Gulēšana iekš e36
Ir gadījies pa 4 gulēt kompaktā, tad nebija diži patīkami.
Bet piemēram Volvo xc70 nolaižot aizmugurējos beņķus bija stīgā gulēt, par spīti tam, ka tur gulējām 3 cilvēki. nedaudz šauri, bet bija okey. . Nekas nesāpēja pat pēc 3 naktīm.
Bet piemēram Volvo xc70 nolaižot aizmugurējos beņķus bija stīgā gulēt, par spīti tam, ka tur gulējām 3 cilvēki. nedaudz šauri, bet bija okey. . Nekas nesāpēja pat pēc 3 naktīm.
Zem mana nez vai sanāksLawwr rakstīja:pālī var pat zem e36 gulēt, liksies ok.
Inferno rakstīja:Zem mana nez vai sanāksLawwr rakstīja:pālī var pat zem e36 gulēt, liksies ok.
Atceros aizpagāšgad Vladlens un Max chillNgrill piepisa seju tā ka gulēja e36 unītī sēdus un pret prožektoru
Tā kā laikam problēmas īsti nav
Tā kā laikam problēmas īsti nav
Sedana divatā sanāca gan pagulēt, gan pamīlēties. Viss atkarīgs no tā, cik ļoti nāk miegs.
Divi priekšā divi aizmugurē bet arī galīgā lopāLawwr rakstīja:wtf? divos stāvos?zurkae36 rakstīja:Laba dabā 2015 gulējām četri kupejā nebija diez ko ērti.
vienreiz nakšņoju sedanā uz priekšējiem beņķiem, nebija diezko patīkami.
uz jāņiem divas naktis pec kārtas divatā 36tajā touringā, nebija tik traki, vienīgi kājas izstiept īsti nevarēja.
bet 39tajā touringā vispār kā mājās ar matracīti.
bet 39tajā touringā vispār kā mājās ar matracīti.
Sedana ar nolaizamiem benkiem mierigi ar draudzeni sagulejam. dormeo rollup uzmetam un viss
Jūs tajos e36 touringos ņemat priekšējos beņķus ārā, esat 150-160cm gari vai arī guļat kaut kā sarāvušies ? Es nespēju iztēloties vienkārši. E39 touringā ir gulēts, man tur tā tik vien sanāk garumā ar nolaistiem beņķiem.
Gulēju tauringā kuram ir glāžu atsaite bagāžniekā reāli kājas var salauzt ,bet tas nemaisīja tā nogulēt 3 naktis un pēctam divatā ar babeni tā gulējām
Loud N' Proud
Neviens jau neapgalvo, ka touringā 2m šlangs var gulēt izstiepies visā garumā, bet ir pat ļoti ok salīdzinājumā ar gulēšanu priekšējā vai pakaļējā beņķī. Nevajag jau aizmirst, ka tas tomēr ir auto, kurš tam vispār nav paredzēts, nevis viesnīcas numuriņš ar 2x2m gultu un mīkstu dormeo matraci Gribiet gulēt mašīnā ar lielu komfortu - pērciet māju uz riteņiem vai dzīvojamo treileri
nu tu paceli topiku, bet ar infografiku cepums par centibu.
ir gulets touringa , garums peitiek prieks 1.75m, bet skumjakais taja visa ka grida nav taisna bet ar lauzienu pie benkiem, tieshi virs astes kaula, ja nav matracis ko ielikt tad mugura RIP no rita.
ir gulets touringa , garums peitiek prieks 1.75m, bet skumjakais taja visa ka grida nav taisna bet ar lauzienu pie benkiem, tieshi virs astes kaula, ja nav matracis ko ielikt tad mugura RIP no rita.
Ir gulēts nu jau vairākas reizes kūtiņai aizmugurē. Esmu 186cm un ir ļoti labi ar piepūšamo madraci.
Aizstum priekšējos beņķus un uz kardāna tuneļa uzliek porolona balstu vai arī vnk samet mantas pie aizmugurējo beņķu kājvietam.
(protams, lielāku)
Neatceros, cik īsti bija platums, bet šķiet, ka kādi 80-90cm bija un garumā madracis bija 195cm.
Katrā ziņā, ja ārā dubļi utt krietni patīkamāk. e36 touringos var ĒRTI gulēt. :)
Aizstum priekšējos beņķus un uz kardāna tuneļa uzliek porolona balstu vai arī vnk samet mantas pie aizmugurējo beņķu kājvietam.
(protams, lielāku)
Neatceros, cik īsti bija platums, bet šķiet, ka kādi 80-90cm bija un garumā madracis bija 195cm.
Katrā ziņā, ja ārā dubļi utt krietni patīkamāk. e36 touringos var ĒRTI gulēt. :)
Gulētas vairāks naktis iekš touring.
Dormeo virsmatracis, puķika gabals pie vietas kur beņķiem eņģes, savādāk baigi mugurā dūra, un finiera gabals lai spilveni nekristu šķirbā aiz priekšējiem beņķiem.
Un divatā ļoti labi, vasarā gan nav foršs pasākums, tā bundža pipec ku ātri uzkarst.
EDIT.
Uzskicīju apmērām kā mums bija, ja ne karstums, gulēt kā mājās.
Ja ļoti daudz parpalu , to finieri varbū arī nevajag, bet kautko kas izlīdzina pāreju starp beņķu muguriņām un bagažnieka grīdu must have.
Virsmatracis 190 garumā bija līdz ar, tapēc garākiem ļaudīm varētu būt problemātiski. Piepūšamo matraci neriskētu likt, daudz iespēju sadurt un vismaz manā pieredzē arī ar jaunu tikko atvērtu matraci ir gadijies pamosties uz grīdas.
Dormeo virsmatracis, puķika gabals pie vietas kur beņķiem eņģes, savādāk baigi mugurā dūra, un finiera gabals lai spilveni nekristu šķirbā aiz priekšējiem beņķiem.
Un divatā ļoti labi, vasarā gan nav foršs pasākums, tā bundža pipec ku ātri uzkarst.
EDIT.
Uzskicīju apmērām kā mums bija, ja ne karstums, gulēt kā mājās.
Ja ļoti daudz parpalu , to finieri varbū arī nevajag, bet kautko kas izlīdzina pāreju starp beņķu muguriņām un bagažnieka grīdu must have.
Virsmatracis 190 garumā bija līdz ar, tapēc garākiem ļaudīm varētu būt problemātiski. Piepūšamo matraci neriskētu likt, daudz iespēju sadurt un vismaz manā pieredzē arī ar jaunu tikko atvērtu matraci ir gadijies pamosties uz grīdas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es ar esmu gulējis 3 naktis kūtī ar savējās divatā. Bišk pielaboju skici pa savam, aizmugurē kur liek kājas, tur mums mantas bija, drēbes, somas, voleijbola/futbola bumbas, utt... Tad mums bija finiera gabals, kā jau iepriekš minēja, un madracis dormeo, biezumā ap 8 vai 10cm.
Nekādi putoplasti mašīnā un koka bruses, - mantas, madracis un finiera plāksne.
Esmu pie 175cm un abi bijām apmierināti!
Nekādi putoplasti mašīnā un koka bruses, - mantas, madracis un finiera plāksne.
Esmu pie 175cm un abi bijām apmierināti!
Es pareizi saprotu, ka neviens nav mēģinājis gulēt kupejā/sedanā ar kājām bagažniekā?
Liidziigi kaa touringaa.. vienigi virs kaajam plauktinsh kur var uzlikt kkadu laptopu un veel filmu paluureetInferno rakstīja:Es pareizi saprotu, ka neviens nav mēģinājis gulēt kupejā/sedanā ar kājām bagažniekā?
Nu sedaniem atmetamie beņķi jau ir baigi retā ekstra.
Bet arī ja ir, nezinu vai būtu forši, neatceros cik tur tas caurums kupejai bija augstumā, bet baigi daudz nebija, kādi 40cm?
Pieņemot ka matracis kādi 10cm + 3cm sega, paliek 27 cm pašam, varēt jau varētu, tikai cik ērti tas būtu.
Un laptopu ar diezvai sanāktu uz plaukta uzlikt, stikls tak ar baigo leņķi, planšeti gan.
Bet arī ja ir, nezinu vai būtu forši, neatceros cik tur tas caurums kupejai bija augstumā, bet baigi daudz nebija, kādi 40cm?
Pieņemot ka matracis kādi 10cm + 3cm sega, paliek 27 cm pašam, varēt jau varētu, tikai cik ērti tas būtu.
Un laptopu ar diezvai sanāktu uz plaukta uzlikt, stikls tak ar baigo leņķi, planšeti gan.
Tak brauc uz festivālu tusēt, nav vērts gulēt