Lāsmas e36
Nu klima un elektriskie logi ir, tas ir labi. Stuure man galiigi nepatiik, dereetu nomainiit uz M Tech 2Lasmina26 rakstīja:pēc pieprasījuma salons...bet nu ar nav nekas īpašs :) Bet kā te daži izteicās...galvenais ka subīts ir
uj jā...šitam es ar piekrītumarux rakstīja:Golfa?Lasmina26 rakstīja: nu prasās prasās tie ļitaki un lupiņa jau ar :)
Krāsa smuka , bet pelēkie saloni būtu ar likumu jāaizliedz ...
Vo to es saprotu, parāda bilžuku bez ierunām un atrunām!
labi ka ir kāds kas apskaidro
jā derētu viskaut ko tur nomainīt un pievienot un pārtaisīt...tik ar kko jāsāk, bet nezinu ar ko...Archizlv rakstīja:Nu klima un elektriskie logi ir, tas ir labi. Stuure man galiigi nepatiik, dereetu nomainiit uz M Tech 2Lasmina26 rakstīja:pēc pieprasījuma salons...bet nu ar nav nekas īpašs :) Bet kā te daži izteicās...galvenais ka subīts ir
Nav ne vainas,tikai prasās ļitakus normālus
sac ar diskiem
p.s. - R18
p.s. - R18
Vajag to un vajag šito, tā kā visiem nauda no dirsas birtu ārā!
Nu piemēram, kura gada autoLasmina26 rakstīja:a ko man vēl pateikt....pajautā...es pateikšu, ja zināšu jā krāsa man ar patīk...RENIO rakstīja:Lāsmiņ nu biku skops apraksts
Man krāsa šim patīk
hahhahah...nu i pateici nē nu tā jau ir....jāsaņemās uz tiem ļitakiemaupinsh rakstīja:Vajag to un vajag šito, tā kā visiem nauda no dirsas birtu ārā!
bet nu ceru vispar, ka man apstākļi nespiedīs pārdot šito mīļumiņu :(
ups.....laikam piemirsu nuuu..1992.martsRENIO rakstīja:Nu piemēram, kura gada autoLasmina26 rakstīja:a ko man vēl pateikt....pajautā...es pateikšu, ja zināšu jā krāsa man ar patīk...RENIO rakstīja:Lāsmiņ nu biku skops apraksts
Man krāsa šim patīk
nu lūk
kapec centies iestastit meitenei mulkibas! nevajag vinai r18! jums jau ta tie celi ir pietiekami sudigi pat preks r17 kur nu vel lielakus likt! pectam bus taka seskantes acledzinasKV_ rakstīja:sac ar diskiem
p.s. - R18
...
Pietiek ar r16
te var padiskutet gan par r18 vajadzibu gan par jelgavas ielam un to sobridejo stavokli, kurs tiek manami jau uzlabotsArmando rakstīja:kapec centies iestastit meitenei mulkibas! nevajag vinai r18! jums jau ta tie celi ir pietiekami sudigi pat preks r17 kur nu vel lielakus likt! pectam bus taka seskantes acledzinasKV_ rakstīja:sac ar diskiem
p.s. - R18
nu man jau protams ar liekas jo lielāki jo labāki, bet nu piekrītu ka nav mums tas ielas tik cool lai atļautos :)
a vot pa šito gan jau kādā 5dienā varam padiskutētKV_ rakstīja:kas pec horoskopa?
shodiena gandrīz kā 5diena!Lasmina26 rakstīja:a vot pa šito gan jau kādā 5dienā varam padiskutētKV_ rakstīja:kas pec horoskopa?