E36 brauciens uz Valmieru 16.08.
Vajadzēja doties 15. augustā uz Prāta Vētras konci Valmierā.
Papildinu info par sajūtu parka apmeklējumu . No šodienas ir atvērta taka kokos biļešu cenas būs 7 eiro pieaugušajiem un 5 eiro bērniem līdz 16 gadu vecumam par 2 stundu garu takas apmeklējumu. Sīkāk: http://sajutuparks.lv/index.php/latviesi-kokos Kā arī sajūtu parks piedāvā mierīgākas atpūtas iespējas tiem kas nevēlās rāpelēt pa kokiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Labprāt pievienotos, bet šaubos vai svētdien varētu sēsties pie stūres, pēc sestdienas PV konča un Multikluba apmeklējuma.
nu tad nedzer
Es pievienojos :)
Organizator, uzraksti man pm, lūdzu.
Ar labprāt pievienošos tik jau valmierā...Atpakaļ ceļā gan kopistiski uz Rīgu
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Iespējams pievienošos Valmierā.
Nedaudz pēc 12tiem būšu pie VOC ierosinu tiem kas vēlās pievienoties Valmierā tikties tur, vai arī, ja pēc Prāta Vētras koncerta grūti atrast ceļu tad ap 14tiem ir plānots būt pie Daliņu stadiona sajūtu parkā..
e36
piedalos
Sajūtu parkā tā taka kokos ir laba , taču iesaku rēķināties ar palielu rindu uz šo pasākumu ,
Tagad tīri iecienīts pasākums Valmierā un apmeklētāji tur netrūkst . + cik man zināms tad ir tikai 20 drošināšanas ierīces jeb kā viņas sauc nezinu ... Tā kā rēķināties ar lieku laiku gaidot rindu ....
Lai, jums labs pasākums
Edit: Biļešu cenas kopā ar pārbraucienu pāri Gaujai, tur un atpakaļ ir 10 eiro nevis 7 eiro .
Tagad tīri iecienīts pasākums Valmierā un apmeklētāji tur netrūkst . + cik man zināms tad ir tikai 20 drošināšanas ierīces jeb kā viņas sauc nezinu ... Tā kā rēķināties ar lieku laiku gaidot rindu ....
Lai, jums labs pasākums
Edit: Biļešu cenas kopā ar pārbraucienu pāri Gaujai, tur un atpakaļ ir 10 eiro nevis 7 eiro .
CCLV jau informeja mani ka laicigi japiesaka..GachaK rakstīja:Sajūtu parkā tā taka kokos ir laba , taču iesaku rēķināties ar palielu rindu uz šo pasākumu ,
Lai, jums labs pasākums
Uz 14 tiem ir rezevets,gaidot rinda padomasu ka laiku pakavet realo situaciju jau, protams, jutis tik pasakuma dienā
Paldies par jaunu info..
e36
540i rakstīja:Nedaudz pēc 12tiem būšu pie VOC ierosinu tiem kas vēlās pievienoties Valmierā tikties tur
Es ar tad uz 12iem ripošu uz Vocu.Nixon rakstīja:540i rakstīja:Nedaudz pēc 12tiem būšu pie VOC ierosinu tiem kas vēlās pievienoties Valmierā tikties tur
Būšu pēc 12 pie VOCa.
Aceramies, rītdien braucam uz Valmieru izbraukšana 11:00, no Berğu veikala Depo stāvlaukuma .
e36