E36-krisjaanis
Apsveicu!
Topiks uzsit atmiņas
Pats arī autiņam sāku krāt 16 gados un kādu laiciņu pēc 17 dzimšanas dienas ieķēru pirmo 36to, stāvēja garāžā un tik varēja skrūvēt, vismaz bija ko darīt kamēr tiesību nebija
Topiks uzsit atmiņas
Pats arī autiņam sāku krāt 16 gados un kādu laiciņu pēc 17 dzimšanas dienas ieķēru pirmo 36to, stāvēja garāžā un tik varēja skrūvēt, vismaz bija ko darīt kamēr tiesību nebija
Paldies par atbildēm visiem! Varbūt kāda var pateikt, kāda jēga no hoodbra un cik tāds apmēram maksā, baigi iepatikās.
Beha lido!
hoodbra tik ieviests 90. gadu sākumā ASV kā dizaina elements. Ļaunums no tā lielāks kā labums. Zem hoodbra sakrājas akmens un smilšu gabaliņi (un viss pārējais, ko pa ceļam vari salasīt), kas skrāpē krāsu. Kā arī mitrums, kas zem tā rodas, nenāk par labu auto krāsai un metālam.krisjaanis rakstīja:Paldies par atbildēm visiem! Varbūt kāda var pateikt, kāda jēga no hoodbra un cik tāds apmēram maksā, baigi iepatikās.
Tak var uzlīmēt caurspīdīgu plēvi tieši zem hoodbra un domāju, ka viss būs čotka!CaK rakstīja:hoodbra tik ieviests 90. gadu sākumā ASV kā dizaina elements. Ļaunums no tā lielāks kā labums. Zem hoodbra sakrājas akmens un smilšu gabaliņi (un viss pārējais, ko pa ceļam vari salasīt), kas skrāpē krāsu. Kā arī mitrums, kas zem tā rodas, nenāk par labu auto krāsai un metālam.krisjaanis rakstīja:Paldies par atbildēm visiem! Varbūt kāda var pateikt, kāda jēga no hoodbra un cik tāds apmēram maksā, baigi iepatikās.
P.S.- Hoodbra varēja iegādāties no viena foruma usera pa 35e, vai pasties iekš ebay!
P.S.S. - Malacis, ka savos 16 iegādājies autiņu, var redzēt, ka galva strādā un ej pareizajā virzienā!
Es vispār 3 gadus ar kājām staigāju, līdz sakrāju un nopirku sev kabri
Emm, ja ilgi braukās ar hoodbra tad nepaliks gaišāka krāsa tur kur nav hoodbra? jo zem taa jausaule netiek.
Ņemot vērā to, ka zem hoodbra auto sarūsēs ātrāk, izbalēšana būs mazākā problēmazzhurka rakstīja:Emm, ja ilgi braukās ar hoodbra tad nepaliks gaišāka krāsa tur kur nav hoodbra? jo zem taa jausaule netiek.
Man tieši visu laiku licies, ka viņš ir radīts ar domu, lai piemēram bieži braukājot pa granteni ar akmeņiem nenodauza kapotam krāsu
Skaidrs, paldies! Vēl kārtīgi apdomāšos par hoodbra. Tagad atktuāls jautājums man ir šāds: Vai kāds var pateikt kādas ir tās pelnu trauka apgaismojuma spuldzītes? Kuras liekas tajā ligzdā (dažus postus augstāk ir bilde) un kur tādas var iegādāties? Protams varu jau nopirkt parasto LED un pielodēt, bet kautkas mani attur.
Beha lido!
Beautiful Mechanical Wonder
Liels paldies!
Beha lido!
Viss notiek. Spidometram ieliktas visas lampiņas, bet jo projām nedeg ''ručņika'' lampiņa un eļļas lampiņa. :(
Elkoņbalsts sataisīts bez izmaksām. (Mamma uztaisīja)
Esmu nolēmis sākt ar aizmuguri un bīdīties uz priekšu, jāizravē viss bagāžnieks un jāapklāj ar pretkorozijas līdzekļiem. Varbūt kāds var pateikt, cik maksā tas KROWN līdzeklis?
Jau ilgu laiku brīnījos, kāpēc mūzika skan ļoti nekvalitatīvi? Atklāju, ka aizmugurē papīrnieces, jau tā nokalpojušas, ka bail. Varbūt kādam ir kādas liekas 4" Rear Midbass vai jebkādas 4'' tumbiņas, ko varātu noziedot, vai atdot par labām naudiņām? :)
P.S. Sataisīts viss salona un paneļa apgaismojums, izņemot piepīpētāja ligzdu.
Elkoņbalsts sataisīts bez izmaksām. (Mamma uztaisīja)
Esmu nolēmis sākt ar aizmuguri un bīdīties uz priekšu, jāizravē viss bagāžnieks un jāapklāj ar pretkorozijas līdzekļiem. Varbūt kāds var pateikt, cik maksā tas KROWN līdzeklis?
Jau ilgu laiku brīnījos, kāpēc mūzika skan ļoti nekvalitatīvi? Atklāju, ka aizmugurē papīrnieces, jau tā nokalpojušas, ka bail. Varbūt kādam ir kādas liekas 4" Rear Midbass vai jebkādas 4'' tumbiņas, ko varātu noziedot, vai atdot par labām naudiņām? :)
P.S. Sataisīts viss salona un paneļa apgaismojums, izņemot piepīpētāja ligzdu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beha lido!
Paldies, par info!
Beha lido!
Savam kad pirku KROWN līdzekli ta viņš maxāja kkur 8,....9 eiro 1 baloniņš
Pētot vidus konsoli uzdūros, kam šādam. Kas tas tāds ir? Var arī regulēt, kaut ko.
OFFTOPIC: Un vēl mainu Style 10 diskus (divas normālas, divas metamas riepas) sīkāka informācija bildē uz kādiem Stīlijiem. Vai arī style 32 uz kādiem R16 vai R15 stĪlijiem ar ĻOTI LABĀM ZIEMENĒM, vēlams baltus. Kāda vērtība vispār ir Style 32 R17 diskiem? (Mainu, ļoti iepatikās stīliji un arī ietaupīšu uz ziemenēm. :)Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beha lido!
cik style 32 platums?
Tātad viss notiek, aizaizvakar saskāros ar nepatīkamu problēmiņu, proti, radiatora augšējā truba, kur virsū spraužas truba, noplīsa un labot jēga nebija, jo radiators, kas noplīsa bija orğinālais radiators no 93 gada un bira jau arā. Vietā iepirku jaunu radiatoru par 55 eiro no diviauto. Nomainīju un jau ~100km nobraukti, nekādu problēmu nav. Tagad vien atliek nomainīt lambdas zondi, bet tā arī nesaprotu vai ir viena vai divas lambdas zondes?
Beha lido!
Palien apakšā un apskaties, bet es domaju viena.
Kāds var pateikt, kādā krāsa ir manam bīmeram? Gribu taisīt rust repair.
Beha lido!