E36-mundieris compact
nekas - nenokar degunu partonaudu tapat labs gazamais :) lai labi sllid veciit:)mundieris rakstīja:Paņēmu pa 1500 un nu sakiet ko gribiet, bet ss'ā nav nekas diži labāks par to cenu. Neteiktu, ka ir baigi apspaidīta, ir šur tur pa buktei, bet netaisos piedalīties izstādēs un pērkot vairāk skatījos lai nav sapujusi. Par jaudu gan nezinu teikt, man liekas, ka iet labi, bet nu īsti man nav ar ko salīdzināt tā kā pilnīgi iespējams, ka jums taisnība.poweredgarage rakstīja:šausmas..tiešām pa 2k paņēmi?
Pa 1.9k stav pazistama cilveka kompots gaisi zilganzalais ar org mpaku un sterilu bundzu . Tik vins neprot sludinajumi rakstit tomer cilveks gados .
Veiksmi darbos
Paldies!tataars rakstīja:Veiksmi darbos
Pa cik tad ieķēri? Viņam nemaldos bija virs 2.k vai kļūdos!
nav nav nekā labāka, bet ir vēl ļimonadņiku brigāde, kas grib pa 1500 labu koptu aprātu.. Tā teikt uz apisienuMartinsoon rakstīja:nekas - nenokar degunu partonaudu tapat labs gazamais :) lai labi sllid veciit:)mundieris rakstīja:Paņēmu pa 1500 un nu sakiet ko gribiet, bet ss'ā nav nekas diži labāks par to cenu. Neteiktu, ka ir baigi apspaidīta, ir šur tur pa buktei, bet netaisos piedalīties izstādēs un pērkot vairāk skatījos lai nav sapujusi. Par jaudu gan nezinu teikt, man liekas, ka iet labi, bet nu īsti man nav ar ko salīdzināt tā kā pilnīgi iespējams, ka jums taisnība.poweredgarage rakstīja:šausmas..tiešām pa 2k paņēmi?