323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
nu bildēs debīls izskatās bet tā viņš ideālā stāvoklī, vnk noputējis viss panelis, protams gribas melnu ādas, bet nu tas pagaidām atkrīt
izskatās ka tādu lietu kā paneļa spodrināmās švamītes nav nekad redzējis
ir ir redzēts , vnk nav laika visu uzspēt
Tik netīras plastmasa salonā vēl nebiju redzējis... Pat mežinieku busos un džipos...
nu, nu, LVM L200-tajos šāds slānis ir kā miminums, ja servisā nav rādījies kādu mēnesi, moišikam ir lielie prieki, kad paprasaa salonu iztīrītmarux rakstīja:Tik netīras plastmasa salonā vēl nebiju redzējis... Pat mežinieku busos un džipos...
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
a kā pašam tādos putekļos braukt ?
Bet ja godīgi, piedur šim tā b3 lūpa
Bet ja godīgi, piedur šim tā b3 lūpa
lai dažiem nav jāraud - te ir tīrs salons
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizskrēji fiksi iztīrīt?
ja , vnk šovakar atvēlēju tam laiku, savādāk darbs 7 nedēļā un studijas nedod laiku vispār kautko izdarīt, pats pat nebiju pamanījis ka tik netīrs,
jā lūpa man ar patīk
jā lūpa man ar patīk
o , liels paldies par bildēm
vakar redzēju un nu nenormāli patika šī priekša!
Mana r šitā "palodze" uz bampera liekas o.k.!
paldies, pašam jau ar tīk,tik jānosēdina un jāpiekrāso virsbūve uz nākamo sezonu
Par cik nāca tā lūpa?
Uz ziemu M bamperi jāravē nost un jādodas uz 2auto pēc ķīnas stocka + šitā lūpa izskatītos labi līdz pirmajam ledus klucim.
Uz ziemu M bamperi jāravē nost un jādodas uz 2auto pēc ķīnas stocka + šitā lūpa izskatītos labi līdz pirmajam ledus klucim.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
nu lūpa maksāja 14ls gross auto, pa ziemu var normāli sniegu šķūrēt
fleksiHoodieBro rakstīja:DIskī
varbūt tikai flančus biš prasītos un mazliet antitraktorizēšanu, bet izskatās patiešām ļoti labā stāvoklī autiņš
Šodien tika sakopti un uzlikti vasaras diski, parcik riepas jānopļauj lai var sēdināt un likt šaurākas, tā nu šodien tika traktorizēts vēl vairāk un ja salt free, jātiek garāžā lai nomazgātu. Kāds var droši piedāvāt 195 vai 205/40/16 lietotas riepas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right