E36-MacMillan911
Lai rokas neslidUpitis rakstīja:Kas stūrei noticis?
Esmu students un pagaidam braukšu ta ka ir, un visu lenam taisišu.
Sture jau no iepriekšeja saimnieka bija ar izolenti, bet rokas tiešam neslid
Sture jau no iepriekšeja saimnieka bija ar izolenti, bet rokas tiešam neslid
Nobraukums - mazlietots auto
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Man saimnieks līdzi iedeva 3 priborkas, šitā vienīga. kas strada normālimaartyd rakstīja:Nobraukums - mazlietots auto
Отправлено с моего LG-P880 через Tapatalk
Tika iegādāti daži sīkumi salonam, mazliet uzlīmju un gaidu kamēr izputējs atnāks. Nākošnedēļ planos sameklēt lukturus un domāt par auto sēdināšanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sitas auto tiesam lats pats biju diezgan izbrinits ka zurka laba stavokli it ipasi ka pa ziemu netiek tureta garaza :)
Isteniba prieks 2.0 ari iet loti labi. Domaju ka pat dazu labu 2.5 varetu izcelt.
Kopuma ja auto no iekspuses ari sakopts viss tiek kopts un tirits taka sim lietotajam rokas no istas vietas.
Isteniba prieks 2.0 ari iet loti labi. Domaju ka pat dazu labu 2.5 varetu izcelt.
Kopuma ja auto no iekspuses ari sakopts viss tiek kopts un tirits taka sim lietotajam rokas no istas vietas.
Šodien beigās dabūju oriģinalos lukturus, bet trukst tikai viens pagrieziens, kopā ar lietotāju Soulshaker aizbraucam uz Ķekavu pie viņa čoma, kas tirgo savu e36 uz šrotu un samainījam lukturus, ka arī dabūju pa 10 euro pilnīgi jaunas miglas kopā ar ramīšīem. Rīt viss būs kartīgi jāsarēgule un jāpieslēdz.
Bye bye ķīniešu lapmas
Ielikam lukturus, šodien vajad vēl visu kārtīgi pieskruvet un noregulēt.
Ielikam lukturus, šodien vajad vēl visu kārtīgi pieskruvet un noregulēt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bija prieks palidzet :) Nu nepatika man tavas kiniesu lampas ne pa kam Ganjau kadreiz vel ko atradisu nakamais ko jaatrod tev pa saldu ciparu jauna sture :)
Sēn nekas nebija rakstīts šeit, bet tapat nevies nelasa topiku.
Bembim izdarīts:
Jaunie r16 style44 diski ar labu gumiju
Visi štekeri priekš salona agaismojuma
Aizmugurejais plaukts ar štorku
Melnie griesti kurus vajag paršūt un uzlikt sev
Brille atdota uz krasošanu paziņam un ieķerti melnas nasis
Kad paliks siltāk sakšu cinities ar rusas burbuļiem uz virsbūves un krāt naudu m-pakai
Ka arī šovakar pazliet pafočeju
Bembim izdarīts:
Jaunie r16 style44 diski ar labu gumiju
Visi štekeri priekš salona agaismojuma
Aizmugurejais plaukts ar štorku
Melnie griesti kurus vajag paršūt un uzlikt sev
Brille atdota uz krasošanu paziņam un ieķerti melnas nasis
Kad paliks siltāk sakšu cinities ar rusas burbuļiem uz virsbūves un krāt naudu m-pakai
Ka arī šovakar pazliet pafočeju
Kāds labums ir no tās štorkas vispār? Man orģināli nāca viņa līdzi, bet es viņu uzreiz nolaidu lējā, jo manuprāt maisijās kad braucu atpakaļgaitā.
lai saule paurī nespīd, laikam.
Laiks taakaa buutu iemācìties spoguļus , kā nekā tie paredzëti tam , lai galva nebūtu jālauza5STAR rakstīja:Kāds labums ir no tās štorkas vispār? Man orģināli nāca viņa līdzi, bet es viņu uzreiz nolaidu lējā, jo manuprāt maisijās kad braucu atpakaļgaitā.
Pa tēmu. Auto smuks
Soulshaker rakstīja:Kopuma ja auto no iekspuses ari sakopts viss tiek kopts un tirits taka sim lietotajam rokas no istas vietas.
pļāaac... rokas varbūt aug no īstās vietas, bet ja galvā kaut kas augtu, tad noziedotu pāris eur un sāktu ar stūres maiņu! Nevis braukāt ar izoleni aptītu
Stūre jau samainītaPjērs rakstīja:Soulshaker rakstīja:Kopuma ja auto no iekspuses ari sakopts viss tiek kopts un tirits taka sim lietotajam rokas no istas vietas.pļāaac... rokas varbūt aug no īstās vietas, bet ja galvā kaut kas augtu, tad noziedotu pāris eur un sāktu ar stūres maiņu! Nevis braukāt ar izoleni aptītu
Salonā gandrīz visas lampiņas tagad deg un palika tikai subi kas ir iebuvēts aizmugurē apvilkt ar melnu audumu
Es jau neko,bet maliekas tu esi vietām sajaucis brillei restes
Man brille ielocita, facelift un melnas jau atdotas uz krasosanuRS_ rakstīja:Es jau neko,bet maliekas tu esi vietām sajaucis brillei restes