moldingi
Paldies
Ceru ka neatkārtošos, bet kādu moldingu liek nummura palikņa vietā? aizmugures garo??? piemērs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW - Best Motorsport Weapon
Jā!
Un kā ir? nav kkas jamodificē, vai tur viss vienkārši, čikibriki?
BMW - Best Motorsport Weapon
Iespējams jautājums jau sen izskanējis kkur citur , bet kāds zinošāks var ieteikt kur lai nopērk moldingiem klipšus, tādus kas reāli arī der , lai nav jāčakarējas pus dienu ar likšanu virsū, jo tie klipšus kurus biju iegādājies , īsti nederēja
Ja domā m-moldingiem, tad diemžēl ir jāpērk zelta vērtē esoši bmauto klipši. Parastajiem moldingiem vēl var šrotos meklēt.
M-moldingiem pati tikko iepirku Ķegumā klipšus par 40 centiem. It kā ķīniešu, bet turās labi. Parastajiem moldingiem arī tur ir, principā ir visi klipši diezgan lēti. Ja vajadzīgs, kad braucu uz Rīgu varu paķert.
Bet kkā neticās ka Rīga ne vienā autoveikalā izņemot bmauto nav
Bet kkā neticās ka Rīga ne vienā autoveikalā izņemot bmauto nav
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nopirku protuning veikalā m moldingus. Ko darīt, lai viņi normāli turētos pie virsbūves. Liku tos pašus klipšus, kuri nāca līdzi no protuninga.
Un vai uz valcētas arkas kāds ir meiģinajis dabūt moldingu virsū?
http://failiem.lv/g/xtunokl#aa/06.09.2015+arvis+777.JPG
Un vai uz valcētas arkas kāds ir meiģinajis dabūt moldingu virsū?
http://failiem.lv/g/xtunokl#aa/06.09.2015+arvis+777.JPG
Vairums uz logu līmes liek, nezinu nevienu kam tā Ķīnas huinja normāli uz klipšiem turētos
Kadas cenas sobrid M moldingiem? +/-
Cik saprotu ja ir cabrio - tad der tikai no kupejas un cabrio?
Cik kopa ir jabut moldingiem?
Der tikai no kupejas, cik maksā nezinu, bet domāju +- sotaksequations rakstīja:Kadas cenas sobrid M moldingiem? +/-
Ja man piedava orginalos no e36 kupejas pa 40 eur - ir verts nemt?
Ja viņi ir labā stāvoklī un klipši visi dzīvi un turās ņem tik cietequations rakstīja:Ja man piedava orginalos no e36 kupejas pa 40 eur - ir verts nemt?
Tā ir ļoti laba cena, ja sliedes ir dzīvas, ja izpuvušas tad viņi tā arī maksā 30-40equations rakstīja:Ja man piedava orginalos no e36 kupejas pa 40 eur - ir verts nemt?
Vai ir iespējams ("atjaunināt'') apstrādāt vecos oem moldingus ar kaut ko, lai viņi atkal ir kā jauni (tumši)?
Savādāk nomainiju priekšējos uz jauniem un var redzēt atšķirību. Runa iet par sānu M moldingiem.
Savādāk nomainiju priekšējos uz jauniem un var redzēt atšķirību. Runa iet par sānu M moldingiem.
Man pašam aizmugurējā bampera moldingi ir pabalējuši, cik dzirdēju, tad var atjaunot ar celtniecības fēnu...edza26 rakstīja:Vai ir iespējams ("atjaunināt'') apstrādāt vecos oem moldingus ar kaut ko, lai viņi atkal ir kā jauni (tumši)?
Man pašam aizmugurējā bampera moldingi ir pabalējuši, cik dzirdēju, tad var atjaunot ar celtniecības fēnu...edza26 rakstīja:Vai ir iespējams ("atjaunināt'') apstrādāt vecos oem moldingus ar kaut ko, lai viņi atkal ir kā jauni (tumši)?
Pašam bija pabēdīgi m moldingi, kārtīgi nomazgāju un pārgāju pāri ar šādu ķīmiju
rezultāts ir pamanāms
tagad tik jāskatās cik ilgi turēsies spīdums.Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To pašu efektu ļoti veiksmīgi var iegūt ar melno kurpju smēri, tik nevajag daudz likt.
I don`t like bass, I love it!
Meguirs ir ļoti laba ķīmija