Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
normāls drapaks!
Ir redzams ka vismaz dažās vietās ir vēl roka pieliekama.
Ir redzams ka vismaz dažās vietās ir vēl roka pieliekama.
es arii veletos zinaat kaa tiesi to kraasu sauc? nav gadijumaa daytona violet??Archizlv rakstīja:Kas vinam pa krasu? Kaut kaada vileeta jau ir, bet kaada?
man kraasa ir Madeiraviolett kods 302 pasam ari loti patiikArchizlv rakstīja:Kas vinam pa krasu? Kaut kaada vileeta jau ir, bet kaada?
sveiki..tatad..esmu ticis skaidriba ar savu 1.6i m43 motorinju..vinjam kaput un to netaisiisu..esmu iegadajies 1.8is motoru gandriiz pilna komplektacijaa.. dazas bildes ar vainas konstatesanu un remontdarbu uzsaksanu..pagaidam pirmais ko esmu iepircis ir motorinjs un gandriz visa pilnigi jauna lemforder priexas hadene,veel tik truukst stures pirxtu..bet tie drizumaa arii tiks sagadaati,un arii protams lemfordera..arii motora balsti ir iepirkti..lemforder ttad bildes sakuma ieskatam..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
motors no Andressa?, nu tad veiksmi darbos, bus bishkinj nipraks aparats
domajams uz pavasari jau kkas buus gatavs..Martinez rakstīja:nu tad jau gaidām,kad būsi ielās!
motoru neemu no lietotaaja Egilzz..Vitalx325 rakstīja:motors no Andressa?, nu tad veiksmi darbos, bus bishkinj nipraks aparats
man tikai truukst izputeeja..iesakat kko..man ir doma vinju veidot pasam..kads ir jusu viedoklis??
Traki!
Apsvecu ar jauno motora iegaadi, lai kalpo labi un veksmi salikshanaa!
Apsvecu ar jauno motora iegaadi, lai kalpo labi un veksmi salikshanaa!
ja ''bikses'' ir, tad var pielikt no 320i visu parejo, vienigais bedejo bunduli vari uzlikt kadu tjuneto ja skalaku gribibogdan99 rakstīja:man tikai truukst izputeeja..iesakat kko..man ir doma vinju veidot pasam..kads ir jusu viedoklis??
nu man ir tas izpludes zirneklis virsuu un viss..neka vairak nav..un vinjam naak tads ovals savienojums..tad ja pareizi saprotu tad mieriigi varu likt no 20i motora?? a kaa ir ja pats veido izputeeju??
Es savulaik parastajam M40B18 visu izpūtēju no gabaliem salasiju. Sākot no biksēm līdz gala bundulim
..un nekādas vainas. Izpūtēja daļas, pat šķiet, no forda tika ņemtas Un skaņa bij OK un TA arī neko neteica
..un nekādas vainas. Izpūtēja daļas, pat šķiet, no forda tika ņemtas Un skaņa bij OK un TA arī neko neteica
ja,bet ir ari tada lieta ka jadomaa par jaudas zudumiem..
atkaribaa cik vins maksa lietots, ja esi nodarbojies ar to tad tik taisi pats! uztaisisi kartigi no nerzas, tik kolektoru lai uztaisitu gan, ar iesaceja iemanjam nepietiksbogdan99 rakstīja:man tikai truukst izputeeja..iesakat kko..man ir doma vinju veidot pasam..kads ir jusu viedoklis??
...
ne nu 1.8 is jau stock nak izpludes kolektors zirneklis..tas man ir..man vnk. vajag parejo visu..darijis to neesmu,bet rokas taisnas ir taka meginat vareetu.. tik ko man vajag??..trubas protams..bet kadu diametru un vai deres ja lixu viduu rezonatoru un beigad vnk. kadu labu bunduli??
jaa deres! trubas skatis tadas pasas, ja jau taisi tad taisi nerzas izputeju, velak pasam vieglak dzivot bus, ja doma autinju paturet, nau nekas tur sarezgits.
matreali!?! tak pats zini, starpcitu katalizatoru var mierigi mest no kadas citas mazhinas ieksa, galvanais lai nau no dizelja, un izmeri daudz maz vienadi! tulit daudzi sakliegs ka nee nee ta nevar, bet ir darits un vienmer viss ir bijis perfekti
matreali!?! tak pats zini, starpcitu katalizatoru var mierigi mest no kadas citas mazhinas ieksa, galvanais lai nau no dizelja, un izmeri daudz maz vienadi! tulit daudzi sakliegs ka nee nee ta nevar, bet ir darits un vienmer viss ir bijis perfekti
...
ok. tada gadijumaa vai es varu likt no sava 1.6i katalizatoru? ja lieku katalizatoru tad rezonatoru man tak nevajag ko? trubas tad sanak tada pasa diametraa..ko nozimee nerzas izputeejs?
nerzha-nerusejoshais terauds
tev vajag lai butu shitie komponenti:
http://www.realoem.lv/picture.php?id=2702&kind=Z&w=600
http://www.realoem.lv/picture.php?id=12 ... nd=Z&w=600
ta ir isa izpludes sistema,
ja vari dabut lietotu isa vai 2.0 litriga izpludes sistemu tad tik liec kopa, galvenais lai butu katalizators, videjais un pedejais bundulis, vari sakombinet no ta kas ir, tik neliec mazaku trubas diametru neka isam paredzets
tev vajag lai butu shitie komponenti:
http://www.realoem.lv/picture.php?id=2702&kind=Z&w=600
http://www.realoem.lv/picture.php?id=12 ... nd=Z&w=600
ta ir isa izpludes sistema,
ja vari dabut lietotu isa vai 2.0 litriga izpludes sistemu tad tik liec kopa, galvenais lai butu katalizators, videjais un pedejais bundulis, vari sakombinet no ta kas ir, tik neliec mazaku trubas diametru neka isam paredzets
Pēdējais labojis Vitalx325 - 24 Okt 2011, 23:05, kopā labots 3 reizes.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right