Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 120
- chevron_right
Dakters rakstīja:* Autors: Kaspars Kanuks (Dakters)
* Labot
Manam BMW 318is E36 92.gada pekshnji nospraaga centralka un necilaajaas arii logi.Centralka nerukaa ne ar signalizaaciju,ne ar atsleegu.Visi droshinaataaji ir 100% veseli,arii centralkas vadiibas bloks ir vesels(paarbaudiiju pie cita BMW)Durvju stikliem mazais lifts,attaisot durvis,darbojaas,bet uz pogaam spied cik gribi,nekas nenotiek,arii luuka nedarbojas. Zem barda4oka ir 2 releji,neatceros pie kura tieshi,bet pie viena no tiem,ar kontrollampu mekleeju kur pienaak shtroms,pie viena no vadiem pieliekot k-lampu relejs nostraadaaja,tad logi saaka cilaaties,tiko panjeemu nost k-lampu logi atkal necilaajaas.Taada sajuuta,ka kautkur ir pazudusi masa,bet kur,netieku gudrs,visi vadi izskataas labi,bez redzamiem defektiem !!! Varbuut kaads jau ir sastapies ar taadu gljuku ???
Tātad kā jau rakstīju man bija tieši tāda paša problēma, knapi strādāja centralka, lūka nevērās, logi nevērās, viss tika atrisināts!
Problēma ir zem paklāja vadītāja pusē ir vadu savienojumu štekeri, viens no viņiem bija mitrumā apsūbējis tā, ka strāvu nevada, tos savienoju par jaunu, un vis strādā perfekti!
Apsūbēja tāpēc, ka viens no tiem propķiem, kas ir grīdā bija pazudis un ūdens nāca iekšā, tāpēc arī tur vis bija apsūbējis!
lai tiktu klāt jānoņemvadītāja krēsls, drošības jostas stprinājums apakšējais, kreisās apakšējās tumbas aizsargplastamasa, un pakljājs jānoņem, tur būs vadi un jāpārbauda vai kāds no savienojumiem nav zaļš!
It is that easy!!!
Pa brīvdienām saliekot instrumentu panelī iztrūkstošās lampiņas iedegās šāds brīnums. Cik noprotu tas ir kautkas saistīts ar automātisko kārbu kuras man nemaz nav . Check engine lampiņa ieslēdzot aizdedzi nemaz neiedegas, vai 2,5 td check engine lampiņas nemaz nav ???.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Manam viņa pielaižot nenodziest . Varbūt ir kāds pie kura varētu piebraukt un pieštepselēties pie kompja man arī ar ABS ir kautkāda ķibele.
Vai kads var lūdzu pateikt kas par broblemu??? Man braucot raustas spidometrs. To izsledzas to iesledzas. Pasakiet ko dariit lietas labaa, apnicis jau merit brauksanas atrumu pec citiem
Man kad bij baigie mīnusi tas pats gļuks bij, pakustināju zilo štekeri kas aiz paneļa un vis oki
man ir taa- pirmie ir vadi kuri nak no spogulja!emizz rakstīja:Uz autiņa KDC 1113 M spoguļi, taču nav pievienoti vadi..
Kurš ar kuuru jāvieno?
Spogulis:
zils
balts
melns
dzeltens
Pienākošie:
brūns
zils ar melnu strīpu
zils ar zaļu strīpu
zils ar baltu strīpu
bruns-bruns