Baumaņa e36 konstruktors :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Ir reāli, bet tikai 1.6 un kompaktus, ar kuriem nebrauc visādi gonšķikibogdan99 rakstīja:tiesi taa..velreiz pieradas ka pa pat 1000 ls..labu e36 ir loti gruuti atrast,varbut pat neiespejami!
ar tādiem braukā meitenes
tevi nav vel apeduši ?baumanis rakstīja:esmu esmu
FWD - Faggot Wheel Drive
bet vispar apsveicu ar bimbo. Interesanti Audi fana viedokli par BMW dzirdet....
FWD - Faggot Wheel Drive
mazliet jau dažs labs izrādija savu nepatiku no turienes , bet man pilnīgi vienalgaDju rakstīja:tevi nav vel apeduši ?baumanis rakstīja:esmu esmu
nav nevainas šitiem e36 , man pat iepatikās jau , bet vajag bloķi , tad patiks vel vairāk ! un sniegu vairs nevajag
Salons jau izskatās tīri ok.
Pie pārējā ir jāpiestrādā
Esi sveicināts.
Pie pārējā ir jāpiestrādā
Esi sveicināts.
Sveicināts pārbēdzējs! (no AUDI uz BMW)
Katik nezūd uzņēmība darboties ar auto, tad jau būs OK!
Katik nezūd uzņēmība darboties ar auto, tad jau būs OK!
Nezinu kapēc, bet nevienu bildi neredzu
sveiki visiem
is tas noticies ar manu bmw , sākšu ar to ka uzliku ziemenes , uzzināju ka man ir visi 4 koni amīši ar kaut kādām zaļām atsperēm, bet notikas arī kaut kas slikts , vakar bmw nojuka , pagaidām nezinu kas , bet ir interesanti , jo braucot , apstājos pie luksafora, sākot braukt , sāka raustīties un nosprāga , meiģināju šķilt , nekas nenotiek , tādas pazīmes ka akb izlādējies , jo visas lampiņas blāvi dega, un nevarēja pat iegriezt vairs , okey , aizvelkam prom , meiģinājām ievilkt , nekas nenotiek pat neuzsit , nu labi aizvelkam uz mājām , piemetu krokodīlus meiģināju šķilt , sāka griezt , bet nevareja pielaist , tad sapratām ka degvielas sūknis tajā brīdi nestrādā, okey metu mieru , eju šodien kaut ko darīt ,sāku ar to ka izmēriju vai strāva pienāk sūknim , pie ieslēgtas aizdedzes nekas nebija , kad sāk šķilt , tad pienāk , okey ,ņemu arā sūkni , piemetu pa taisno pie akb , viss notiek , strādā , salieku visu atpakaļ , uzlādēju akb , meiģinu šķilt , pierūcās kā parasti , jau sapriecājos , ka viss ok ,okey pastāv parūc ,meiģinu izbraukt mazu līkumu , pēc 200metriem , atkal tas pats dodot virsu , nosprāgts , meiģinu šķilt atkal akb tukšs , meiģinām ievilkt ,pierūca uz dažam sekundēm un atkal noslāpa, un atkal velkājam nekas nenotiek , tagad aizvilku mājas atkal un stāv , varbūt kādam ir kaut kas tāds jau gadijies ? vai kādam ir kādi varianti ,kas varētu būt pa vainu ? , itkā pats domāju ka ģenerātors varbūt beigts , ka to akb izēd , bet ar audi mašīnām bija savādakas pazīmes kad ģenerātors bija beigts , lūdzu help, vajag bmw atpakaļ ielās
is tas noticies ar manu bmw , sākšu ar to ka uzliku ziemenes , uzzināju ka man ir visi 4 koni amīši ar kaut kādām zaļām atsperēm, bet notikas arī kaut kas slikts , vakar bmw nojuka , pagaidām nezinu kas , bet ir interesanti , jo braucot , apstājos pie luksafora, sākot braukt , sāka raustīties un nosprāga , meiģināju šķilt , nekas nenotiek , tādas pazīmes ka akb izlādējies , jo visas lampiņas blāvi dega, un nevarēja pat iegriezt vairs , okey , aizvelkam prom , meiģinājām ievilkt , nekas nenotiek pat neuzsit , nu labi aizvelkam uz mājām , piemetu krokodīlus meiģināju šķilt , sāka griezt , bet nevareja pielaist , tad sapratām ka degvielas sūknis tajā brīdi nestrādā, okey metu mieru , eju šodien kaut ko darīt ,sāku ar to ka izmēriju vai strāva pienāk sūknim , pie ieslēgtas aizdedzes nekas nebija , kad sāk šķilt , tad pienāk , okey ,ņemu arā sūkni , piemetu pa taisno pie akb , viss notiek , strādā , salieku visu atpakaļ , uzlādēju akb , meiģinu šķilt , pierūcās kā parasti , jau sapriecājos , ka viss ok ,okey pastāv parūc ,meiģinu izbraukt mazu līkumu , pēc 200metriem , atkal tas pats dodot virsu , nosprāgts , meiģinu šķilt atkal akb tukšs , meiģinām ievilkt ,pierūca uz dažam sekundēm un atkal noslāpa, un atkal velkājam nekas nenotiek , tagad aizvilku mājas atkal un stāv , varbūt kādam ir kaut kas tāds jau gadijies ? vai kādam ir kādi varianti ,kas varētu būt pa vainu ? , itkā pats domāju ka ģenerātors varbūt beigts , ka to akb izēd , bet ar audi mašīnām bija savādakas pazīmes kad ģenerātors bija beigts , lūdzu help, vajag bmw atpakaļ ielās
reāli toč vnk pārbaudi vai ģenerātors lādē,jo pēc tā visa ko sapratu,sanāk,ka brauci tikmēr,kamēr aķis tur! Aizņemies no kāda āki uz fikso,uzmet virsū,pielaid un ar testeri lien pie vadiem,skaties ko aķis dara! Es domāt,ka būs ģenerātors vai arī kkāds vads kkur nopuvis
coupe 2.8
Ģeneratora oglītes..?
visdrizak ka generators nelade, izmeri cik volti pie iedarbinatas mashinas tukshgaita(gaismas, logu apsilde un pechka ieslegtas) jabut 14v vismaz.
ui jopt, ar šo mana kaimiņa čoms pirms kāda gada spridzināja riņķī.
Redzu tikai sludinājuma bildes, tas kas pirmajā lapā nerādās, tāpēc nez, mozh kkas ir mainījies, bet nu tajā laikā es par viņu secināju sekojošo:
- skaņa drausmīga - katru reizi, kad iebrauca pagalmā un gāzējās gribēju ķieģeli logā ieplivināt.
- piedūries lauku tjūneris. Priekšā bija kkāds atbaidošs ķekavas bamperis ar redeli, tie vēja deflektori, šķūnētas pakaļējās lampas utt. Rauj nost visus tos sūdus ar steigu, ja vēl kkas no tā visa ir.
- braukt čalis nejēdza nu vispār nemaz. Drausmīgi slidināja sajūgu, parkojās smieklīgi, divas reizes redzēju kā noslāpa, spolējās, gāzēja un citādi lauza to tačku.
- nez, mozh čalis nemācēja gāzi nospiest, bet nu cik stiepa, tad izskatījās ka galīgi neiet tas auto.. Pirms paskatījos csdd kas viņam tur īsti ir, biju pārliecināts, ka tas ir 316i. :hvz:
Okei, pastāv ļoti neliela iespēja, ka šis nav tas pats auto, bet nu esmu pa kādiem 97% drošs ka ir. Ja ir tas tas pats auto, tad IMHO 900ls viņam ir pa daudz..
BET, lai lā arī būtu bijis, izskatās, ka tas auto tagad ir labās rokās nonācis. Lai izdodās viņu sakopt. Ja bundža nav sapuvusi, tad visu pārējo var saskrūvēt un sataisīt!
Lai veicas & viss izdodas!
Redzu tikai sludinājuma bildes, tas kas pirmajā lapā nerādās, tāpēc nez, mozh kkas ir mainījies, bet nu tajā laikā es par viņu secināju sekojošo:
- skaņa drausmīga - katru reizi, kad iebrauca pagalmā un gāzējās gribēju ķieģeli logā ieplivināt.
- piedūries lauku tjūneris. Priekšā bija kkāds atbaidošs ķekavas bamperis ar redeli, tie vēja deflektori, šķūnētas pakaļējās lampas utt. Rauj nost visus tos sūdus ar steigu, ja vēl kkas no tā visa ir.
- braukt čalis nejēdza nu vispār nemaz. Drausmīgi slidināja sajūgu, parkojās smieklīgi, divas reizes redzēju kā noslāpa, spolējās, gāzēja un citādi lauza to tačku.
- nez, mozh čalis nemācēja gāzi nospiest, bet nu cik stiepa, tad izskatījās ka galīgi neiet tas auto.. Pirms paskatījos csdd kas viņam tur īsti ir, biju pārliecināts, ka tas ir 316i. :hvz:
Okei, pastāv ļoti neliela iespēja, ka šis nav tas pats auto, bet nu esmu pa kādiem 97% drošs ka ir. Ja ir tas tas pats auto, tad IMHO 900ls viņam ir pa daudz..
BET, lai lā arī būtu bijis, izskatās, ka tas auto tagad ir labās rokās nonācis. Lai izdodās viņu sakopt. Ja bundža nav sapuvusi, tad visu pārējo var saskrūvēt un sataisīt!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ja nelāde tad deg lampa!! ja viņa protams ir tur vispārMartinez rakstīja:reāli toč vnk pārbaudi vai ģenerātors lādē,jo pēc tā visa ko sapratu,sanāk,ka brauci tikmēr,kamēr aķis tur! Aizņemies no kāda āki uz fikso,uzmet virsū,pielaid un ar testeri lien pie vadiem,skaties ko aķis dara! Es domāt,ka būs ģenerātors vai arī kkāds vads kkur nopuvis
var būt liela iespeja ka tiesi oglītes suknim čakarejas un tad ir tad nav,tāpēc slāpst nost!
un ja aķis ir mironis tad arī tā var būt,ka div reiz izgriez un sausss
visādi var būt,apskaties vai ieslēdzot aizdedzi iedegās aķa lampiņa,tad nomēri cik viņs vispār tur ladē,un tad skaties sūknim oglītes!
jip ka jau teica, ka generators moz nobeidza akji un tur strāva vairs iekšā neturās.
kā vēlviens variants, ja nav testera. pie ejoša auto vari noraut arī akumulatora klemmi, ja noslāpst, tad generatorā kautkas. ja nē tad mēram voltāžu :)
kā vēlviens variants, ja nav testera. pie ejoša auto vari noraut arī akumulatora klemmi, ja noslāpst, tad generatorā kautkas. ja nē tad mēram voltāžu :)
nu es neieteiktu pie iedarbināta auto aķi ņemt nost...var sanākt slikti!!
ir ir tas pats , ķekavnieku deva līdzi un lukturus arī , skaņa tagad ir smuka , pajāts ir nedaudz, bet viss taisāms , šodien dabūts cits ģenerātors , rīt tiks likts virsū , šodien pierūcināts atkal , un jā viņš nelādēch. rakstīja:ui jopt, ar šo mana kaimiņa čoms pirms kāda gada spridzināja riņķī.
p.s laikam tad tas iepriekšējais nav mācējis braukt , jo man pēc 2.3 audi , šķiet ka iet labi , un ar otro robu driftā arī smuki iet :
nezinu kur pazuda bildes , bet šeit var apskatīt
http://foto2.inbox.lv/baumanis93/01-01- ... 0459-1.jpg
http://foto2.inbox.lv/baumanis93/01-01- ... 0459-1.jpg
o, tagad bildes redzu. bez ķekavas jau pavisam cits auto
bet toch, irir tas pats. Atceros to sex instructor uzlīmi.
kā jau teicu, lai veicas sakopt! un met visus tos mēslus ārā bez žēlastības.
bet toch, irir tas pats. Atceros to sex instructor uzlīmi.
kā jau teicu, lai veicas sakopt! un met visus tos mēslus ārā bez žēlastības.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
visas tās uzlīmes jau noplēstas, vēl palika bmw tirgus burtiņi uz sliekšniem un tie sūdi uz durvju aizmugurējiem logiem , tagad mazliet vēl japabraukā japaskatās kā uzvedīsies , un ja viss būs normāli , un nekur vairs naudu citur ieguldīt nevajadzēs , tad tiks priekša jaukta nost un salikta pa jaunu , lai ir taisna ,pie reizes nomainīt spārnu un priekšejo bamperu , jo nedaudz cieta deļ vilkšanas vakar mājas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right