Engi E36 dead march
protams, viss tika salikts normāls vai jauns un sataisīts, paldies Uģim & Mārtiņam @ Ganību dambja serviss.
Tātad, man tagad ir:
-cita kārba ar muftu (Getrag, ZF likās drusku par lielu ekstra šim brīdim. Sorry, guys.)
-(gandrīz) jauns sajūgs
-jauns gultnis
-jauns cilindrs
-jauna kulise
-m52 spararats
vispār likās ļoti labs serviss, un arī rezerves detaļas var daudz dabūt.
Mājās braucot jau skaidri zināju, ka nākamais jāsataisa pakaļējās trumulenes, jo varēja dzirdēt, kā loki beržas.
Pirmais, ko ieraudzīju, uzceļot mašīnu bija šitas:
Tātad, man tagad ir:
-cita kārba ar muftu (Getrag, ZF likās drusku par lielu ekstra šim brīdim. Sorry, guys.)
-(gandrīz) jauns sajūgs
-jauns gultnis
-jauns cilindrs
-jauna kulise
-m52 spararats
vispār likās ļoti labs serviss, un arī rezerves detaļas var daudz dabūt.
Mājās braucot jau skaidri zināju, ka nākamais jāsataisa pakaļējās trumulenes, jo varēja dzirdēt, kā loki beržas.
Pirmais, ko ieraudzīju, uzceļot mašīnu bija šitas:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
“Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.”
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Ja kāds nepamanīja, tad ir bezgumiju fleksis.
Nu bļ* vai ta tiešām tās atsperes TIK lielu naudu maksā (pareizā atbilde - nē)?
Pie tam, amortiņi Bilstein dzelteni pa perimetru. Te es drusku sadusmojos.
Enīvei, vienā pusē visu nomainīju čotka, bet otrā pusē sanāca pačakarēties, trumulis nenāca nost.
Džentlmeņi, es stādu jums priekšā skatei derīgas bremzes:
Nu bļ* vai ta tiešām tās atsperes TIK lielu naudu maksā (pareizā atbilde - nē)?
Pie tam, amortiņi Bilstein dzelteni pa perimetru. Te es drusku sadusmojos.
Enīvei, vienā pusē visu nomainīju čotka, bet otrā pusē sanāca pačakarēties, trumulis nenāca nost.
Džentlmeņi, es stādu jums priekšā skatei derīgas bremzes:
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Nu, te jau gatavs un smuki stāv zem diska. Sorry, ka iekšpusi nenobildēju, rīt tāpat drusku jāpieregulē loki, mēģināšu nobildēt tad. It kā atgaisoju ok, bet pedālis mīksts, principā teju vai divreiz jāspiež, man ir aizdomas, ka tas automātiskais regulators aizmugurē pēc 24 gadu darba ir palicis manuālāks kā gribētos, nu un es arī steidzos tobrīd, neizdarīju visu pilnīgi čotka. Vai nu arī kaut kur ir baiss riebīgs burbulis, jo vienā pusē mainīju cilindrīšus, gumijas un atsperi, kas starp cilindrīšiem, bet nu it kā nevajadzētu būt tak tik traki. Update sekos par šo tēmu.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
vispār derētu nomainīt tiltu ar bremzēm un reduktoru un vai es jau šito vienreiz nerakstīju uz lielo, pa ceļam pārvelkot bremžu trubas un samainot bilsteinus uz nesajātiem (abiem aizsargi ir lupatās) un uzliekot nefleksētas atsperes ar gumijām, bet nu tas viss vēl sekos. Vispār baigi daudz kas pie piķa apstājas tbh.
Ā, paspārnes saliku priekšpusē abās pusēs, tas arī bija.
Vēl palicis lukturus, kas ir totāls gateris, samainīt. Komplekts jau iepirkts, tik stikliņi jāsamaina, jo vecie stikliņi veseli, a jaunie (cik nu jauni) ir labi, bet ar hrenonu laikam bijuši - brūni un saplaisājuši.
Ā, paspārnes saliku priekšpusē abās pusēs, tas arī bija.
Vēl palicis lukturus, kas ir totāls gateris, samainīt. Komplekts jau iepirkts, tik stikliņi jāsamaina, jo vecie stikliņi veseli, a jaunie (cik nu jauni) ir labi, bet ar hrenonu laikam bijuši - brūni un saplaisājuši.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
vēl jāizdara:
vadi jāsakārto, tur ir OMG
ventilators pazaudējis 1 lāpstiņu
aizmugure nopietni jāsametina
cits bamperis jāuzliek
vadītāja loga durvju sliede nerullē forši
ģereneretora siksna jāuzliek ar rullīšiem, kas stāv jau nedēļu salonā gaidot kārtu
pečkas tosola vārsts (ezis tika samainīts, nekas nemainījās (tie kam bijis tie zin), lieku banku uz tosola vārstu)
derētu bremžu trubiņas pārvilkt
ā - liekot kārbu bija zvans no servisa, ka kartera skrūve, kas caur kārbu iet, bijusi pārvilkta un rezultātā plaisa. Aizlīmēja, bet nu īsti droši man tomēr neliekas, preventīvi tas arī jāsataisa.
Nu...pagaidām kaut kā tā,- detaļas ir, update sekos, komentārus studijā, paši ciemos
vadi jāsakārto, tur ir OMG
ventilators pazaudējis 1 lāpstiņu
aizmugure nopietni jāsametina
cits bamperis jāuzliek
vadītāja loga durvju sliede nerullē forši
ģereneretora siksna jāuzliek ar rullīšiem, kas stāv jau nedēļu salonā gaidot kārtu
pečkas tosola vārsts (ezis tika samainīts, nekas nemainījās (tie kam bijis tie zin), lieku banku uz tosola vārstu)
derētu bremžu trubiņas pārvilkt
ā - liekot kārbu bija zvans no servisa, ka kartera skrūve, kas caur kārbu iet, bijusi pārvilkta un rezultātā plaisa. Aizlīmēja, bet nu īsti droši man tomēr neliekas, preventīvi tas arī jāsataisa.
Nu...pagaidām kaut kā tā,- detaļas ir, update sekos, komentārus studijā, paši ciemos
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Klau, ko jūs domājat par repliku diskiem kā tādiem (vs oem)?
Man pagaidām ir viena cilvēka info, cik labi vai cik nenormāli sūdīgi viņi varētu būt, gribētos plašāk.
Šie ir Made in Italy, nu, it kā tur taisa picas un Ferrari, ķip labas lietas.
Man pagaidām ir viena cilvēka info, cik labi vai cik nenormāli sūdīgi viņi varētu būt, gribētos plašāk.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Čalis no kā dabuji to sedanu jāja viņu nepajokam, pat nobrīnījos ka viņam izdevās viņu notirgot kādam.
Reckur izvilku viņu no grāvja.
reku:engi rakstīja:Klau, ko jūs domājat par repliku diskiem kā tādiem (vs oem)?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
aha, skaidrs emm...mainu pret R15 oriģinālajiem?Kikaps rakstīja:reku:engi rakstīja:Klau, ko jūs domājat par repliku diskiem kā tādiem (vs oem)?
tur būs kaut kas jādomā
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
nu...viņš tiesības bija dabūjis 20.06.16, jā, un es tā sapratu, ka pedālis bijis grīdā. stulbi ir attiecīgi nerūpēties par mašīnu, citādi varbūt mazāk pretenziju pret slīpēšanu. Es domāju, ka īpaši neminēšu savas domas, vnk lieks negatīvisms sanāk, tāpat tas M bampera stāvoklis mani nepārsteidz, žēl tikai, ka nesanāca paņemt ar bamperi. Bet kā jau minēju, bija vairākas lietas kas bija labas, kas patika. Ja motors ies vēl laiku, tad pat ok var izrādīties, vismaz es tā ceru.AlphaSef rakstīja:Čalis no kā dabuji to sedanu jāja viņu nepajokam, pat nobrīnījos ka viņam izdevās viņu notirgot kādam.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Neuztraucies, pietaisnosi kopējo vizuālo, un varēsi visiem smērēt acīs pretī grīdas stāvokli Cik dzirdēts, esot (bijis?) neadekvāti labs virsbūves stāvoklis rūsas (vai tās neesamības?) ziņā!engi rakstīja: nu...viņš tiesības bija dabūjis 20.06.16, jā, un es tā sapratu, ka pedālis bijis grīdā. stulbi ir attiecīgi nerūpēties par mašīnu, citādi varbūt mazāk pretenziju pret slīpēšanu. Es domāju, ka īpaši neminēšu savas domas, vnk lieks negatīvisms sanāk, tāpat tas M bampera stāvoklis mani nepārsteidz, žēl tikai, ka nesanāca paņemt ar bamperi. Bet kā jau minēju, bija vairākas lietas kas bija labas, kas patika. Ja motors ies vēl laiku, tad pat ok var izrādīties, vismaz es tā ceru.
AndzaK_LV savu pļūtīšanu un gateri atstāj savam autiņam, savādāk var aptrūkties idejas! Bampers tika krāsots ar baloniņu un kvalitāte bija ļoti laba, ja neskaita nelielu mandarīnu, un ņemot vērā ka viņš tāpat tika nozagts tad pilnīgi po...
Interesantas lietas tikušas sadarītas pus gada laikā... m50 spararats bija virsū, jo vajadzēja spararatu un tas kkur blakus mētājās, tāpēc neiespringu uz cita spararata meklēšanu! Lai veicas šo auto savest atpakaļ skatāmā skatā, un nesatraucies, ka nedabūji viņu ar M bamperi, tas bamperis bija ieplēsts jau tad kad es viņu pārdevu.
Interesantas lietas tikušas sadarītas pus gada laikā... m50 spararats bija virsū, jo vajadzēja spararatu un tas kkur blakus mētājās, tāpēc neiespringu uz cita spararata meklēšanu! Lai veicas šo auto savest atpakaļ skatāmā skatā, un nesatraucies, ka nedabūji viņu ar M bamperi, tas bamperis bija ieplēsts jau tad kad es viņu pārdevu.
Zinu no kā ņēmi, īsāk sakot no pajoļa kurš jāj mašīnas un nemāk braukt. Pirms tam viņa bija comam tad labi gāja bet tgd nojāta baigi. Veiksmi darbos, darbi tur daudz
jopcik rozā, būs ko ņemties
kopumā teksti labi
kopumā teksti labi
Un kāda jēga bija mainīt to spararatu? Tāpat nekādu atšķirību noteikti ka nejūti uzliekot m52.
Anyway veksmi darbos.
Anyway veksmi darbos.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tev nenāk nenormāls karstums no atrumkloķa zonas? Viņam riktīgi tur kkas svila
nu, es netiesāju nevienu par to spararatu, tas bija pa pusei joks galu galā. Motors gāja, sajūgs slēdzās, viss okZzevsS rakstīja:AndzaK_LV savu pļūtīšanu un gateri atstāj savam autiņam, savādāk var aptrūkties idejas! Bampers tika krāsots ar baloniņu un kvalitāte bija ļoti laba, ja neskaita nelielu mandarīnu, un ņemot vērā ka viņš tāpat tika nozagts tad pilnīgi po...
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Kas gan tur var 'svilt'? ja ir karstumizolācija, tad tā var svilt, ja tās vairs nav, tad, visticamāk, kārbā eļļa vienkārši jāpielejAlphaSef rakstīja:Tev nenāk nenormāls karstums no atrumkloķa zonas? Viņam riktīgi tur kkas svila
es it kā netiesāju nevienu, bet pēc viņa teksta, ka motors laikam sapists, jo pie zemiem apgriezieniem nerauj tā kā pie augstiem es toč nezināju ko īsti teikt.Lacis331 rakstīja:Zinu no kā ņēmi, īsāk sakot no pajoļa kurš jāj mašīnas un nemāk braukt. Pirms tam viņa bija comam tad labi gāja bet tgd nojāta baigi. Veiksmi darbos, darbi tur daudz
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.
Atšķirība tiešām minimāla, bet pilsētā drusku patīkamāk ir. Varēju samainīt, samainīju Paldies par vēlējumu!Jānis.P rakstīja:Un kāda jēga bija mainīt to spararatu? Tāpat nekādu atšķirību noteikti ka nejūti uzliekot m52.
Anyway veksmi darbos.
― Robert Downey Jr.
― Robert Downey Jr.