Zelta Rudens 2016
iesaku caur DobeliKA-91 rakstīja:Un kuru no abiem Tu iesaki izvēlēties, ja auto ir sēdināts? (lasīt - guļošajiem šļūcu pāri )
Varu braukt ar jums) Ar 2-m mašīnām
Maršrutu kopīgi varam izdomāt. šis tik iezīmējās kā īsākais :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Noteikti caur Dobeli jābrauc, jo pa taisno uz Kroņauci ceļš sēdinātam nebūs labs.
Tieši tā Bet tomer labaks ka caur SvētiKasparsG rakstīja:Noteikti caur Dobeli jābrauc, jo pa taisno uz Kroņauci ceļš sēdinātam nebūs labs.
Braukšu un ceru uz normālu ceļu. low life
Plānoju doties, kā ar Valmierišiem? Varu pievienoties kkur stalbē.
Izdomāju, lai arī sāns nav nokrāsots(visticamākais arī neapaspēšu nokrāsot), tāpat braukšu, gribu redzēt kluba biedrus dzīvē, mani varat pierakstīt. FB jau atzīmēju ka došos
Kāpēc tur rakstīts ka No 16. oktobris plkst. 11:59 līdz 17. oktobris plkst. 19:00, vai ta E36 biedri nestrādās pirmdien?RENIO rakstīja:https://www.facebook.com/events/558450411021961/
Butu baigi forsi pievienoties, bet taka es visu pagajuso un si gada sakumu nodzivoju TDP gaisa takaas, tad man interesantuma trukuma del galigi negribas. Otra lieta ko gribu pieminet ir abi tuvakie celi, ja sedinats tad ne kronauces ne zalenieku cels neder. Iesaku jums taisit kolonnas braucienu caur dobeli. Sanak plusaa km bet ietapijums uz hadeni garantets
Lai izdevies brauciens!
Lai izdevies brauciens!
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto
Nu nezinu. Nav tik traki braukt caur Jelgavu
Par maz razklada
Vispār jau pa taisno pat nesanak caur Kroņauci braukt, cik skatījos, ceļš diezgan labs arī pa taisnāko braucot, caur JelgavuKasparsG rakstīja:Noteikti caur Dobeli jābrauc, jo pa taisno uz Kroņauci ceļš sēdinātam nebūs labs.
Riga- Jelgava-Dobele-Tervete way to go
dien diena sos celus izmantoju
dien diena sos celus izmantoju
Jācer ka oficiālais maršruts tiks parādīts, savādāk variāciju ir pārāk daudz
kur problēma ,iesūtiet Podziņai savus maršrutus un lai uztaisa balsošanu.Un visi kopā nobalsos pa maršrutu kuru gribēs braukt
Laba ideja :)Darks rakstīja:kur problēma ,iesūtiet Podziņai savus maršrutus un lai uztaisa balsošanu.Un visi kopā nobalsos pa maršrutu kuru gribēs braukt