e36
runājot par krāsu, bildēs var redzēt ka krāsa ir it kā zilgana, bet saulē tā ir violetaVitalx325 rakstīja:tourings un krasa
jā
Maikl ka ar tadiem spoguliem braukt?vis ir labi parredzams?
nah, nomanīju uz parastajiem jo tajos, nu nekas nebij redzams
Tagad tos Šnicera spoguļus vari par bargu naudu notirgot.
Smuks Tourings
Smuks Tourings
te atpaliekas no kupejas nevaru nopārdot, a tu saki snicera spoguljus pārdot
labs ģimenes auto
a kur JŪS atrodaties, ka pie jums tā nav pieņemts ?soulles rakstīja:pie mums na pienemts nummuru slept bet loti smuks Sveikts
p.s.
Smukākais tourings valstī , traki patīkams eksemplārs, tikai nezinu vai šniceles pret kontūrām vajag mainīt
pirmkārt 18, otkārt bija jāvalcē divi diski
treškārt dabūt labas ziemas riepas ar diskiem r16 un piemaksu
treškārt dabūt labas ziemas riepas ar diskiem r16 un piemaksu
nu es vispar lv atrodos bet tas ir ar tadu prasits lai naw tadu gudrisu kas panem kadu autinju no neta un stasta ka tas ir vinejais a mes visi tecinam siekalas pa to kas nemaz nawHoodieBro rakstīja:a kur JŪS atrodaties, ka pie jums tā nav pieņemts ?soulles rakstīja:pie mums na pienemts nummuru slept bet loti smuks Sveikts
p.s.
Smukākais tourings valstī , traki patīkams eksemplārs, tikai nezinu vai šniceles pret kontūrām vajag mainīt
daudz tadu ir bijis?soulles rakstīja:nu es vispar lv atrodos bet tas ir ar tadu prasits lai naw tadu gudrisu kas panem kadu autinju no neta un stasta ka tas ir vinejais a mes visi tecinam siekalas pa to kas nemaz nawHoodieBro rakstīja:a kur JŪS atrodaties, ka pie jums tā nav pieņemts ?soulles rakstīja:pie mums na pienemts nummuru slept bet loti smuks Sveikts
p.s.
LV burtus uz numura zīmes ir redzami, un fočenes ir uz riga plaza taisītassoulles rakstīja:nu es vispar lv atrodos bet tas ir ar tadu prasits lai naw tadu gudrisu kas panem kadu autinju no neta un stasta ka tas ir vinejais a mes visi tecinam siekalas pa to kas nemaz nawHoodieBro rakstīja:a kur JŪS atrodaties, ka pie jums tā nav pieņemts ?soulles rakstīja:pie mums na pienemts nummuru slept bet loti smuks Sveikts
p.s.
a kas ar viņu ir?!!?!Armando rakstīja:sexigs aparats ! tik intresanti ka neviens pa sniceru krasu neko nau izteicies
Martinez rakstīja:pa smuko sveiks bariņā
Kur un par cik viņu var dabūt, es arī tādu gribu!Maikl rakstīja:jā
Kas tie pa spoguļiem?
Mainu pret OEM M spoguļiem elektro ar apsildi
Mainu pret OEM M spoguļiem elektro ar apsildi
bodykit.lvaupinsh rakstīja:Kur un par cik viņu var dabūt, es arī tādu gribu!Maikl rakstīja:jā
29776600
60Ls maksāja