320 E36 Touring "Zeļonka"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Kads nezina kur var dabut gumijas paklajinjus? Vajag maksimali leti, lai lidz pavasarim iztur. Negribas par origjinaliem (analogu) tagad maksat 30-40 Ls...
FWD - Faggot Wheel Drive
Tad brauc bez paklājiņiem!
Bildes katastrofālas! Nekāds labais priekštats par tavu auto neveidojās!
Bildes katastrofālas! Nekāds labais priekštats par tavu auto neveidojās!
Jap, bildes ir tragjiskas. Kad liku ieksha pasham raudiens gaja 8))))) Un trakakais - lidz pavasarim nebus smukas bildes, jo kamer bija tirs es arkas, durvju apakshas un tt apstradaju ar Tectyl. Un tapec ja izmazgat izskatisies vel trakak. Bet toties ziema sals un cita kjimija nesabojas krasu!
FWD - Faggot Wheel Drive
DAMN! Es ar tik netīru auto vispār topiku neveidotu. Nav nekaa pozitiiva ko vareetu pa vinu teikt!
Tad pavasarī arī būtu topiku veidojis... Saprotu, ka ne vienmēr auto ir sterils, bet nu vismaz topika pirmajām bildēm jau nu būtu jābūt , nevisDju rakstīja:Jap, bildes ir tragjiskas. Kad liku ieksha pasham raudiens gaja 8))))) Un trakakais - lidz pavasarim nebus smukas bildes,
Būtu labāk ēdis...
Pirmais iespaids par mašīnu sabojāts
Pirmais iespaids par mašīnu sabojāts
Jo sliktaks pirmais iespaids, jo patikamak bus pec tam!
Nu ta, shis tas jau atnacis, nakam nedeļ bus uzlikts. Nevaru jau sagaidit kad uzliksu! Gribas "pareizu" vadamibu un stabilitati!
Nu ta, shis tas jau atnacis, nakam nedeļ bus uzlikts. Nevaru jau sagaidit kad uzliksu! Gribas "pareizu" vadamibu un stabilitati!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
FWD - Faggot Wheel Drive
Nu man ar manejo atlaidi sanaca 128 Ls par diviem. Cik parasta cena - nezinu. Zinu ka Bilsteini, Monroe un tt - no 140 Ls un uz augšu. Bet Boge it ka skaitas labaki. Un man vajadzeja tieši Boge Turbo. Viņi ir cietaki par parastajiem, bet ari nav pa traku cieti. Mašina ar viņiem ir tada "savaktaka".. Un viņi lieliski iet pie 40/30 sedinajuma. Ja sedinajums ir lielaks, tad var ņemt tadus pašus tikai ar isaku štoku...
FWD - Faggot Wheel Drive
Uzliku savus Boge. Samainijam soldatikus pie reizes, un konstatejam ka aizmugure vienai atsperei vitne atluzusi... Ta ka tuvojas bridis kad auto bus sedinats...
FWD - Faggot Wheel Drive
Puikas, nevaru izdomat par diskiem - Type 44 R17 - labi izskatas uz E36? Dazhreiz man siekala tek no tadiem, dazhreiz liekas ka nekas ipašs... pats nevaru izdomat.. Protams ar nosacijumu ja auto sedinats 30/40.. Ka jums liekas?
FWD - Faggot Wheel Drive
Tu domā style 44?
Reku kā izskatījās uz Error bmw http://e36.lv/forums/download/file.php? ... &mode=view
Man nevisai patīk!
Reku kā izskatījās uz Error bmw http://e36.lv/forums/download/file.php? ... &mode=view
Man nevisai patīk!
cik esmu redzējis dzīvē, tad uz sēdinājuma ir ok. tā teikt budžeta orģinālie diski.
Butu atrāk izdomājis varētu tev pārdod, bet aizgāja viņi citam
Skats tīri ok ar tiem st44. Pats biju vienu dienu tādus pielaikojis-bija doma pirkt, jo cenas viņiem demokrātiskas. Patika, bet tomēr vēl neesmu izaudzis-gribās kko ar plauktu.Dju rakstīja:Puikas, nevaru izdomat par diskiem - Type 44 R17 - labi izskatas uz E36? Dazhreiz man siekala tek no tadiem, dazhreiz liekas ka nekas ipašs... pats nevaru izdomat.. Protams ar nosacijumu ja auto sedinats 30/40.. Ka jums liekas?
Man ziemai ir st44 r15, tāpēc arī bij doma ņemt vasarai st44 r17.
Par gaumi nestrīdēsimies
bez bildeem nav aršanas
Re tev bildes ko atsutija pardevejs Ja vajag pashtaisitas, tad naksies pagaidit lidz ritam Manuprat izskatas Bet uz auto likshu tik pavasari. Un vel 2 riepas jaiegadas....
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
FWD - Faggot Wheel Drive
tomeer 4alim izdevaas notirgot :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9