Motora Diagnostika Mājas Apstākļos(the basics)
jap,pārbaudīju.pulsē daudz enerģiskāk nekā vecā.Apmēram tā- viens rādījums zem 0.5 ors virs 0.5 un atkal zem 0.5 u tā visu laiku
Jautajums kobreti. Ko noziimee ja droseles deveejs raada no 1.10 liidz 4,25 tu saki ka jaabuut no 1-4. Vai arii driikst buut 1,90 lidz 4,90. taa teikt kaa kompis uztver to 0,10 starpiibu. Jo verot liidz 0,20 tas ir vismaz 3mm no reguleejamaas atdures skruves
atlausos atbildet, pagriezot droseles stavoklja deveju mazliet saniski, tu iegusti tas izmainjas, tatad atskruvee tas divas mazas skruvites kas vinju piestiprina pie droseles un pagriez vinju loti minimali saaniski, un tad skaties izmainjas raadijumos.
ko tas izraisa kompim? kompis sanjem nepareizus raadijumus kaa rezultataa dot talaak neadekvatas paveles, piem ka drosele vel nau lidz galam aizverusies, utt
ps. tas 0.1 gan reali nekadas izmainjas nemainis, to tikpat labi tu vareji iegut ar netik labu testeri/vadiem meerot, bet tas 0.25 jau gan saak kko mainit
ko tas izraisa kompim? kompis sanjem nepareizus raadijumus kaa rezultataa dot talaak neadekvatas paveles, piem ka drosele vel nau lidz galam aizverusies, utt
ps. tas 0.1 gan reali nekadas izmainjas nemainis, to tikpat labi tu vareji iegut ar netik labu testeri/vadiem meerot, bet tas 0.25 jau gan saak kko mainit
...
Nja tas 0,25 ir pilniigi atveertai. Ko reti kad spiezu. Bet sanaak ka arii vidus diapazonaa kaadaa briidii vareetu vinsh jau par daudz raadiit. Japaklausaas moz veel kaads viedoklis un tad jaaakjeraas pie darba. Tad saki ka tev sanaaca dabuut preciizi no 1-4?
es precizi neaceros no galvas tos ciparus, bet jaa, kautgan es dariju savadaak, tas ir meriju no ecu attiecigajiem piniem, preks attiecigaa sensora (tai pasaa laikaa parbaudot vadu stavokli, jo delj bojata vada raadijumi ari var but savadaki)
man bija japagriez tas sensors pa kadiem 2mm uz vienu pusi lai dabutu precizu radijumu 0stavoklii.
ps, kad darbojies iesaku ipasu uzmanibu pieverst apaksejai skruvei, jo var sanakt lielaks cakars nekaa labums
man bija japagriez tas sensors pa kadiem 2mm uz vienu pusi lai dabutu precizu radijumu 0stavoklii.
ps, kad darbojies iesaku ipasu uzmanibu pieverst apaksejai skruvei, jo var sanakt lielaks cakars nekaa labums
...
ja pareizi māku izmantot testeri tad man no kloķenes dačika signāls nāk 0,05m bet auto vel iet..
Man ir šāds multimetrs, varbūt kāds var pateikt kur kas jāslēdz un jāsprauž?!
http://image.made-in-china.com/2f0j00PB ... -M92A-.jpg
Man ir šāds multimetrs, varbūt kāds var pateikt kur kas jāslēdz un jāsprauž?!
http://image.made-in-china.com/2f0j00PB ... -M92A-.jpg
kas ir 0.05m ? Tur 500omiem jabūt
mok vins domaja 0.05 mega omus
tad jau taa ari bus
tad jau taa ari bus
...
Armand -cik tev bij matemātikā ? A ?Armando rakstīja:mok vins domaja 0.05 mega omus
tad jau taa ari bus
augstāk minētais cipars ir tālu aiz komata....
Man sadalenei bija 1280 omi, un kloķenei 533omi, viss ok vai arī vajadzēja būt 1280?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Sveiki,
Man ir itkā 320, vai 325 hvz, bet katrā ziņā tas ir m52 motors.
Negribēju cept aukšā neko junu, tādēļ ir radies jautājums, kur var iegūt priekš e36 diagnostikas programu, jo man ir iespēja iegūt kabeli, bet programa ir paredzēta no 99g.
Varbūt pat nevaig kabeli, bet ir tā ka dazreiz ir tā ka minimāli uzsilst un tāka nestrādā uz visiem katliem, bet braucot ja tu noslāpē un piešķil dazreiz aiziet un nekādu problēmu nav, citreiz tu vari maukt un nekādu problēmu nav.
Man ir itkā 320, vai 325 hvz, bet katrā ziņā tas ir m52 motors.
Negribēju cept aukšā neko junu, tādēļ ir radies jautājums, kur var iegūt priekš e36 diagnostikas programu, jo man ir iespēja iegūt kabeli, bet programa ir paredzēta no 99g.
Varbūt pat nevaig kabeli, bet ir tā ka dazreiz ir tā ka minimāli uzsilst un tāka nestrādā uz visiem katliem, bet braucot ja tu noslāpē un piešķil dazreiz aiziet un nekādu problēmu nav, citreiz tu vari maukt un nekādu problēmu nav.
neviens kabels tev nepateiks, kāpēc raustās.
šeit nav gaišreģu...
auto izl. gads ?
šņores nosaukums/arhitektūra ?
softa nosaukums. ?
šeit nav gaišreģu...
auto izl. gads ?
šņores nosaukums/arhitektūra ?
softa nosaukums. ?
Izlaiduma gads 93
Kur var atrast? šņores nosaukums/arhitektūra ? softa nosaukums. ?
Nav ne jausmas, es zinu ka tas motors ir no e46.
Kur var atrast? šņores nosaukums/arhitektūra ? softa nosaukums. ?
Nav ne jausmas, es zinu ka tas motors ir no e46.
Kads zini kurs tas Driver atrodas ? Varbut tele numuru ari ir ?
Paldies!
Paldies!
Ieej bmwpower`ā un raksti PM.
Sadalenei 1530 Om ir OK ?
Savukārt kloķenai ~520 Om.
:hvz:
Savukārt kloķenai ~520 Om.
:hvz:
liekas ka jā. mana pieredze ir tāda, ka tad kad nav kaut kas kārtībā tad tā pretestība nav vispār.
Bentley manuālis- kloķvārpstas stāvokļa devējs 1280 omi +/- 10% .