Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 49
- chevron_right
dogMa rakstīja:Tā kā Orkaans raksta - no sākuma ar grunti (es izmantoju reakcijas grunti), tad virsū mastiku. Cerams, ka turēs ilgi
!!!!!! Uz skaabaas (reakcijas) grunts nedriikst likt vienkomponentu materiaalu!!!!
Ja lieto skaabo grunti tad obligaati ir jaapargruntee ar parasto grunti , kautvai peec tehnologjijas slapjsh uz slapja!
Ja veelies likt uzreiz mastiku vai grubuli tad jaaizmanto EPOKSIIDA grunts
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tieshi taa arii jaadaraintis rakstīja:man tāds jautājums radās, skābajai gruntij bija raxtīts ka nevar klāt zem spaktelja, nevar uz skābās uzpūst parasto grunti un špaktelēt virsu, vai kategoriski aizliegts?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Reāli, es tikai šuves apsmērēju ar to grunti. Atļāvu labu laiku pažūt, tad maucu virsū mastiku. Tā arī nav ieteicams?Orkaans rakstīja:!!!!!! Uz skaabaas (reakcijas) grunts nedriikst likt vienkomponentu materiaalu!!!!
Ja lieto skaabo grunti tad obligaati ir jaapargruntee ar parasto grunti , kautvai peec tehnologjijas slapjsh uz slapja!
Ja veelies likt uzreiz mastiku vai grubuli tad jaaizmanto EPOKSIIDA grunts
Es pirku šeit:RENIO rakstīja:kāds varētu ieteikt, kur var iegādāties krāsās baloniņu, lai ietonētu pēc mašīnas krāsas?
Un cik apteveni maksā?
http://www.autokrasas.lv/
Ls9 par baloniņu, bet tas gan bija kkādu gadu atpakaļ.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 49
- chevron_right