E36-Plagurs

-AF- rakstīja:Neesmu stila eksperts, nevalkāju dårgu pulksteni, un nebalinu spalvas uz kermeńa, bet man liekas ka tagad izskatās slikti.

Līmēts arī ar domu DDM. Bildēs pat var redzēt. Nez kā ir dzīvē 

Piedāvāju zelta hroma plēvi 7.20eur/m2 
Ja nu kādam sagribās sapist savu žurciņu

Ja nu kādam sagribās sapist savu žurciņu

Plēves tonis ir nedaudz garām, ja grib zeltu ir daudz salīdzinoši jauki piemēri
Šo krāsu varbūt (?) varētu izvilkt melno detaļu nolīmēšana, sēdinājums, smuki diski un mpaka moldingus ieskaitot. Saprotu, ka darbs pārlīmējot padarīts, bet vai tā ir īstā krāsa uz e36 (vai vispār jebkura auto), nu nez...
Veiksmi turpmākajos darbos
Slēpts saturs: Parādīt
Veiksmi turpmākajos darbos
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

un kāds viņš ir tehniski?
rūsa?
rūsa?

Man besī sudraba krāsā auto, bet ar nožēlu jāsaka ka pirms tiešām izskatījās labāk...

rūsa parādijas tikai uz priekšējiem spārnie lejā. Gīda nau metiāta, tikai kur slieksņi 3 vietās. tehniski viss okis man 26 janvārī TA. Protams vēl vaidzēs apskatīties varbūt kas izlīdis būs. Motors eļļu neēd, Kā ielējis tā un ir.Marttyy rakstīja:un kāds viņš ir tehniski?
rūsa?

Ja būtu labākas bildes tad,iespējams,nebūtu tik traki,salīdzinoši.

Saku ka nebīj labāk, vaidzētu pārkrāsot visu bemsu, Fizuālais bija svaksZzevsS rakstīja:Man besī sudraba krāsā auto, bet ar nožēlu jāsaka ka pirms tiešām izskatījās labāk...
tad jau diezgan labs ķēriens pa 500Plagurs rakstīja:rūsa parādijas tikai uz priekšējiem spārnie lejā. Gīda nau metiāta, tikai kur slieksņi 3 vietās. tehniski viss okis man 26 janvārī TA. Protams vēl vaidzēs apskatīties varbūt kas izlīdis būs. Motors eļļu neēd, Kā ielējis tā un ir.Marttyy rakstīja:un kāds viņš ir tehniski?
rūsa?

Bembis es jau sen redzeju, bet kad uzināju ka pārdod uz reiz paņēmu. Bijušais saimnieks bija ielicis 360euro uz hadeni, bet tad piedzima meitiņa un sanāca tā ka pārdeva.Marttyy rakstīja:tad jau diezgan labs ķēriens pa 500Plagurs rakstīja:rūsa parādijas tikai uz priekšējiem spārnie lejā. Gīda nau metiāta, tikai kur slieksņi 3 vietās. tehniski viss okis man 26 janvārī TA. Protams vēl vaidzēs apskatīties varbūt kas izlīdis būs. Motors eļļu neēd, Kā ielējis tā un ir.Marttyy rakstīja:un kāds viņš ir tehniski?
rūsa?
Par šo gadu esmu nobraucis aptuveni 4000km bez problēmām, sēdies un brauc. Protams no sākuma ieliku aptuveni 280 euro lai savestu darba kārtība.
Pats labākais bija brauciens Ludza-Jelgava-Riga-Ludza. jo vēl nēsi iebraukājis un sapratis moš vēl kāds brīnums izlīdīs, bet viss bija satriecoši.

Lai šitas izskatītos labi, vajag līdz kliņķim zemē, tā, ka dzirksteles šķīst un kādus normālus diskus ar lielu plauktu. Hz, moš st32. Tad maaaaaaaybe.
Bet nu galvenais, ka ekspermentē. :)
Bet nu galvenais, ka ekspermentē. :)

Šitajā klipā ir smuka zelta bmw
nu tur krāsa OK, man liekas 
https://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE

https://www.youtube.com/watch?v=2uYs0gJD-LE

Par ja vēl zemāk nolaidīšu tad vispār garāžā iebraukt nevarēs, tā jau pa dēļiem braucu. Bet spoileti domāju pats sataisīšu no stiklaškiedras. tikai ne tādu bet mazo uz bagāžnieka, a moš lielo. Kā izdomāšu parādīšu.

Jā, jā... divus tādus spoilerus, vienu uz jumtu piemočīt un tad toč varēs kosmosā lidot, pat NASA tev netiks līdzi. 

uz jumta točna nē.Archizlv rakstīja:Jā, jā... divus tādus spoilerus, vienu uz jumtu piemočīt un tad toč varēs kosmosā lidot, pat NASA tev netiks līdzi.

dienas gaismā izskatās vēl bēdīgāk.

Ar šitām "unique and custom" lietām ir viss kārtībā, ja vien tas ir gribētais izskats/rezultāts, nevis ka bija pieejama plēve un ta nolīmē visu ko var.
- ikey07