedaudz finanses, un ir doma uz 6 cilindru vizmaz piedava, bet tur kadus 300 eirikus vaig.
Tagad jasak piekrat :)
Nu ja tad uzreuz kadu 2.5 un miers....es ar ta biju domajis, bet peksni uzradas otrs darbs un 4x nedela jabrauc 100km un ar to pagaidam viss apstajas...japaliek pie ekonomijas
Nu lai veicas un kad saksi kko dariiit tad padalies ar info...kas un kaa
Nu nerij tas 2.5 diži vairāk par 1.8. Viss atkarīgs no kājas smagumaArturs... rakstīja:Nu ja tad uzreuz kadu 2.5 un miers....es ar ta biju domajis, bet peksni uzradas otrs darbs un 4x nedela jabrauc 100km un ar to pagaidam viss apstajas...japaliek pie ekonomijas
2.5 ir diezgan ekenomisks. pats pa brīvdienām braucu lielos gabalus, vidēji 7-8 litri uz 100km bet nu ja spiež tā nu tā ka nopietni nu jā parij tā pieklājīgāk
Man 1.8 garajos gabalos 6/7L uz 100 km, pa pilsētu ka uznāk, ir pat sanācis pie 14l uz 100.RobKrasa rakstīja:2.5 ir diezgan ekenomisks. pats pa brīvdienām braucu lielos gabalus, vidēji 7-8 litri uz 100km bet nu ja spiež tā nu tā ka nopietni nu jā parij tā pieklājīgāk
Nu tad nav nemaz tik traki ar to 2.5...Garaisss rakstīja:Man 1.8 garajos gabalos 6/7L uz 100 km, pa pilsētu ka uznāk, ir pat sanācis pie 14l uz 100.RobKrasa rakstīja:2.5 ir diezgan ekenomisks. pats pa brīvdienām braucu lielos gabalus, vidēji 7-8 litri uz 100km bet nu ja spiež tā nu tā ka nopietni nu jā parij tā pieklājīgāk
Nu man 1.6 bendzinu kkur ar 7l/100km bet uz gaazi sanak 5.40€ uz 100km uz vienalga uz 120 vai 60 brauc...starpiba 40 centi uz 100 tapec ari pagaidam pie taa japaliek jo ikdiena jabrauc daudz...vienigi dazreiz nervi netur ka jauda nav nekada
Nu ar gāzi ir cits stāsts, ar benzīnu bik vairāk iedod čība un degvielas daciks smuki krītasArturs... rakstīja:Nu tad nav nemaz tik traki ar to 2.5...Garaisss rakstīja:Man 1.8 garajos gabalos 6/7L uz 100 km, pa pilsētu ka uznāk, ir pat sanācis pie 14l uz 100.RobKrasa rakstīja:2.5 ir diezgan ekenomisks. pats pa brīvdienām braucu lielos gabalus, vidēji 7-8 litri uz 100km bet nu ja spiež tā nu tā ka nopietni nu jā parij tā pieklājīgāk
Nu man 1.6 bendzinu kkur ar 7l/100km bet uz gaazi sanak 5.40€ uz 100km uz vienalga uz 120 vai 60 brauc...starpiba 40 centi uz 100 tapec ari pagaidam pie taa japaliek jo ikdiena jabrauc daudz...vienigi dazreiz nervi netur ka jauda nav nekada
Arturs... rakstīja:Nu ja tad uzreuz kadu 2.5 un miers....es ar ta biju domajis, bet peksni uzradas otrs darbs un 4x nedela jabrauc 100km un ar to pagaidam viss apstajas...japaliek pie ekonomijas
Ok
Nedaudz kamēr vel dabu braukt ar m40b18: braucot, tagad vis iet normali, tiko palaiz vala gazes pedali, nopurkskina, vai izsauj nedaudz ka kuru reizi. brivbaita burbulo, braucot nee. Itka pec gaisa izklausas, bet nekur caurumus netradu.
Tie kuri saprot paklausas, uzmanigi, var dzirdet burbulosanu https://www.youtube.com/watch?v=avF5_NtrIr0, tiesita ari man uz brivgaitu.ar4axxx rakstīja:Nedaudz kamēr vel dabu braukt ar m40b18: braucot, tagad vis iet normali, tiko palaiz vala gazes pedali, nopurkskina, vai izsauj nedaudz ka kuru reizi. brivbaita burbulo, braucot nee. Itka pec gaisa izklausas, bet nekur caurumus netradu.
Vislaik var dzirdet pa vidu skanai tadi ka pirdieni nak ara...