Spārni
Es pat iedomāties nevaru, kas tur varētu nederēt :) Bet, nu, esmu uzmaucis paspārņus no sedana, der..
Nu pēc kataloga vienīgā redzamā atšķiriba ir:
2D spārna sargs un spārna sargs!
2D spārna sargs un spārna sargs!
Vakar kā reiz uzmontēju kupejai paspārni no sedana. Nu visi skrūvju caurumi atbilst. Vienīgi starp spārnu un paspārni palika lielāka šķirba. Tādēļ baigā jēga no viņa nav. Tāpat iet sū.i tur iekšā!
Kaut vai gumiju ieliec, kas paredzēta, lai aizlīstu aiz spārna kantītes? Man neviena sūda šķirba nav :)
ar visu gumiju palika nedaudz netaa kaa vajadzetu, bet nu nezinatajs to nemaz neredzetu
...
Sveiki kur var nopirkt pašparnus kupejai riga ? Jeb kaa vinus sauca
man tāds jaut......!
Piemēram ar ko varētu atsķirties coupe/sedan/turing priekšējie spārni no compact priksējiem spārniem :B
Piemēram ar ko varētu atsķirties coupe/sedan/turing priekšējie spārni no compact priksējiem spārniem :B
sauriešu srotā laikam bija!kristapsk94 rakstīja:Sveiki kur var nopirkt pašparnus kupejai riga ? Jeb kaa vinus sauca
cenu nezinu!
Kompaktam der spaarni no sedana/touringa. Kupejas spaarniem sliekshnja dalja garaaka kaa paareejiem.markskise rakstīja:man tāds jaut......!
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Intresē kā izskatās aizmugurējie sedans paspārnis ??,nekur netā nevaru atrast bildes!
Jautākums - vai kāds var, zin vai pazīst kādu kurš var izvalcēt vai pastiept arkas nesabojājot to kantīti uz kuras turās padkriļņiki?
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Kāds zina kaut ko par spārniem, kur izgatavoti Itālijā, cik labas kvalitātes viņš ir un vai vispār ir vērts tādu pirkt, par TW mēsliem cik esmu dzirdējis, tad viņi kaut kādi ne tādi ir un vispār galīgākie mēsli, kur vēl ir iespēja iepirkt jaunus spārnus vai arī IT un TW ir vienīgais variants?
Jautajums no kadiem modeliem (sedans, kupeja, kompakts, universalis) der sparni uz kabriloeta?
Kupejas.
Tikai no kupejas un kabrioleta
Sent from my iPhone using Kristapsk94
equations rakstīja:Jautajums no kadiem modeliem (sedans, kupeja, kompakts, universalis) der sparni uz kabriloeta?
Sent from my iPhone using Kristapsk94
Sk, varbut kads var piedavat kreiso prieksejo sparnu ar krasas nosaukumu - black schwarz II
Ma liekas, ka te kur bija izskanējušas domas, ka tas pats vien ir. Labākais variants tomēr meklēt OEM + iedot vēl lieko krāsas kārtu virsū, nekā čakarēties ar to ne OEM foliju, kurš vienalga pēc gadiem diviem pa kantēm sāks rūsēt.byrbyr rakstīja:Kāds zina kaut ko par spārniem, kur izgatavoti Itālijā, cik labas kvalitātes viņš ir un vai vispār ir vērts tādu pirkt, par TW mēsliem cik esmu dzirdējis, tad viņi kaut kādi ne tādi ir un vispār galīgākie mēsli, kur vēl ir iespēja iepirkt jaunus spārnus vai arī IT un TW ir vienīgais variants?
d[-_-]b