Amerikānis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
var meginat ar kaukadu silikonveidigu struntu pielimet, bet reali jaurbj vien bus tie caurumi, vienkarsi kartigi apstrada vinjus, un ja uzliksi tas gumijas cepurites tiem klipsiem, tad jau udens nekadigi vinjos netiks ieksa
bet istenibaa ritigi smuks tev tas bmw, un vel par spoguliem, sie ir nedaudz savadaki nekaa arginalie M3 hagus, bet un ackiriba ir diezgan liela, bet ka jau teici, kas nezinas, tas nezinas
bet istenibaa ritigi smuks tev tas bmw, un vel par spoguliem, sie ir nedaudz savadaki nekaa arginalie M3 hagus, bet un ackiriba ir diezgan liela, bet ka jau teici, kas nezinas, tas nezinas
...
nu ja, ir man visi oriģinālie stiprinājumi, klipši un skrūves, tik domāju atrast citu variantu, bet nu palikšu laikam pie oriģinālās stiprināšanas.erda rakstīja:Man tikko mainīja slieksni. Arī sāku domāt, kā pieliks to sliekšņa plastmasu atpakaļ, bet atrisinājums bija elementārs. Pēc uzlikas klipšu izmēriem izurba caurumus un uzlika uz klipšiem, kā arī no apakšas vēl piemauca ar pārs skrūvēm , vēlāk to visu apstrādāja ar grubuli!
Rezultāts apmierināja!
man tāds interesants gadījums nesen sanāca.
atradu ss.lv bembi, no kā var dabūt visu M paku.
norunāju vienu 6dienu, ka braukšu pakaļ, pienāca 6diena, čalis neceļ klausuli, ta 7dien pazvana, ka bijis izbraucis un mob. mājās palicis. bet esot tāda lieta, ka spoguļus čomam pārdevis. atsūtija bildes, kā izskatās bamperi utt. sapratu ka nav ko īsti ņemt, kaut par saldām cenām.ta nolēmu, ka neņemšu.
pēc laiciņa nejauši uzdūros vidakam, pamaniju, kur patiesībā tie spoguļi palika skatīties 3:11
http://www.youtube.com/watch?v=Rokw27PapOw
norunāju vienu 6dienu, ka braukšu pakaļ, pienāca 6diena, čalis neceļ klausuli, ta 7dien pazvana, ka bijis izbraucis un mob. mājās palicis. bet esot tāda lieta, ka spoguļus čomam pārdevis. atsūtija bildes, kā izskatās bamperi utt. sapratu ka nav ko īsti ņemt, kaut par saldām cenām.ta nolēmu, ka neņemšu.
pēc laiciņa nejauši uzdūros vidakam, pamaniju, kur patiesībā tie spoguļi palika skatīties 3:11
Neesi vienīgais, es arī vairs nekūpinu ar savējo.uteo rakstīja:es laikam vienīgais te esmu, kurš nekūpina riepas!?Armando rakstīja:cerams ka riepas ari jau ir rezervee
ņemot vērā ka kūpinot riepas bieži vien sačakarētu aizmugurējo bamperu utt., tad labāk izvēlos kūpināt riepas tikai ar kaut kādiem šrotiem
wot es par šito jau rakstiju vienā diskusijā. Bildēs tik ideāls tas bembis ss.lv, žēl, ka tā saimnieks tā nolaidis vai savārijis sūdus, ka jātirgo rezerves daļāsintis rakstīja:man tāds interesants gadījums nesen sanāca.
būtu vismaz M paku noņēmis,ja grib šitā gāzēt.intis rakstīja:man tāds interesants gadījums nesen sanāca.
Aaaaa, nu kur taa var!!! Nezinu kaa lai to vieglaak pasak, bet shis chalis ir MUDAKS vissiistaakajaa formaa, es vinam vienkaarshi buutu kiegeli iepidzinaajis pa logu, lai beidz pleest to auto!!!intis rakstīja:man tāds interesants gadījums nesen sanāca.
Es gan tikai par, ja var atlauties! vismaz 4alis labi iemaacaas braukt, nevis takaa lielaakaa dalja no mums raustaas tik..
Reaals piemeers : divi paziistami 4omi, 2-3 gados daleeji nojaajot zurkas (nekaadas kon4as nebija) iemaaciijaas ljoti labi braukt, un itin nemaz nenozzeelo. toties man galiigi velmes nebija nojaat, liidz ar to nekādu dižo praksi neesmu ieguvis...
Reaals piemeers : divi paziistami 4omi, 2-3 gados daleeji nojaajot zurkas (nekaadas kon4as nebija) iemaaciijaas ljoti labi braukt, un itin nemaz nenozzeelo. toties man galiigi velmes nebija nojaat, liidz ar to nekādu dižo praksi neesmu ieguvis...
Nau jau runa par raustiishanos, es jau neieshu jaat M nopakotu auto ar visaam engel acim, hrenoniem un sazin vel ko tur labu sabaaztu. Vot panemt nopirkt kadu zhurku pa 200-300Ls un uz priekshu. Man reaali taadaam lietaam nepietiek laika un peedeejaa laikaa ari reeali lieku liidzeklu nav. Bet shtuks taads ir, kad aizdot naakam reizi uz LV, panemt taadu un reaali paaardiities. Labs i, sorry par offtopiku.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right