COMPACT 1.9
Ļoti jauks kompakts
Veiksmīgs pirkums.
Veiksmīgs pirkums.
Nu compacts uz goda. Vispār jau nepatīk bet šis baigi zolīds. :) Negribi saimainīties spoguļiem. ?
Nu re,paldies,lietas skaidrojas,tam visam nepievērsu uzmanību izrādās te ir sava zolīda filosofija mainījies man skats uz BMW KO esmu darījis....nomainīts kreisais pakaļējais gultnis,nomainīts sajūga darba cilindrs pie ķoča,sāka tecēt,zuda sajūgs.Nomainīta eļļa dzinējā un tiltā,apakšā vietām bija nobrāzts vēders,nogāju ar buvanolu tad ar grubuleni,ieraudzīju gāzes amīšus.Pagaidām pa lielam itkā viss.Būs jābauda sagāzums-savērsums,nekur nevelk,bet nojaušu ka ēd riepu iekšpusi priekšā,jāmaina bremžu kluči aizmugurē,nu taa Gribētos jau kur palasīt par šo spoku par darba principiem,ja nē tad domāju piedosiet par stulbiem jautājumiem Jā atdevu 2 štukas lašos ar pārrakstīšnu
Ou, 2ls par kompatu....citas virsbūves BMW arī biji skatīties pirms šitā nopirkšanas? pa 2ls varētu labu BMW iegrābt un tiešām ļoti skaistu, ekstrām bagātu
šis gadījumā nav ne Cēsu gala iegādāts? bet gan jau kaut ko jaucu...
smuks e36, tikai ne compact - sorry manas domas nemainisies par compact'iem
bet kā mašīna neslikta pagaidām rādās
smuks e36, tikai ne compact - sorry manas domas nemainisies par compact'iem
bet kā mašīna neslikta pagaidām rādās
Nezinu LV cennikus, bet kaada vaina shim kompotam? Man liekas ka loti labs un smuks pirkums.uteo rakstīja:Ou, 2ls par kompatu....citas virsbūves BMW arī biji skatīties pirms šitā nopirkšanas? pa 2ls varētu labu BMW iegrābt un tiešām ļoti skaistu, ekstrām bagātu
2k Ls par tāda gada auto un komplektāciju -
Nu nebija ši gada lētāki,un piķa arī nebija varāk,un negribējās lielāku,un pats esmu zem 1.7m ar cepuri
Salons labs! Bet vēl joprojām uzskatu, ka parstie spoguļi labāk piestāvētu
jurcis rakstīja:Nu compacts uz goda. Vispār jau nepatīk bet šis baigi zolīds. :) Negribi saimainīties spoguļiem. ?
Kamēr te fišku nerubīju,liekas tos spoguļus gribat izmānīt man sāk likties,ka viņi irmarux rakstīja:Salons labs! Bet vēl joprojām uzskatu, ka parstie spoguļi labāk piestāvētu
Negribu izmānīt. Parastie man labāk patīk.
kāda vaina kompotam, labs pirkums.
Mana brāļa 328 kompots, tīri seksīgs bija pirms pārtapa par trases auto.
Mana brāļa 328 kompots, tīri seksīgs bija pirms pārtapa par trases auto.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
šis toč ir seksīgs kompots
Lai auto taptu seksīgs, praktiski atliek tik pareizos diskus uzlikt
+ pareizā komplektācija
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Sexy E36 standarta recepte - pareizie diski (vismaz R17), ///M buferi un sēdinājums.
jaa, apsifkas intresantas, ari nebija nacies redzet tadas vel nekad.
izstas diezgan sakarigs kompakts, lai labi braucas
izstas diezgan sakarigs kompakts, lai labi braucas
...
neklausies ko marux saka par spoguliem, vins to visiem saka kuriem nau stock spoguli ( no offence!)sash rakstīja:jurcis rakstīja:Nu compacts uz goda. Vispār jau nepatīk bet šis baigi zolīds. :) Negribi saimainīties spoguļiem. ?Kamēr te fišku nerubīju,liekas tos spoguļus gribat izmānīt man sāk likties,ka viņi irmarux rakstīja:Salons labs! Bet vēl joprojām uzskatu, ka parstie spoguļi labāk piestāvētu
...
Parastie smukāki!
Labi, labi, vairs ne vārda par šo...
Labi, labi, vairs ne vārda par šo...
Paldies visiem par izpratni palasot,ko jūs darāt ar saviem autiņiem,man nav vārdu,vienkārši Tam ir vajadzīgas iekšas un ne mazums piķa Esmu patīkami apstulbis Jāatiet mazliet