E36 Lacis331 2.5 čipota kupeja.
Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nu jā, es skatīšos kā bŪs kad pārspīlēts, jo man ir schwarc 2, bet gribētos ko melnāku.bestbmw rakstīja:Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
Tev ir black saphire, schwarc 2 orģinālā bijaLacis331 rakstīja:Nu jā, es skatīšos kā bŪs kad pārspīlēts, jo man ir schwarc 2, bet gribētos ko melnāku.bestbmw rakstīja:Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
Johaidi, es visu šo laiku domāju ka man schwarc 2 labi ka pateici a to būtu pārkrāsojis ne tā.realmen69 rakstīja:Tev ir black saphire, schwarc 2 orģinālā bijaLacis331 rakstīja:Nu jā, es skatīšos kā bŪs kad pārspīlēts, jo man ir schwarc 2, bet gribētos ko melnāku.bestbmw rakstīja:Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
Jautājums gudriem cilvēkiem, vai kompota haube der arī kupejai?
Neder! Kupejai der no cabrioLacis331 rakstīja:Jautājums gudriem cilvēkiem, vai kompota haube der arī kupejai?
Beidzot saņēmos kko sākt darīt ar vadiem. Un izravēt etiķi, jo tur veidojas maza upīte lēnām tpc kamēr saulains un silts laiks ir jaizravē un jaizžāvē, tas šodien tiks izdarīts. Kā idiots meklēju ievilktos sabja vadus un izrādās acu priekšā vien bija.
Izravēts tepiķis un skats nav no tiem jaukākajiem
Būs ko pa*isties
Šis vēl ir ļoti jauks skats. Salīdzinoši.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man kkā bail ņemt tepiķi nost. Jāfilmē, lai redz īsto reaction
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man atkal labāk dimondschwarz.bestbmw rakstīja:Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
māriņš rakstīja:Man atkal labāk dimondschwarz.bestbmw rakstīja:Schwarc 2 ir smuka orginala melna krasa.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Piekrītu!
Pēdējā laikā darbi apstājušies ir, bet ik pa laikam kaut kas notiek arī. Kasjaki visi ir aizšpaktelēti, rūsa izslīpēta cik nu varēju. Drīz jāsāk haubes glābšanas darbi.
Es saku, ka šitas nesaies.
Tu slīpējot špakteli vispār izmanto klucīti, vai to dari ar pliku roku un smilšpapīru?
Tur tev 100% viss būs nelīdzens
Tu slīpējot špakteli vispār izmanto klucīti, vai to dari ar pliku roku un smilšpapīru?
Tur tev 100% viss būs nelīdzens
Normālu grunti iegādājies. Un špakteli nežēlo. Tā arka izskatās
Nav jēga noslīpēt rūsu un uzlikt vnk špakteli. Kad nokrāsosi, tad uzreiz rūsa atkal izleks. No sākuma vēlams ar smilšu strūklu kārtīgi, tad rūsas pārveidotāju un epoksīdgrunti(nesūc cauri ūdeni). Pēc šī var špaktelēt un tālāk darīties
No čom dabūts arī sabis, tāds paliels un pajaudīgs.