vilks25 m50b25
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
un tas nemaksā lēti ja dara visu kas būtu jādara.pie trešā simta pārstāju skaitīt.savādāk atmestu ar roku.dogMa rakstīja:Tur bez pieredzes ir diez gan grūti Ja gribi ielikt 2.8 apakšu, t.i., kloķeni, virzuļus, klaņus, tāpat nākas raut nost galvu, līdz ar to visas pārējās lietas jāmaina, ja grib, lai tas motors kalpo (saļņikus, galvas blīvi, jāpietrin vārsti etc.) Bet viss tas ir izdarāms
Pēdējais labojis vilks25 - 22 Okt 2011, 21:36, kopā labots 1 reizi.
ja nebūs slinkums kādreiz sarakstīšu.Martinez rakstīja:hmm varbūt var sarunāt,ka kādā garā tumšā vakarā uzrakstīsi kkādu DIY par to 2.8,tobiš m52 iekš m50 un kāds no tā iznākums! diezgan ieinteresēja ši tēma un šķiet ka ne mani vienu!
e30.lv ir viss vairākas reizes izmalts cauri.
par rezultātu - nav b28, bet m50b30 - video pret subaru
http://www.youtube.com/watch?v=QYlvQ1LLNIE
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
tak man jau apnika mekl'et virsbuuvi,liku sludinajumus.piedavaja lielakoties sapuvusus e36os pa 1000 lvl.kur tad tam j'ega.he9600 rakstīja:Tā kā esmu no tās pašas pieminētās galvaspilsētas , tad sanāca arī man pie viņa piestrādāt, priekš b28 iet neslikti.
Virsbūvi gan prasītos pametināt vai pārmest dzinēju svaigākā nemotorā.
nopirktu kaut bez dokumentiem.
he9600 rakstīja:ja nebūs slinkums kādreiz sarakstīšu.Martinez rakstīja:hmm varbūt var sarunāt,ka kādā garā tumšā vakarā uzrakstīsi kkādu DIY par to 2.8,tobiš m52 iekš m50 un kāds no tā iznākums! diezgan ieinteresēja ši tēma un šķiet ka ne mani vienu!
e30.lv ir viss vairākas reizes izmalts cauri.
par rezultātu - nav b28, bet m50b30 - video pret subaru
http://www.youtube.com/watch?v=QYlvQ1LLNIE
man nenorm'alakais slinkums rakstiit.
un jaa.jpils dragii izaicinajuma braucienaa ar audi s6 kuru bija cipojis ints no jelgavas paneemu par masinas tiesu.
nezz cik jaudas un griezes pieaugums ir?uz stenda neesi licis?
laikam ja labi sa4ipots tuvu trislitrigajam e36 m3
laikam ja labi sa4ipots tuvu trislitrigajam e36 m3
nu diez vai.nav ne sporta sadaleņu,ne kā tamlīdzīga.bet par stok 2.8 iet labāk
nu ja ir sachipots vairak par 200zs ir jabut
LABS prikols ar tiem prieksejiem amišiem ,kautkas neredzets un nedzirdets man personigi
Vitalx325 rakstīja:http://www.awol.tv/episodes/1?episode=89#
Ūber laba skaņa trubai!
aparāts jau labs un motors vnk bomba
Tikai mercedesa diski nepatika
jaa taisijamies uz vecpiusu balliti.steidzaamies.tu biji ar to e36 ar zileti uz bagaznieka?
balliite arii super izdevaas,gredzenus joprojaam nevar coms atrast. izvilka paalla karstumaa paraadiit,vairs nav redzeeti.
balliite arii super izdevaas,gredzenus joprojaam nevar coms atrast. izvilka paalla karstumaa paraadiit,vairs nav redzeeti.
tad jau ballite pa pirmovilks25 rakstīja:jaa taisijamies uz vecpiusu balliti.steidzaamies.tu biji ar to e36 ar zileti uz bagaznieka?
sākums bija labs,par beigām nezinu
gumiju jādedzina,gumiju!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right