mekleju zaglus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Epopeja turpinās! Inspektors aquantus!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Iemet lūdzu linku, būs ko palasīt pirms gulētiešanas...ValtersZ rakstīja:Powerā labi komentāri.
Kaut kādi lohi. Obligāti beigās pilnu razkladu
nu tad taa,beigu beigas viss izradijas diezgan interesanti un bedigi par musu jaunatni,
tatad pec ilgas chakareshanas,beigu beigas vainigais nebija isti tas kurs tika turets aizdomas(tirgoja detalas),bet gan sikai 14 gadigais bralens,kuru protams es pat neredzeju,kurs tad ari sis dalas deva tirgot nost,un ka teicis pats sikais,nav jau pirma zurka salaspili.cik saprotu bara ar vel citiem sikajiem gaja zagt,lai sakratu kompim.tada ir musu nakotne.detalas atgutas,vismaz dala,nakamreiz gan piekodinaju,ja lidis zagt,neskatisos 10 20 vai 30 gadi,noslanisu tapat,lai zin kur lizt.
tatad pec ilgas chakareshanas,beigu beigas vainigais nebija isti tas kurs tika turets aizdomas(tirgoja detalas),bet gan sikai 14 gadigais bralens,kuru protams es pat neredzeju,kurs tad ari sis dalas deva tirgot nost,un ka teicis pats sikais,nav jau pirma zurka salaspili.cik saprotu bara ar vel citiem sikajiem gaja zagt,lai sakratu kompim.tada ir musu nakotne.detalas atgutas,vismaz dala,nakamreiz gan piekodinaju,ja lidis zagt,neskatisos 10 20 vai 30 gadi,noslanisu tapat,lai zin kur lizt.
e36 lietotu un jaunu detalu tirdznieciba,katalizatoru uzpirkshana
Ar šādiem cīnīties var tikai ar policijas iesaistīšanu..aquantus rakstīja:nu tad taa,beigu beigas viss izradijas diezgan interesanti un bedigi par musu jaunatni,
Būtu labāk žurkai krājuši nevis kompim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tieši šodien pa nakti man aizmugurējā M-lūpa bamperim nofenderēta... Ķengarags
d[-_-]b
Brīnos, ka tikai lūpa..Dj Plosky rakstīja:Tieši šodien pa nakti man aizmugurējā M-lūpa bamperim nofenderēta... Ķengarags
Man ir bail atstāt auto uz ielas pa nakti, vienmēr turu apsargātā stāvvietā..
Nav ko miizst. Ja tavs auto buus noskatiits, to aptiiriis pat poliću stăclaukumā... ne pa velti volvo , audi unciti luks klases auto pat maksas stajankās un pazemes staavvietās tiek aptīrìti..
Par laimi jaunie miglenieki veel nebija uzlikti, no manas kolhoznieku priekšas nav ko ņemt, moldingi arī ne M... Ja lien iekšā salonā, tad jau tipa sanāk zādzība ar uzlaušanu, citi sodi, bet, protams, daudzus i tas neaptur..Riks* rakstīja:Brīnos, ka tikai lūpa..Dj Plosky rakstīja:Tieši šodien pa nakti man aizmugurējā M-lūpa bamperim nofenderēta... Ķengarags
Man ir bail atstāt auto uz ielas pa nakti, vienmēr turu apsargātā stāvvietā..
Rajonā pēdējā laikā vairāki skolnieki ar e36 uzradušies, vrb kādam uzpeldēs...
d[-_-]b
Man pa vasaru nozaga 1 M slieksnu uzliku...
Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Laikam labak pašam laicigi notirgot m-paku.
Vai iegādāties kaudzi sikretkudynamite rakstīja:Laikam labak pašam laicigi notirgot m-paku.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sikretkas laba ideja prieks bamperiem un moldingus ar liimi klaat,uzlikas arī pat varēu!
Vislabaakajaa gadiijumaa KASKO!
Man arii bamperi nofendereeja jau laiku atpakaļj, comi arii nesen tika aplasiiti! Njaa, laikam gan gopnjiki sarosiijusies!
Man arii bamperi nofendereeja jau laiku atpakaļj, comi arii nesen tika aplasiiti! Njaa, laikam gan gopnjiki sarosiijusies!
E36 ir par vecu priekš kasko...Tommas rakstīja:Sikretkas laba ideja prieks bamperiem un moldingus ar liimi klaat,uzlikas arī pat varēu!
ZzevsS rakstīja:E36 ir par vecu priekš kasko...Tommas rakstīja:Sikretkas laba ideja prieks bamperiem un moldingus ar liimi klaat,uzlikas arī pat varēu!
ja zin kam prasīt, tad nav par vecu.
trakaiszinatnieks rakstīja:ZzevsS rakstīja:E36 ir par vecu priekš kasko...Tommas rakstīja:Sikretkas laba ideja prieks bamperiem un moldingus ar liimi klaat,uzlikas arī pat varēu!
ja zin kam prasīt, tad nav par vecu.
Man ar piedāvāja Kasko, nemaz nav par vecu, vairākas apdr. kompanijas piedāvā
nu nu, gribu redzēt, kurš nopirks e36 kasko, kas maksās tik pat cik 3 jauni taiwānas m bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right