Gāze - LPG iekārtu palīdzības topiks
Cik maksaja ?ikey07 rakstīja:Gāze jaliek Motoringā Jelgavā
Reku mans tourings ar jau ieliktu gāzi, cik servisos/skatēs esmu bijis, visi saprot ka ir gāze tikai tad kad ierauga gazēs podziņu salonā. http://motoring.lv/galerijas/bmw-e36-318/#!
Pie bmw - valcha (piedod ja kļūdījos ar niku) lietotas uzstādīšana bija ~ 250 eiro, bet neliks virsū ja kkas neatbildīs standartiem.Bebrs rakstīja:Cik aptuveni varētu maksāt lietotās gāzes iekārtas uzstādīšana? Darba cena interesē.
Un kas jāņem vērā pērkot lietotu gāzes iekārtu?
Ja nemaldos, ikey07 nopirka šo auto no motoring jau ar gāzes iekārtu, bet mani arī interesētu kādas ir aptuvenās gāzes uzstādīšanas cenas iekš motoring. Un vai kāds zin kko par gāzes uzstādīšanas kantori agsystems?Gwido rakstīja:Cik maksaja ?ikey07 rakstīja:Gāze jaliek Motoringā Jelgavā
Reku mans tourings ar jau ieliktu gāzi, cik servisos/skatēs esmu bijis, visi saprot ka ir gāze tikai tad kad ierauga gazēs podziņu salonā. http://motoring.lv/galerijas/bmw-e36-318/#!
virsū liks, tikai nedos sertifikātuZzevsS rakstīja:Pie bmw - valcha (piedod ja kļūdījos ar niku) lietotas uzstādīšana bija ~ 250 eiro, bet neliks virsū ja kkas neatbildīs standartiem.Bebrs rakstīja:Cik aptuveni varētu maksāt lietotās gāzes iekārtas uzstādīšana? Darba cena interesē.
4cyl lietotu 200e
BMW-Valcha rakstīja:virsū liks, tikai nedos sertifikātuZzevsS rakstīja:Pie bmw - valcha (piedod ja kļūdījos ar niku) lietotas uzstādīšana bija ~ 250 eiro, bet neliks virsū ja kkas neatbildīs standartiem.Bebrs rakstīja:Cik aptuveni varētu maksāt lietotās gāzes iekārtas uzstādīšana? Darba cena interesē.
4cyl lietotu 200e
Cik pie tevis maksātu jauna gāzes iekārta ar uzstādīšanu audi a6c5 2.8 v6 motoram?
Apmēram cik maksā jaunas gāzes iekārtas uzstādīšana m52b25?
Arī Ar baracudām 630eRuudolfs rakstīja:Apmēram cik maksā jaunas gāzes iekārtas uzstādīšana m52b25?
ar omvl 570e
Es ar gribēju lietotu uzlikt, sazvanīju zināmu gāzenieku, šis beigās pierunāja, lai lieku jaunu un viss. Ja vien tā tava lietotā iekārta nav iepriekš tevis paša/neliec pats. Tāpat diži daudz lētāk nesanāks, a to toties ar jaunu ir garantija un iespēja braukt, nebaidoties par to, ka kkas randomā ņems un nobruks vai uzreiz būs jāmaina.Bebrs rakstīja:Cik aptuveni varētu maksāt lietotās gāzes iekārtas uzstādīšana? Darba cena interesē.
54litriNixon rakstīja:Cik litrīgs gāzes balons ieiet E36 zapaskas vietā?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
lietotu gazi uzstadit darbs 100-150 e - sikak pmMartinsoon rakstīja:54litriNixon rakstīja:Cik litrīgs gāzes balons ieiet E36 zapaskas vietā?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Kāds ir kko dzirdējis par Maskavas 459, kkur tur esot smago serviss un gāzes iekārtu veikals, šie uzstadot gāzes iekārtas. Kads kko zin?
Interesē cik maksā gāzes uzstādīšana uz Opel Meriva 1.6 ( 2007g ) ?
Riga.
Ja ir piedāvājumi - PM.
Riga.
Ja ir piedāvājumi - PM.
Skatos, neviens te neko ilgi nav rakstījis. Nopirku auto, ar jau uzstādītu gāzi, auto 318ti. Lieta tāda, ka siltu pečka pūš tikai kad ir apgriezienos motors, brīvgaitā ledus auksts ! Liekas, ka varētu būt nepareizi pievienots reduktors, ir šeit kāds kas no tā kaut ko saprot ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaties ka udens sūknis nav nokalpojis man pasam sitads simptoms bija izradas suknim ass slid pie propelera, un tiko b5pasatam ari suknim lapstas sabira ari nebija siltums peckā, ka tu bilde noradijis esi reduktora atrasanas vietu tur viss bumbās. skaties sukni vai pasu peckas radiatoru vai nav no ieksa aizaudzis vai ari ribas pilnas ar putekliem.sigais rakstīja: ↑14 Jan 2019, 14:27 Skatos, neviens te neko ilgi nav rakstījis. Nopirku auto, ar jau uzstādītu gāzi, auto 318ti. Lieta tāda, ka siltu pečka pūš tikai kad ir apgriezienos motors, brīvgaitā ledus auksts ! Liekas, ka varētu būt nepareizi pievienots reduktors, ir šeit kāds kas no tā kaut ko saprot ?
Kas tagad notiek pec likumu maiņas, lietotu iekartu ir iespejams reģistret?
Gāzes reduktoru bieži vien/lielākoties apsilda pievienojoties pečkas trubām. Parasti ir paralēli pievienots un tad mazos apgriezienos var būt ka dzeses šķidrumam vieglāk izskriet caur reduktoru, nekā cilpot caur pečku.