Motora izvēle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Tāds 2.3 nav!ValtersZ rakstīja:Daudz jābraukā 2.5 tds
Liksi trasē 2.5 vai 2.8
Ikdienai 2.0 vai 2.3
Ziemai un sievai 1.6 vai 1.8
Stulbs iedalījums...ValtersZ rakstīja:Daudz jābraukā 2.5 tds
Liksi trasē 2.5 vai 2.8
Ikdienai 2.0 vai 2.3
d[-_-]b
Nevar nepiekristDj Plosky rakstīja:Stulbs iedalījums...ValtersZ rakstīja:Daudz jābraukā 2.5 tds
Liksi trasē 2.5 vai 2.8
Ikdienai 2.0 vai 2.3
M20B23?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vienvārd sakot topiku jādzēš.
1) pilns forums ir ar info par dzinējiem un ap
2) tie e36 dzinēji nav tik daudz ,lai nevarētu tik traki izvēlēties ( vēl pie tam ,ja autors grib m3 kurš ēd 6l ar smagu kāju)
3) paspaidi vikipedia ,tur viss ir - pateriņš,uzrāviens utt.
1) pilns forums ir ar info par dzinējiem un ap
2) tie e36 dzinēji nav tik daudz ,lai nevarētu tik traki izvēlēties ( vēl pie tam ,ja autors grib m3 kurš ēd 6l ar smagu kāju)
3) paspaidi vikipedia ,tur viss ir - pateriņš,uzrāviens utt.
Tāds motors nāca iekš e30 nevis e36. Cik saprotu autoram interese e36 motori.Jānis.P rakstīja:M20B23?
Bet Zuze saka ka nāca.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Sen vairs nebraucu ar "2,3" , bet veljoprojām m52b25 motora saukšanu par 2,3 nasaprotu, tas reāli ir 2,5, nekas tur nav dekopresēts utt, gslīgi greizs uzskats vēryēt zemāk par m50b25.
e36
Meklē 36`to
Jā jā 2.5 2.5 nu zvēru pa telefonu
Aizbrauc apskatīt a ***** tur m52b25 ne m50b25 ? Viss 300km pa ********* nobraukti.
Ir atšķirība vai tur ir 189hp vai 170 hp un vai tev ir 4 zondes vs 1 zonde.
Jā jā 2.5 2.5 nu zvēru pa telefonu
Aizbrauc apskatīt a ***** tur m52b25 ne m50b25 ? Viss 300km pa ********* nobraukti.
Ir atšķirība vai tur ir 189hp vai 170 hp un vai tev ir 4 zondes vs 1 zonde.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
skolēniem M50 vieglāk uzturēt. Un starp vietējiem rajonā 2,5 nozīmē respektu - ja M50 (neko jaunāku nemaz nezin), tad pirmais čalis!
Gribas kašķēties Beriet virsū
Gribas kašķēties Beriet virsū
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
pilnigs sviests un offtopic aiziet . 1. topiku jadzes ara jo ir viss milions reizes atrunats. 2 dzekam vel nav visdrizak pat naudas lai nemtu - un ja butu ko noskatijis tad varetu konsulteties! 3. m50b25 ir 193 zirgi a m52b25 170 arkautko.... tos motorus salidzinat nevar nu nekadigi un nav runas kurs rajonaa dzeks vaikata- taas ir divas atskirigas lietas
Tūlīt aizies.
Seeingman tūlīt izteiks savu viedokli par m52b25.
Seeingman tūlīt izteiks savu viedokli par m52b25.
Instagram
Es Tevi apbēdināšu, nevienam no viņiem seeeeen vairs nav Tevis minētie zirgiKM-Motors rakstīja:pilnigs sviests un offtopic aiziet . 1. topiku jadzes ara jo ir viss milions reizes atrunats. 2 dzekam vel nav visdrizak pat naudas lai nemtu - un ja butu ko noskatijis tad varetu konsulteties! 3. m50b25 ir 193 zirgi a m52b25 170 arkautko.... tos motorus salidzinat nevar nu nekadigi un nav runas kurs rajonaa dzeks vaikata- taas ir divas atskirigas lietas
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Nauda man ir un vēlme celt augšā arī. Jā, es esmu noskatījis pāris variantus, bet iemesls, kāpēc uzsāku šo topicu, jo gribēju zināt, vai ir arī kāda alternatīva tam 2.5 motoram, kur jauda un patēriņš ir līdzsvarā. Protams, man tāpat būs jālej daudz un to es saprotu, esmu gatavs gāzt tik cik vajadzēs.
Skaiti naudu un ņem manu kabri ar M52TUB28 motoru no E46Kristaps.e36 rakstīja:Nauda man ir un vēlme celt augšā arī. Jā, es esmu noskatījis pāris variantus, bet iemesls, kāpēc uzsāku šo topicu, jo gribēju zināt, vai ir arī kāda alternatīva tam 2.5 motoram, kur jauda un patēriņš ir līdzsvarā. Protams, man tāpat būs jālej daudz un to es saprotu, esmu gatavs gāzt tik cik vajadzēs.
Verās lupatā un gāzt varēsi iekšā ka prieks, jo tas autiņš prasās uz krāmēšanu
Mani tu nekaa neabedini:D un parlasitam motoram dzimzel ir sie zirgi -ir tada lieta ka jaudas stends:)par nobrauktiem dzelziem es nemaz nerunaju.Dzhejs rakstīja:Es Tevi apbēdināšu, nevienam no viņiem seeeeen vairs nav Tevis minētie zirgiKM-Motors rakstīja:pilnigs sviests un offtopic aiziet . 1. topiku jadzes ara jo ir viss milions reizes atrunats. 2 dzekam vel nav visdrizak pat naudas lai nemtu - un ja butu ko noskatijis tad varetu konsulteties! 3. m50b25 ir 193 zirgi a m52b25 170 arkautko.... tos motorus salidzinat nevar nu nekadigi un nav runas kurs rajonaa dzeks vaikata- taas ir divas atskirigas lietas
Kristaps.e36 rakstīja:Nauda man ir un vēlme celt augšā arī. Jā, es esmu noskatījis pāris variantus, bet iemesls, kāpēc uzsāku šo topicu, jo gribēju zināt, vai ir arī kāda alternatīva tam 2.5 motoram, kur jauda un patēriņš ir līdzsvarā. Protams, man tāpat būs jālej daudz un to es saprotu, esmu gatavs gāzt tik cik vajadzēs.
Kristaps.e36 rakstīja:Jā, protams, 2.8, tā būtu pareizā izvēle, tad ja man nebūtu nekādu problēmu ieliet viņā, bet esmu students, un ar naudu nav tik spīdošiHazard rakstīja:2.8
70cc rakstīja:Kristaps.e36 rakstīja:Nauda man ir un vēlme celt augšā arī. Jā, es esmu noskatījis pāris variantus, bet iemesls, kāpēc uzsāku šo topicu, jo gribēju zināt, vai ir arī kāda alternatīva tam 2.5 motoram, kur jauda un patēriņš ir līdzsvarā. Protams, man tāpat būs jālej daudz un to es saprotu, esmu gatavs gāzt tik cik vajadzēs.Kristaps.e36 rakstīja:Jā, protams, 2.8, tā būtu pareizā izvēle, tad ja man nebūtu nekādu problēmu ieliet viņā, bet esmu students, un ar naudu nav tik spīdošiHazard rakstīja:2.8
Tas tika domāts relatīvi un ilgtermiņā. Un es sliecos uz 2.5, nevis 2.8.
Tiešām vēl ir tādi kas domā ka 2.0 ēd mazāk par 2.5 un 2.5 ēd mazāk par 2.8?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right