Agņa cabrio
Nu Agnis jau nav parasts mirstīgais, viņš tak kluba biedrs,viss atļaujamsValtersZ rakstīja:Parasti tādus topikus mirstīgajiem dzēsa bez žēlastības.
Agnis skaidrā ????
Nice, atpakaļ pie solīda auto.
Līdz rītdienas 12:00 lūdzu sakārto topiku atbilstoši noteikumiem, ja nē delete. Man tas kabris neko neizsaka - tik vien kā to, ka viņs agrāk bija Emsinjam (ja tas ir tas pats auto).
Līdz rītdienas 12:00 lūdzu sakārto topiku atbilstoši noteikumiem, ja nē delete. Man tas kabris neko neizsaka - tik vien kā to, ka viņs agrāk bija Emsinjam (ja tas ir tas pats auto).
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kļaviņa vecais kabris sitais ir tad lietotajam A_c pārdeva un tagad Agna īpašumāch. rakstīja:Nice, atpakaļ pie solīda auto.
Jap es no vinja neemuch. rakstīja:Nice, atpakaļ pie solīda auto.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.