Sēdekļu maiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Galvenais, ja ir sēdekļu apsilde, vai elektriskie sēdekļi neaizmirst, noraut štekerus
Viss noņemts, štekeri smuki atvienoti, un beņķis atdots uz defektu novēršanu, es nesapratu, ka tās skrūves ir zem tiem vāciņiem (priekšā), tāpēc sāku domāt, kas par na.uj!
Paldies!
Paldies!
Kāds var pastāstīt kā strādā rekāro vadītāja krēsla atzveltne? uz 2 trosēm (sava katrā atzveltnes pusē)?
P.S. vienkārši pašam ir slinkums jaukt ārā uz skatīties.
P.S. vienkārši pašam ir slinkums jaukt ārā uz skatīties.
Ja nemaldos, tad uz 2 trosēm.
Tad teorētisks jautājums, ka viena trose ir pārplīsusi, vai to ir elementāri nomainīt? Vai trosi var vienkārši nopirkt celtniecības veikalā? Vai arī ir jāņem nokāda donora?
Mhm, es laikam kaut ko esmu sajaucis.
Ko īsti vēlies? Nevari atgāzt krēslu kādā pozīcijā gribi? T.i., rokturīša raustīšanan neko nedod?
Ko īsti vēlies? Nevari atgāzt krēslu kādā pozīcijā gribi? T.i., rokturīša raustīšanan neko nedod?
man ir tā ka atgāzt varu utt., bet man viena puse ir vienkārši tā kā atgāžas tāda sajūta ka nepiekā neturas līdz ar ko kad apsēžas tad krēsla atzveltne ir šķība.
Bļin neizskatās labi.
Laikam būs jāmetina...
Laikam būs jāmetina...
Attaisi un iemet aci Tad arī sapratīsi.
ok. Paldies.
un ja ari bus jamegina tad nekas traks nebus! nonemt mikstumus nost noi kresla prasa 20 min! tik nemegini nemt ara tas divas lielaas acperes kuras velk kresla muguru klat, jo pie atpakal liksanas loti to nozelosi
...
Paldies, par ieteikumu.
baigais jautajums vai no cabrio aizmugurejie benkji der coupe baigi interesee varetu tad to ielikt un parvadat nevairak ka 4 cilv.
Sveiki, ir nedaudz bojāti priekšējie beņķi un tāda sajūta, ka pāršūšana nepalīdzēs, jo sēdēšana arī vairs nav tā patīkāmākā... sāku domāt, ka laiks mainīt... taču labā stāvoklī neko nevaru atrast ( tieši pelēkā krāsā). Ir iespējams ielikt cita auto beņķus iekš e36 /? vai varbūt ir tomēr, kāds kurš tirgo pelēkas krāsas?
Ja Tev ir kupeja, tad manuprāt derēja priekšējie beņķi no e46 kupejas.rokijs7777 rakstīja:Sveiki, ir nedaudz bojāti priekšējie beņķi un tāda sajūta, ka pāršūšana nepalīdzēs, jo sēdēšana arī vairs nav tā patīkāmākā... sāku domāt, ka laiks mainīt... taču labā stāvoklī neko nevaru atrast ( tieši pelēkā krāsā). Ir iespējams ielikt cita auto beņķus iekš e36 /? vai varbūt ir tomēr, kāds kurš tirgo pelēkas krāsas?
der no e46.
nē sedans... tad neder e46 ?
Priekšējie beņķi no e46 der uz e36 bez pārbūves, aizmugurējie gan būs jāpielāgo.
kas domats ar aizmugurejie atmetamie kreslu?
tip nolaizamie llai tiktu bagazas nodalijuma. ir kadam ari nrnolaizami?
tip nolaizamie llai tiktu bagazas nodalijuma. ir kadam ari nrnolaizami?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right