Wivars_330d_Cabrio
Viņu jau 2 saimnieki ir gribējuši atdzīvināt! Veiksmi, tiko aizrakstīju Marihuānam lai ienāk uzmet aci!
un ko viņš ieraudzīs ? palasi mazliet iepriekš , viņš pats palīdzēja auto tagad dabūt rūcamPjērs rakstīja:Viņu jau 2 saimnieki ir gribējuši atdzīvināt! Veiksmi, tiko aizrakstīju Marihuānam lai ienāk uzmet aci!
es jau ari pats uz grābekļa 2x kāpju top tagad bmw Z3 ar 3.0d jau jaunā tipa un 6gangu
Īpašnieks normāls čalis,tas auto ir pie īstā cilvēka :)
kas ar to kabri notika? no exoticas lidz pa detaljaam izjauktai
Tas arī notika! Neviens nepirka veselu, tika notirgots pa detaļām!gribue36navtiesibu rakstīja:kas ar to kabri notika? no exoticas lidz pa detaljaam izjauktai
Jau dzirdēju no īpašnieka piedzīvojumus ar dīzeli braucot mājā.
Lai veicas nākošsezon dabūt ielās
Domāju krāsai japaliek imola rot
Tagad ir jau 3 e36 kabri SA
Lai veicas nākošsezon dabūt ielās
Domāju krāsai japaliek imola rot
Tagad ir jau 3 e36 kabri SA
SunCoast Customs IIIM
Man likās, ka pirmo atdzīvināšanas topiku lasu haha, veiksmi ar neverending storyu!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Jāni, Tev sen laiks pāriet uz ///Mmarihuans rakstīja:
es jau ari pats uz grābekļa 2x kāpju top tagad bmw Z3 ar 3.0d jau jaunā tipa un 6gangu
Īpašnieks normāls čalis,tas auto ir pie īstā cilvēka :)
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
lai sieva aprod ar 330to,tad pēc gadiņa paņemšu viņai emku
man vajag kaut ko būvēt,ar emku viss ir labi,bet tas jau ir gatavs auto un tur jaudas ir pietiekami,lai nebūtu jāskrūvē man patīk pats process
man vajag kaut ko būvēt,ar emku viss ir labi,bet tas jau ir gatavs auto un tur jaudas ir pietiekami,lai nebūtu jāskrūvē man patīk pats process
par šo kabrio projektu noticēšu tikai tad kad tas parādīsies ielās.
""neņem ļaunā, bet kaut kā šis atdzīvināšanas projekts neaiziet"
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
Piekrītu, vienmēr pietrūkst kkā, līdzekļu, vai paša īpašnieka apņemšanās.RENIO rakstīja:par šo kabrio projektu noticēšu tikai tad kad tas parādīsies ielās.
Veiksmi darbos!
Diezvai ,ka atmetīs ar roku,jo pēc tādas čakarēšanās ar m57 swap gribēsies atmesties.
Nu ceru ka tas nenotiks. Ceru ka neatmetìs rokas.
Būs būs, nav kur steigties, bet auto ir jau uz krāsošanu
Bilde būs, kad auto sāks krāsošanās processā. Krāsa ķipa ir izvēlēta.
Bilde būs, kad auto sāks krāsošanās processā. Krāsa ķipa ir izvēlēta.
Kapēc klusums?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pēdējo reizi, kad redzēju, atradās sausā garāžā un gaida kopā likšanas darbus :)
Jābūt, jo uz doto momentu izskatās ļoti daudzsološi.RENIO rakstīja:par šo kabrio projektu noticēšu tikai tad kad tas parādīsies ielās.
Veiksmi darbos!
DAUDZ darba vēl... bet būs būs. Vienkārši tas projekts nav prioritāte, bet atklāšanā man jābūt !
Tas pats M57, pārdomājis neesmu
Viss pagaidām uz puņķiem, jānovērš pāris ķibeles un tad var ķerties klāt pie vizuālā. Palielam viss ir, bet reāli ir tīk daudz visādas skrūvītes, plastmasu knopkas un knariņi ko vēl vajag Tas pats M57, pārdomājis neesmu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis wivars - 08 Feb 2016, 22:25, kopā labots 2 reizes.
tiesi viena diena iedomajos kur sitas pazudis bet izradas kkur klusitinam top
izskatas jau sobrid labi
izskatas jau sobrid labi
Ar motortelpas krāsu diez kas nav. (Jā, jā ko nu es, man motortelpa vispār izskatās pēc getliņiem )
Bet par to, ka esi to auto atdzīvinājis gan cepums
Bet par to, ka esi to auto atdzīvinājis gan cepums