DURVJU APSUVUMU PARLIMESHANA
Doma ir tāda, vai vispār ir iespējams kompaktam pārlīmēt tos vidus, jo cik esmu skatījies, tur izskatās, ka būs liels čakars..! Jo viņi izskatās vienā gabalā, ar pašu abšifku.
kas tur savadaks par kupejas apsifkam ir? sedaniem un mok ari touringiem tik ir uz klipsiem. neesmu nekad pieversis kompaktu apsifkam uzmanibu, bet tur jau ta pati sistema kas kupejai
...
Kā ar to līmi? Kkr rīgā ar var nopirkt? Tajā veicì-Ūdens ielā nevar nopirkt pie reizes?
Intresans jautājums kadas būtu izmaksas šādam uzlabojumam?āda līme?
man nau ne jausmas kadaas cenaas jums iet limes, bet iesaku netaupiit piki uz liimi, jo velak var nakties loti nozelot, un izmantot adas aizvietotaju, kurs labak stiepjaas par adu, un ari krietni leetaak maksaa.
...
ka ar to limi no ebay laba bija domaju ar to pasutit!
taa bija vienkarsi ideala liime, tiesi paredzeeta tadaam lietaam.
...
Šovakar sāku ar šo lietu ņemties, bet man šādi darbi nekad nav īpaši padevušies un ir uztaisītas tikai divas aizmugurējās.. Rezultāts tāds.. ar Dievu uz pusēm.. nu bet gan jau, ka priekšā būs stipri labāk.. :)
Es ar tagad ar šo ķēpājos. Iet lēnu,jo nerwi netur Starp citu-atradu wel wienu ādas weikalu.Atrodas Matīsa ielā 16,un ir tas pats weikals,kas Ūdens ielā 20/22 Līmi izmantoju "Bison super kit" wai kkā tā. Liela zaļa bundža Depo weikalā pirrkta pa 4.19 ls
un kā ar līmi? ir laba?
man laikam bija tāda pati Bison līme, nu personīgi man nekas tolkam neturējās, stūros nevarēja smuki piespiest..
Aizmugurē baltās wēl turas priekšejā tā pasùdīgāk,bet nebiju tad wēl "atkodis" to līmi un limešanas procesuRENIO rakstīja:un kā ar līmi? ir laba?
ZB...
Kur lai Rīgā nopērk normālu līmi tiem apšuvumiem? To iepriekš minēto Bison nemaz neņēmu dēļ atsauksmēm, iepirku 88M, a ar to arī ne sūda tā āda neturas klāt
Kur lai Rīgā nopērk normālu līmi tiem apšuvumiem? To iepriekš minēto Bison nemaz neņēmu dēļ atsauksmēm, iepirku 88M, a ar to arī ne sūda tā āda neturas klāt
armando kā saucas tā līme no ebay?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Stulbi ka sūta tikai pa UK to līmi.. :(
Šodien pusdienu googlēju meklēdams kādas alternatīvas, kuras būtu pieejamas arī LV, bet nekā..
Šodien pusdienu googlēju meklēdams kādas alternatīvas, kuras būtu pieejamas arī LV, bet nekā..
Bieķensalas ielas Wurth ir - 15,70 Ls.
ljori negribeejaas celt sho teemu bet tieshaam aktuaali...
mineeto liimi ebayaa ir nereali tagad nopirkt jo ir vaadi noteiktumi kas aizliedz parvest shaadas liimes taadaa daudzumaa...
varbuut pa sho laiku ir kaads atradis ko tikpat labu vai varbuut pat sho pashu liimi LV?-ir japaarliimee visas ob6ifkas bet nerzinu kur lai njem LABU liimi..
mineeto liimi ebayaa ir nereali tagad nopirkt jo ir vaadi noteiktumi kas aizliedz parvest shaadas liimes taadaa daudzumaa...
varbuut pa sho laiku ir kaads atradis ko tikpat labu vai varbuut pat sho pashu liimi LV?-ir japaarliimee visas ob6ifkas bet nerzinu kur lai njem LABU liimi..
BMW_The Ultimate Repair Bill
+++
Man arī interesē, tur kur pirku ādas imitāciju, deva kaut kādu pūšamo, nepaņēmu.
Man arī interesē, tur kur pirku ādas imitāciju, deva kaut kādu pūšamo, nepaņēmu.