Enģelu acis
Negribu bildēt ar ziepīti, būs bildes, kad būs labas bildes..
Bet izskatās tā kā tam arī būtu jābūt
Bet izskatās tā kā tam arī būtu jābūt
ja uz e46 virsū ir angel eyes viņas izņemot der uz e36?
Domāju, ka neder, ne velti uz kastes raksta modeļus.
e46 mērkaķacis ir dažādu izmēru, t.i., tuvais no tālā atšķiras, līdz ar to uz e36 neder.
Kāds var ieteikt,kas tā par lietu varētu būt???vasarā ieliku eņģeļ actiņas... viss bij smuki.. tad pēc kāda laika rudenī 1 riņķītis uzreiz kad iedslēdz nedega.. viņam vajdzēja laiciņu.. pagaja laiciņš tad dega..nu kautkas līdzīgs kā mašīnai ir japasildās lai ietu labak.. tagad vispār nesāk degt.. bet nav arī tā ka pilnīgi tumšš.. kautkāds dīvains man pat likās biku maliņās rozgans.. kautkas nesaprotams.bet šodien kad iededzināju jau otrajam lukturim viena actiņa tāda blāva likās bet uzsila autiņš un ar actiņa palika normāla... bet tāa viena galīgi negrib degt.. kas tas varētu būt???
Lielā aukstumā tā ir šīm ccfl eņģēlacīm. Skaties, kas ar vadiem tai vienīgajai acij, bet iespējams, ka pusbeigta ir.
un ko darit?ja ar vadiem bus ok un izradisies ka beigta pati acs... vienu tak nekur laikam nedabut.. japerk jauns komplekts?mja... japarbauda bus kontakti.. tik ne sitaja aukstuma jagaida kad bus siltaks.. pabraukasu biskinj pakropligi..
Vienu laikam netirgo, bet tikai acis pa 7ls laikam tirgo gan.
tik lēti?opā kur ja nav noslēpums?jau iepriekš paldies!!!
Visu tirgo pa vienam :) Gan vienu aci, gan vienu invektoru etc. 5-7Ls, tajā pašā bimmershop'ā.
vai arii pie manis siis visas lietas var dabuut
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vai man tik liekas, vai tiešām eņģeļi ielikti aiz stikliņa?
Bet tā - vai, nu, beigts, vai vadi. Bet lieku uz beigtu eņģeli.
Bet tā - vai, nu, beigts, vai vadi. Bet lieku uz beigtu eņģeli.
man tur nav nekadu stiklinju.. limejam uzreiz uz lukturi.. galveno stiklinju to kvadrataino nonemam un limejam klat.. tur tada malinja bija uz kuru vareja pielimet.
kā nav? mazie apaļie stikliņi,kas ir jā tipa noņemot to lielo visu(sadalot lukturi uz pusēm) izņem mazos apaļos stikliņus un tad uz tiem lipina virsū eņģeļus,tik pirms tam izgriež,izgrebj gropītes priekš eņģeļu vadiem lai nepārspiež liekot iekšā tos apaļos stikliņus!
coupe 2.8
a ja ir stiklinji nu jaa tad actinjas ir aiz stiklinjiem.. tik prieks vadiem neko speciali ar negriezam un neveidojaam.. tur man esot kur aizbazt.. tik siki vairs neatceros..
labi,laikam es kko nesaprot! man stāv uz tiem apaļajiem stikliņiem no ārpuses,proti starp apaļajiem un lielo stiklu!
coupe 2.8
a man stav pilnigi aiz visiem stiklinjiem...