sergr calypsorot coupe
Lai labi ripo! Krāsa
Derētu vēl kādas bildes ielikt, gaišā laikā bildētas.
Shonedelj visu dienu esmu darbaa, un nevaru atrast laiku lai nomainit amortizatora atbalstus, tapec mashina pagaidam atstata garazhaa. Ceru ka lidz nakoshai nedeljai atradishu laiku un nomainishu atbalstus un tad uzreiz bus vel bildesLawwr rakstīja:Lai labi ripo! Krāsa
Sapratu, ka shis auto nav prieksh manis, tapec ari shodien bija notirgots.
Kas vainas bija?
Tapec ka -Lawwr rakstīja:Kas vainas bija?
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Nekas, vienkarshi auto nav prieksh manis. Man vajag jau gatavu auto, ka bija mana ieprieksheja kupeja. Jau 100x reizes sapratu ka nevajadzeja pardot savu silver bullet, bet nu ko darit.Lawwr rakstīja:Kas vainas bija?
Es nekad nesapratīšu, kāda jēga cept topikus un trakos plānus izkalt ja ar auto pat pus gadu nevar nobraukt!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Mūžīgā būvēšana mēdz piegriesties, tas tomēr nav priekš visiem. Un ja tas ir ikdienas auto, tad labāk nav ko ākstīties un tiešām ņemt gatavu.
Ja, es tiesham saprotu par ko tu runa, bet nu ir dzive taadi momenti, kad uz atru roku kaut ko izdari, bet pec tam saprot ka nevajadzeja. Ta es pardodu savu ieprieksheju zhurku, un tagad zheloju, jo taja bija ieguldits daudz laika un kosmiska nauda. Shita kupeja bija vispar cita mashina, es nejutu ka ta vispar bija mana mashina, jo vinju taisija cits cilveks prieksh sevis. Varbut shitais topiks bus labs piemers tiem, kuri grib uz atru roku nomainit kaut ko dzivee.Edzy rakstīja:Es nekad nesapratīšu, kāda jēga cept topikus un trakos plānus izkalt ja ar auto pat pus gadu nevar nobraukt!