E36-maxnet-rat car )))
Kas priekšā ar diska plauktu ir darīts,vai tikai tā izskatās?
Arī vienmasnieks, arī grab neitrālajā, vis norm.
Tagad ir citi diski, bildes no 2015 gadaDa1ris rakstīja:Kas priekšā ar diska plauktu ir darīts,vai tikai tā izskatās?
tagad ir winter style diski .
Jā,es saprotu,bet,tomēr,kas ar plauktu ir darīts?sergr rakstīja:Tagad ir citi diski, bildes no 2015 gadaDa1ris rakstīja:Kas priekšā ar diska plauktu ir darīts,vai tikai tā izskatās?
Tie diski bija nogrunteti un nebija nokrasoti, zinu ka kolhoz, bet bija vnk slinkums pirms ziemas krasot. Grunts ar laiku pec mazgashanas vietam pazuda, jo auto bija mazgats 1-2 reizes nedelja Bet tomer, izskatijas ok manupratDa1ris rakstīja:Jā,es saprotu,bet,tomēr,kas ar plauktu ir darīts?sergr rakstīja:Tagad ir citi diski, bildes no 2015 gadaDa1ris rakstīja:Kas priekšā ar diska plauktu ir darīts,vai tikai tā izskatās?
Nu tagad sapratu,sakumā tas plaukts izskatījas tāds nelīdznes
Jau sen gribeju noskaidrot cik tad ēd mans auto ziemas periodā.
Visu darīju pēc tehnoloģijas: pilna baka-100km-atkal pilna baka.
kas sanāca var redzēt bildes. Bet tomēr neizdevas nobraukt tieši 100km,sanāca uz kādiem 105-106km tie nepilnie 15 litri.
Visu darīju pēc tehnoloģijas: pilna baka-100km-atkal pilna baka.
kas sanāca var redzēt bildes. Bet tomēr neizdevas nobraukt tieši 100km,sanāca uz kādiem 105-106km tie nepilnie 15 litri.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diemzel tas nebus ari precizi, jo pistole apstajas kad degviela nespej tikt ieksa, ja leni pildit baku, var uz kadiem 5l vairak tur ieksa dabut :)
Uz siemense nechipotas vadības teorijā labāk 98e
Pamēgini ar to 100km
Pamēgini ar to 100km
gan jau kādu reizi palutināšu žurciņu ar pilno bāku 98 benzina
nefakts ka nav chipots-AF- rakstīja:Uz siemense nechipotas vadības teorijā labāk 98e
Pamēgini ar to 100km
Uz bosch vadības pfl žurkai iespējams ka pat uz e95 ēdīs mazāk un brauks labāk, jo tolaik tā bija top degviela
Siemense laikos jau bija e98
Tamdēł pamēgini
P.s ja auto būs paredzēts austrumeiropas tirgum tad noteikti uz e95 ies labāk par e98
Tamdēł pamēgini
P.s ja auto būs paredzēts austrumeiropas tirgum tad noteikti uz e95 ies labāk par e98
Kad pats braucu, bija sajuta ka ir chipots. Shitais bija paredzets prieksh rietumeiropas tirgum. Pasham uz Audi b7 paterinsh uz e98 mazaks neka uz e95 un iet labaak. Ja auto atgriezisies pie manis - protams pemeginashu-AF- rakstīja:Uz bosch vadības pfl žurkai iespējams ka pat uz e95 ēdīs mazāk un brauks labāk, jo tolaik tā bija top degviela
Tamdēł pamēgini
Nu davai gaidu, pašam interesanti
atkarigs no maxnet lemuma-AF- rakstīja:Nu davai gaidu, pašam interesanti
Tas ir kā?
Auto nav mans kad vinsh nolems to tirgot - vissticamak ka atpirkshu-AF- rakstīja:Tas ir kā?
Ir radusies problema , gluko vai nestrada PDC. ka uzzinat kurs no datcikiem ir jamaina ?