Zaļais Tourings.
Padlakotnjiks nav dzimtais un prasaas pilnais OBC + ja nemaldos nav apsildaami benjkji
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kūtiņas vairojās!
Krāsa
Salons arī
Aizmugurējās lampas braucu skrūvēt nost
Krāsa
Salons arī
Aizmugurējās lampas braucu skrūvēt nost
Marux, tavu aparātu arī neesmu manījis ielās
Par apsildāmiem sēdekļiem, jā, to tiešām nav, auto no itālijas, tāpēc gan jau tie tur nav vajadzīgi. Tagad sāku just pēc viņiem vajadzību
Pilno OBC ielikšu ar laiku.
Vēl salonā vienīgi prasītos melnie griesti.
Par apsildāmiem sēdekļiem, jā, to tiešām nav, auto no itālijas, tāpēc gan jau tie tur nav vajadzīgi. Tagad sāku just pēc viņiem vajadzību
Pilno OBC ielikšu ar laiku.
Vēl salonā vienīgi prasītos melnie griesti.
Korsa, tiešām brauksi līdz Alūksnei lai lampas noskrūvētu?
viņš sarunās ar mani,jo gan jau ka es braukšu uz Alūksni kkad un ta jau pa ceļam var noskrūvēt!
coupe 2.8
Simpātisks auto
Lai salons izskatiitos vel pievilciigaaks, vajag originaalos tepikiishus iestelleet un kaadu smuku originaalo aatrum kloki piemekleet.
P.S. Te jau driiz buus kaada privaataa sadala kura sauksies ''Tikai kuutinu iipashniekiem'' .
P.S. Te jau driiz buus kaada privaataa sadala kura sauksies ''Tikai kuutinu iipashniekiem'' .
Par tepiķiem, uz ziemu pašlaik esmu ielicis gumijas. Ātrumkloķi arī derētu nomainīt, bet tas šobrīd nav primārais, pašlaik apmierina esošais.
No pirkšanas esi apmēram 3000km tikai norullējis?
Ziemas diski ir R16 ja? cik apmēram tādi maksā? tādus gribētos savam uzkrāmēt virsū
Ziemas diski ir R16 ja? cik apmēram tādi maksā? tādus gribētos savam uzkrāmēt virsū
Diski ir no E46 16" styling 45, pats pirku lietotus pa 70ls.
Tīri neko kūtiņa,smuka.Nebūtu Aluksne,brauktu skrūvēt es arī aizmugures lukturus nost.
Auto tiešām izskatās labi un par salona krāsu salikumu (melns ar krēmveida krāsas ādas sedekļiem ) vnk tek siekala
Lai labi ripo
Lai labi ripo
Salona tonis tiešam smuks.. :)
Sen nekas nav rakstīts. Ziema pārdzīvota samērā veiksmīgi, tikai vienā vietā bampris saplaisājis Nesen uzlikts jauns radiators, uzlikti visi 4 jauni bremžu diski, kluči. Ir uzstādītas eņģeļacis, kurām pēc mēneša jau viens bloks izbeidzās. Ielikta jauna Alpine magnetola. Jaunas bildes nav, kāda bilde no marta.
smuks salons un tā, bet dēļ tā ka bildes tādi palagi, laikam nevēršu vairš šo lapu vaļā
Salons izskatās ļoti labi.