Guncis-e36 reborn
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
tas vads air-bag`iem iet iekšā, home made edition ar kompresoru garažāKobreti rakstīja:kas viņam tas par vadu pa aizmugurejām durvim iet iekšā?Guncis rakstīja:esmu sieviete. labak jau ir,ka ir parasts,tad vieglak apkramet un uzlabot.
jānomazgā un tad jataisa vēl viena fotosesija no visiem rakursiem un stūriem
wow wow wow kads tev orginalais magjis stav garaza uz plauktinja? varbut nemaz nepiestav vins salonam un varetu pa kadiem latiem notirgot
kas ir OBC?HoodieBro rakstīja:galīgi nevelk krāsa pēc lagūnas... pārāk dzeltenīga..
bet dāmai, lai veicas darbos..
es izsecināju, ka nav arī klima un ir 7 pogu OBC
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
[quote="KV_"]wow wow wow kads tev orginalais magjis stav garaza uz plauktinja? varbut nemaz nepiestav vins salonam un varetu pa kadiem latiem notirgot [/quote
varetu.tas tik kasesnieks. jaatklaj,ka vinu ieslegt.precizak,sakt vadit kodu,es nemaku.
varetu.tas tik kasesnieks. jaatklaj,ka vinu ieslegt.precizak,sakt vadit kodu,es nemaku.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Tas vads klimata kontrolei....HoodieBro rakstīja:tas vads air-bag`iem iet iekšā, home made edition ar kompresoru garažāKobreti rakstīja:kas viņam tas par vadu pa aizmugurejām durvim iet iekšā?Guncis rakstīja:esmu sieviete. labak jau ir,ka ir parasts,tad vieglak apkramet un uzlabot.
jānomazgā un tad jataisa vēl viena fotosesija no visiem rakursiem un stūriem
OBC ir kompis!
vinjas gadijuma OBC vinjai ir temp. raditajs, pulkstenis, dat.raditajs un pikstien :)
obc-on board computer
to tik tu gribetuaupinsh rakstīja:O, vēl viena dāma, sveicu bariņā, drīz dāmas būs vairāk nekā čaļu, un tas laikam ir labi!
+88Agris rakstīja:jip , radaas ideja zem nika likt "daiļais dzimums" savadaak peeec nika gruuti spriest
Sveicu bariņā Un neņem galvā to hoodiebro. Viņam uzmanības trūkums, tāpēc dir**ās ar visiem. Katrs pievērš sev uzmanību kā māk Bet runājot pat autiņu, ir ko padarīt, bet tas nav slikti
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ paskaties komentu datumus tad Jums ar Hoodiju viss vēl bija kārtībā
Domaajams topiks sen jau ir miris
tu man skaties ar to mirsanu. tulit bus jaunas smukas bildes pa sito bmw.
uteo rakstīja:Podziņ paskaties komentu datumus tad Jums ar Hoodiju viss vēl bija kārtībā
Podziņa no otra gala sākusi e36 topicus šķirstīt un meklē kur Hoodijam uzbraukt
Katrs pievērš sev uzmanību kā māk
STUDENTS rakstīja:Podziņa no otra gala sākusi e36 topicus šķirstīt un meklē kur Hoodijam uzbraukt
Vispār ne gluži. Mani neinteresē ko viņš dara .
Ieraudzīju šo topiku pie jaunākajiem ziņojumiem un ieraudzīju, ka šis atkal kādam uzbrauc kā jau parasti pēdējā laikā, tāpēc arī atbildēju un Uteo, nemanīju datumu
Pēdējais labojis Podziņa - 07 Nov 2012, 12:10, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
izklausās pēc seriāla cienīga sižeta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5