Viss par Touringiem!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zinu kad kapots ari ieiet par bagaznieka vaku japamegina iestutet pasam ieinteresejaFinks rakstīja:Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
Tas ir tourings , viņā var visu ielikt! man bija divi disku pāri, divas durvis, bagūža grīda ,griezti un vel šis tas salikts, un nebija problēmas!AndzaK_LV rakstīja:zinu kad kapots ari ieiet par bagaznieka vaku japamegina iestutet pasam ieinteresejaFinks rakstīja:Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
Kādā veidā tev kapots iegāja? kad sedanam vajadzēja vest jauno kapotu, gribēdams neiegāja, liku uz jumta.AndzaK_LV rakstīja:zinu kad kapots ari ieiet par bagaznieka vaku japamegina iestutet pasam ieinteresejaFinks rakstīja:Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
- ikey07
ikey07 rakstīja:Kādā veidā tev kapots iegāja? kad sedanam vajadzēja vest jauno kapotu, gribēdams neiegāja, liku uz jumta.AndzaK_LV rakstīja:zinu kad kapots ari ieiet par bagaznieka vaku japamegina iestutet pasam ieinteresejaFinks rakstīja:Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
a ne bl# pasata b4 vedu pareiz sadirsu
Cik viegli/grūti ir atrast sterilas vaditāja durvis kūtij?
Kāda varētu būt tirgus cena par perfektām?
Kūtij tas pats kas sedanam. Standarta cena laikam.Riks* rakstīja:Cik viegli/grūti ir atrast sterilas vaditāja durvis kūtij?
Kad meklēju sedanam, nu rēķini divas priekšējās, man viens vienīgs cilvēks par 70 eur gb piedāvāja
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ar touringu bez jebkādām problēmām var atvest vēl vienu touringa salonu ar visām abšivkām + vēl vieta priekšējam pasažierim bija Un arī tad tas viss tika sakrauts tā, lai pa ceļam nedz jaunajam, nedz vecajam salonam neko nesapistu.
Tas nav rādītājs par ietilpīgu mašīnuInferno rakstīja:Ar touringu bez jebkādām problēmām var atvest vēl vienu touringa salonu ar visām abšivkām + vēl vieta priekšējam pasažierim bija Un arī tad tas viss tika sakrauts tā, lai pa ceļam nedz jaunajam, nedz vecajam salonam neko nesapistu.
Esmu tādu pat touringa salona komplektu ielicis vw fox:
Tik tad gan pasažierim vieta nebija un es pats biju maksimāli aizbīdijies uz priekšu
Easy, esmu vedis gan e36 gan e46 touringu vaakusAndzhish rakstīja:Kāds zin cik liela ir iespejamība dabūt touringa bagāžnieka vāku pašā touringā?
Un ja nepietiek vietas E36 touringā, tad ieķeriet E34 touringu, tur varēsiet pat kompotu aizmugurē iebāzt.krissis rakstīja:Easy, esmu vedis gan e36 gan e46 touringu vaakusAndzhish rakstīja:Kāds zin cik liela ir iespejamība dabūt touringa bagāžnieka vāku pašā touringā?
Andzhinsh Tu laikam esi ieguvis pakaļējo vāku AVUS BLAU krāsā. Meklēju pats tādu. Man ir melns, ļoti labs. Vai varam sazināties? 20202885 TomassAndzhish rakstīja:Kāds zin cik liela ir iespejamība dabūt touringa bagāžnieka vāku pašā touringā?
Es bagāžnieka vāku wnx ieliku pa aizmugurējām durvīm!!AndzaK_LV rakstīja:zinu kad kapots ari ieiet par bagaznieka vaku japamegina iestutet pasam ieinteresejaFinks rakstīja:Durvis esmu vedis, ganjau vāks arī ielīdīs.
Loud N' Proud
cik reali vispar ir touringam uzlikt un dabut aizmugurejo glazu atsaiti?
AndzaK_LV rakstīja:cik reali vispar ir touringam uzlikt un dabut aizmugurejo glazu atsaiti?
Vai tad neder tā, kas ir visiem pārējiem no sedana / kupejas?
Man staav virsuu 933 no e30 un ja nemaldos tepat foruma lietotaajs sirmais tirgo vinnas!!AndzaK_LV rakstīja:cik reali vispar ir touringam uzlikt un dabut aizmugurejo glazu atsaiti?
Loud N' Proud
70e par trubu balta krasa?skrv rakstīja:Man staav virsuu 933 no e30 un ja nemaldos tepat foruma lietotaajs sirmais tirgo vinnas!!AndzaK_LV rakstīja:cik reali vispar ir touringam uzlikt un dabut aizmugurejo glazu atsaiti?
ta ari darisucipruss18 rakstīja:vari jau pats metinaat
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right