daytona violet
Pirmā bilde smuka, tik dēļ kontrasta neatbilst auto krāsa patiesajai!
Mjā karbio vnk sex...
smuki krabji!!
zilais nav no maalpils?
zilais nav no maalpils?
ir un mans arī bagrāk dzīvoja tur ja nemaldos
šis zināms aparāts
sitiet ciparu cik būtu pārdošanas vētrs?
tikai bez tizliem komentāriem.
3700-3500ls var likt ieksa ss.lv talak jav par kaulesanos jaskatas kadus 100ls jav varetu nomest , bet ari vissa tkarigs no teh un vizuala stavokla un komplektacijas.
tikai sobrid nav jega likt sludinajumu jo vel sezona nav , ja nu vienigi tad letak var likt un ari jatceras ka seit ir LV , cilveki nesaprotu par ko maksat tadu naudu ja pa tadu naudu var nopirkt normalu e46
tikai sobrid nav jega likt sludinajumu jo vel sezona nav , ja nu vienigi tad letak var likt un ari jatceras ka seit ir LV , cilveki nesaprotu par ko maksat tadu naudu ja pa tadu naudu var nopirkt normalu e46
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Mainu savu kupeju pret tavu kabrio ar manu piemaksu tev.white_Angel rakstīja:sitiet ciparu cik būtu pārdošanas vētrs?
http://www.bildites.lv/images/gakmfmrwmybt4vl7yged.jpg
KLAVINS rakstīja:3700-3500ls var likt ieksa ss.lv talak jav par kaulesanos jaskatas kadus 100ls jav varetu nomest , bet ari vissa tkarigs no teh un vizuala stavokla un komplektacijas.
nu tu ciparu iegriezi!
Es, neobjektīvi, vairāk pa 3000 ls nedotu.
Protams,, patīkami arī būtu ja maksātu 3300 un es daūtu par 3000ls!
Turklāt nav ne jausmas kas par dzineju un kāds gads?!
Baac kas pa diskiem, ar siekalaam var aizriities!madarsv rakstīja:Mainu savu kupeju pret tavu kabrio ar manu piemaksu tev.white_Angel rakstīja:sitiet ciparu cik būtu pārdošanas vētrs?
P.S. Man arii kaadreiz taadi buus!
vot atkal sakas es nedotu, ka jav LVerda rakstīja:KLAVINS rakstīja:3700-3500ls var likt ieksa ss.lv talak jav par kaulesanos jaskatas kadus 100ls jav varetu nomest , bet ari vissa tkarigs no teh un vizuala stavokla un komplektacijas.
nu tu ciparu iegriezi!
Es, neobjektīvi, vairāk pa 3000 ls nedotu.
Protams,, patīkami arī būtu ja maksātu 3300 un es daūtu par 3000ls!
Turklāt nav ne jausmas kas par dzineju un kāds gads?!
paskaties uz LV tirgu kadi tur kabrio ir taka pa sito drosi var prasit tadu ciparu , citi varbutas pat par e36 nedotu 1000ls bet butu gatavi pa e30 izmest 4000ls u.t.t cik cilveku tik viedoklu in intresu un uzkatu
atceros kad tirgoju savu e30, citi teica ka virak pa 1000ls nedos un tie teica kuri vispar neuzsatija ne e30 ne e36 pa masinam sakot tikai ar e46 un uz augsu , citi otradi ka e46 vairak nav masina un ka nekada bauda nav braucot vot e30 ta ir masina u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tieši tā, katram sava vērtību skala un prioritāte!
P.S> turklāt, tev pašam ir cabrio, tādēļ biš intrešu konflikt , jo dīvaini būtu, ja cabrio cenu vērtētu zemās robežās pats ar tādu braukājot! Bet tas ir normāli, cilvēciskais faktors!
P.S> turklāt, tev pašam ir cabrio, tādēļ biš intrešu konflikt , jo dīvaini būtu, ja cabrio cenu vērtētu zemās robežās pats ar tādu braukājot! Bet tas ir normāli, cilvēciskais faktors!
Beidziet striideeties!!! Taapataas vislabaakais un daargaakais e36 ir TOURINGS
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jaa touringi ir labi, bet kupejas kaut kaa vairaak patiik. No kabrio arii neatteiktos.
Jā, un sedani nevienam neinteresē!?
madarsv rakstīja:Mainu savu kupeju pret tavu kabrio ar manu piemaksu tev.white_Angel rakstīja:sitiet ciparu cik būtu pārdošanas vētrs?
pats tada cela tiku pie vina
bet nu smuks te vins ir
paradi vel ko no masinas?
kabrim nav ne vainas,tik ar to sedinajumu isti nevar nekur pabraukt.
vienas mociibas..
vienas mociibas..
Instagram - Sandis_e36
ieraugot so cabrio un madarsv kupeju aizvien vairak sak rasties domas a varbut tomer vasaraa nepirkt e46
Kāpēc neviens nedīc ka nav normāls apraksts?
gads? motors? u.tml
gads? motors? u.tml