Jumta lūka
te bus infa!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Es taču teicu, ka nav man komforta bloks, google bildītes pats māku atrast un iepriekšējā postā jau uzrakstīju,ka atradu visu informāciju
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ka var but tev ka vinja nav? kas tev kontrole to ka ataisot durvis logs paiet uz leju, viens sez bagaznieka un spaida up down??
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Man ar tāda pati problēma ar lūku.Lūkas ārējā daļa paceļas tā kā tam jabūt,bet lūkas salona apdare neceļas ne parko.To lūkas salona apdari varu stumdīt,kā patīk,uz priekšu un atpakaļ,bet uz augšu neceļasega rakstīja:jautasu tepat! tatad lukai ir divas funkcijas tipa kad ielien jumta, un ir kad pacelas aizmugure, tatad otra funciju izpildot ir lukas salona apdarei japabidas jumta kadus 10- 15 cm, bet tasd vairs nestrada, kas butu par saizi?
apdare uz augšu arī necelsies, tai ir jāiebīdas jumtā.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu,taisot lūku pilnībā vaļā,viss strādā,bet kā lūku taisa uz augšu vaļā,salona apdare neko nedara.noteikti,kautkas ir atlūzis,bet kas?kur meklēt vainu?
jā,sory,mazliet sajaucuhe9600 rakstīja:apdare uz augšu arī necelsies, tai ir jāiebīdas jumtā.
Problēma ar lūku..(jau baigi sen, bet bij po*uj)
Ir tā, ka lūka reizēm darbojas un lielāko daļu laika nedarbojas. Dažreiz piefiksēju, ka ar atvērtām durvīm strādā un ar aizvērtām uzreiz nestrādā.. atveru un strādā utt... bet reizēm arī tas nelīdz... Naktī braucot var redzēt, ka apgaismojums lūkas pogai iedegas, liekas, ka ies, bet spiežot uzreiz nodziest un nekas nenotiek...
Kur varētu būt problēma? Daži saka, ka nav pietiekoši daudz strāvas, varot ievilkt vadu papildus vai ko tur, bet es izpētot lūku esmu ticis pie viena releja, kas ir zem stūres, kad darbojas lūka, spiežot ir tāds kā klikšķis no tā releja.
relejs attēlā..
idejas studijā lūdzu..
Ir tā, ka lūka reizēm darbojas un lielāko daļu laika nedarbojas. Dažreiz piefiksēju, ka ar atvērtām durvīm strādā un ar aizvērtām uzreiz nestrādā.. atveru un strādā utt... bet reizēm arī tas nelīdz... Naktī braucot var redzēt, ka apgaismojums lūkas pogai iedegas, liekas, ka ies, bet spiežot uzreiz nodziest un nekas nenotiek...
Kur varētu būt problēma? Daži saka, ka nav pietiekoši daudz strāvas, varot ievilkt vadu papildus vai ko tur, bet es izpētot lūku esmu ticis pie viena releja, kas ir zem stūres, kad darbojas lūka, spiežot ir tāds kā klikšķis no tā releja.
relejs attēlā..
idejas studijā lūdzu..
relejs var but tads kas zem slodzes atsledzas. vari pamainit to releju un tad skaties talak. pameri stravu luukai bez slodzes un slodzee, vai ir kritums pameri pirms/pec releja.
ja velak vakaraa nebus slinkums iemetishu paris bildes lai saprastu par ko es runaaju. lai salabotu luuka janjem nost shavaitaa.
apsifka ir izgajusi araa no sliedites vietaa kur taa fiksejas. vai ari taa plastmasa sliedite ir saplisusi, tapec taisot valjaa luuku, apsifka tiek aizstumta lidz galam, bet taisot ciet, sliedite vinju nepanjem lidz un vinja paliek ieksaa.putns26 rakstīja:Nu,taisot lūku pilnībā vaļā,viss strādā,bet kā lūku taisa uz augšu vaļā,salona apdare neko nedara.noteikti,kautkas ir atlūzis,bet kas?kur meklēt vainu?
ja velak vakaraa nebus slinkums iemetishu paris bildes lai saprastu par ko es runaaju. lai salabotu luuka janjem nost shavaitaa.
...
maini nost releju, tikai - atrodi tādu releju, jo auto virs 95 (vai kura tur gada) tas viss pasaakums ir komforta blokā. šis skaitās ''komforta relejs''gin4a rakstīja:Problēma ar lūku..(jau baigi sen, bet bij po*uj)
relejs attēlā..
idejas studijā lūdzu..
Paldies.Nu,kad es lūku attaisu uz augšu vaļā,iekšējā apšifka paliek ciet,man viņa neiebīdas iekšā,bet es viņu varu bīdīt ar roku,pilnībā vaļā,vai ciet.Ja nav slinkums,iemet lūdzu kādu bildi,ok?PaldiesArmando rakstīja:relejs var but tads kas zem slodzes atsledzas. vari pamainit to releju un tad skaties talak. pameri stravu luukai bez slodzes un slodzee, vai ir kritums pameri pirms/pec releja.apsifka ir izgajusi araa no sliedites vietaa kur taa fiksejas. vai ari taa plastmasa sliedite ir saplisusi, tapec taisot valjaa luuku, apsifka tiek aizstumta lidz galam, bet taisot ciet, sliedite vinju nepanjem lidz un vinja paliek ieksaa.putns26 rakstīja:Nu,taisot lūku pilnībā vaļā,viss strādā,bet kā lūku taisa uz augšu vaļā,salona apdare neko nedara.noteikti,kautkas ir atlūzis,bet kas?kur meklēt vainu?
putns26 rakstīja:Paldies.Nu,kad es lūku attaisu uz augšu vaļā,iekšējā apšifka paliek ciet,man viņa neiebīdas iekšā,bet es viņu varu bīdīt ar roku,pilnībā vaļā,vai ciet.Ja nav slinkums,iemet lūdzu kādu bildi,ok?PaldiesArmando rakstīja:relejs var but tads kas zem slodzes atsledzas. vari pamainit to releju un tad skaties talak. pameri stravu luukai bez slodzes un slodzee, vai ir kritums pameri pirms/pec releja.apsifka ir izgajusi araa no sliedites vietaa kur taa fiksejas. vai ari taa plastmasa sliedite ir saplisusi, tapec taisot valjaa luuku, apsifka tiek aizstumta lidz galam, bet taisot ciet, sliedite vinju nepanjem lidz un vinja paliek ieksaa.putns26 rakstīja:Nu,taisot lūku pilnībā vaļā,viss strādā,bet kā lūku taisa uz augšu vaļā,salona apdare neko nedara.noteikti,kautkas ir atlūzis,bet kas?kur meklēt vainu?
kapec taa notika/ dariji kko ar luuku? ja jaa mok vienk neesi ielicis apsifku pareizajaa vietaa lai vinja nofiksetos
ja neko nedariji tad saplisusi sii sliedite bildee redzamaamelnaa detalja turas pie apsifkas, vinja spraushas uz mazu purpikji uz saluzushas plastmasas detaljas, kas savukart stiprinas pie sliedes. ja kada no tam komponentem nau savienota tad verot luuku valjaa sliedes staigajosha detalja aizstumj apsifku lidz galam valjaa bet ejot ciet nepanjem to lidz, respektivi aizbrauc vietaa bez apsifkas.
pirms ardi nost luuku dabun vietaa citu sliedi. ardot luuku nerocies parak dzilji vinjaa ieksaa tur ir augstumu regulejamie speicerishi, tos neaiztiec.
varbut ir vieglak sameklet un nomainit visu luuku un pectam dalju atpelnit atpakal kaukadaa ebejaa pardodot lukas motorinju, nekaa sameklet atsevinshi sliedi...
...
nop,ar lūku es neko nēsmu darījis.kā nopirku auto,tāda jau bija. Nu,ar sāku domāt,ka vienkāršāk būtu nomainīt visu lūku.paldies par info.kādu dienu būs jasariktē
Tā man ienācās jautājums,man ir mehāniskā lūka,un es gribu elektrisko,man jamaina viss,vai es varu nimainīt rokturi pret elektro motorinu,un ja var tad tur ir plug&play,vai vel kkas jāķīmiķo?
P.s laikam nav pareizā sadaļa ,bet īsti nevienu citu neatradu par lūkām
P.s laikam nav pareizā sadaļa ,bet īsti nevienu citu neatradu par lūkām
nolēmu šodien padarboties un atradu pēc ilgajiem meklējumiem bimmerforum'ā diy, kā salabot šo manu problēmu un tagad viss iet ideāli... šī problēma ar releju var ne tikai lūkai radīt problēmas, bet arī elektriskajiem logiem...gin4a rakstīja:Problēma ar lūku..(jau baigi sen, bet bij po*uj)
relejs attēlā..
idejas studijā lūdzu..
kādam ganjau noderēs!
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... -issue-fix
bet ja negrib lasīt, tad tā vnk - vajadzēja vienu lodējumu pielodēt, jo apkārt radušās plaisiņas un manējam arī tā bija
Tātad.. Nomira lūkas relejs, lūka palika vaļā, varbūt kāds zin, kuri spraudņi ( blakus cipari rakstīti ) strādā tajā momentā, ka lūka taisa ciet? Doma uztaisīt "tiltiņu", bet nezinu kuros spraudņos likt iekšā vadiņu