Paklājiņi
+ visādus brīnumus tur var nopirkt, mastiku, ellu pa lēto utt.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
tur tirgo pilnīgus mēslus, bet reizēm var arī ko noderīgu starp viņiema trast
kkad biju sen atpakaļ garām braucot iebraucis un paskatījos tajos butikos,nu nez nez vai tur ir kkas tik tiešām ņemams,ja neskaita dažus gadījumus,kā re paklājiņi un visneiespējamākajā vietā
coupe 2.8
tapec es saku ka starp tiem krāmiem reti bet var atrast kko kas citur nav
vienreiz tur kkadai interesantai dāvanai vajadzēja dabūt plastmasas korķīšus ar ko aiztaisīt alus pudeles, izbraukāju visu rīgu, nekur neko nedabūju un uzminat kur atradu to ko man vajadzēja
vienreiz tur kkadai interesantai dāvanai vajadzēja dabūt plastmasas korķīšus ar ko aiztaisīt alus pudeles, izbraukāju visu rīgu, nekur neko nedabūju un uzminat kur atradu to ko man vajadzēja
vajag prieksh kupejas vai nu tikai vadītāja paklajiņu vai abus pr. auduma (laikam pelēkos) jaunus vai lietotus labus!!! varbuut kaadam ar ziemas iestaashanos ir palikushi lieki??? PM
Sveiki,
Kāds varbūt zin kur nopirkt jaunus oem gumijas paklājiņus priekš e36? Pasūtīju iekš eparts,bet ieguvu pretī figu. Vairs nevarot dabūt,jo neražo.
Kāds varbūt zin kur nopirkt jaunus oem gumijas paklājiņus priekš e36? Pasūtīju iekš eparts,bet ieguvu pretī figu. Vairs nevarot dabūt,jo neražo.
AMR MOTORS autoserviss. www.amrmotors.lv
BM Auto, Latbema...
BM auto ar uzrādās, ka vairs nevar pasūtīt. Jāmēģina būs uz vietas parunāt,moš kādā noliktavā vēl ir noklāti ar putekļiem
AMR MOTORS autoserviss. www.amrmotors.lv
Rumbulas vecajā autoplacī ir OEM kopijas, manuprāt e36 nav tā vērts, lai tur liktu kko no dīlera.
Ir pieejami bagaznieka nodalijuma paklaji. no gumijas
1gab. 18.99ls
PM. VAI ZVANIT.
1gab. 18.99ls
PM. VAI ZVANIT.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis artini - 03 Sep 2012, 15:12, kopā labots 2 reizes.
325 coupe
rumbulā e36 oem kopijas (kiosks pa kreisi, kad piebrauc pie vecās rumbulas auto bodes) 20ls visi 4tri gumijas. ir ok.
Ir pieejami OEM (ORGINALIE) Paklajini. Jauni Krasas pec izveles.UN JEB KURAM MODELIM.
24.99LS kOMPLEKTS(4.GAB.)
Ka ari tiek tirgot auto paklajini velura,aizmugure ar neslidoso rievoto kaucuku.
Var ar uzrakstiem vai bez.
Krasas pieejamas peleks,melns,besigs u.c.
Augstas kvalitates roku darbs.
Pieejami jeb kuram modelim.
17.99ls par (4gab.komplektu)
PM VAI ZVANIT!
24.99LS kOMPLEKTS(4.GAB.)
Ka ari tiek tirgot auto paklajini velura,aizmugure ar neslidoso rievoto kaucuku.
Var ar uzrakstiem vai bez.
Krasas pieejamas peleks,melns,besigs u.c.
Augstas kvalitates roku darbs.
Pieejami jeb kuram modelim.
17.99ls par (4gab.komplektu)
PM VAI ZVANIT!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
325 coupe
Kāds ir pasūtijis tos "velūra" paklājus pa 19,99ls no šitā carfashion?
es esmu!
Esmu gan velūra, gan oem, gan gumijas sūtījis -
ir labi ja? var ņemt? :)