Ch: 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
+ 1 tādā kārtīga ratstyle žurkas LV nemaz nav...KV_ rakstīja:Labs pirkums :)
p.s. - taisi ratstyle
ja nemaldos, tad user semirs ko lidzigu tigoja... ?? vai ko jaucu ?RENIO rakstīja:Apsveicu ar jauno auto!
Lai labi ripo.
No kura ta usera paņemi šo?
Ir ir jūzera semīrs..
Ratstyle negribu.. Bez krutiem diskiem un megamaza klīrensa sanāks vien Latvijā ierastais shitstyle. Bet krutiem diskiem un attiecīgam klīrenasam man finanses pa īsu.
Respektīvi rūsainas vietas uz auto nebūs un štruntus uz jumta arī līdzi nevadāšu.
Bet gan jau būs kkas samērā interesants.
Neatceros teicu to te jau vai nē, bet pirmais plānā vizuāli ir dzelteni miglinieki un lūpa no golfa, krāsota kkādā x krāsā (pagaidām neesmu vēl izdomājis, bet domāju, ka balta).
Ratstyle negribu.. Bez krutiem diskiem un megamaza klīrensa sanāks vien Latvijā ierastais shitstyle. Bet krutiem diskiem un attiecīgam klīrenasam man finanses pa īsu.
Respektīvi rūsainas vietas uz auto nebūs un štruntus uz jumta arī līdzi nevadāšu.
Bet gan jau būs kkas samērā interesants.
Neatceros teicu to te jau vai nē, bet pirmais plānā vizuāli ir dzelteni miglinieki un lūpa no golfa, krāsota kkādā x krāsā (pagaidām neesmu vēl izdomājis, bet domāju, ka balta).
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
- noplēsu lielo uzlīmi uz grabažnieka vāka (mļec, pasildīt ar fēnu ir tēma atkrīt jebatorijs pa visiem 100% un riktīgi viegli nonāk nost)
- noplēsu ///M zīmīti
- izmetu miskastē palikas no sēdekļu pārvalkiem uz galvasbalstiem
- uzliku jaunus numura paliktņus - no vecajiem aizmugurējā numurzīme izkrita ārā netīšam piespiežoties ar pakaļu.
- izmetu pie spoguļa sakarinātās figņas
- izjaucu durvju ručku un secināju, kas ir saplīsis
- piečurāju migliniekus
- atradu vēl pāris uzlīmes un nobomboju stūri un pulkstenīti
- izmetu miskastē veco ātrumpārslēga rokturi, tā vietā uztaisīju kko no vecas velo taurītes un lupatām (piebāzu pilnu, lai ir stingrs ) Bet pašam liekas, ka izskatās tīri ok!
- auto powerizēts
- pieskrūvēti pāris paneļi salonā, kas iepriekš turējās labi ja uz 20% no visiem stiprinājumiem
- nomainītas aizmugurējās lampas uz svaigākām, arī rižām.
- nokrāsots velkamā āķa vāciņš aizmugurējā bamperī (bildēs vēl žūst)
- uzbildēts. Gribēju mazgāt, bet nu vpzdu šitādā aukstumā kko darīt ar ūdeni.
- noplēsu ///M zīmīti
- izmetu miskastē palikas no sēdekļu pārvalkiem uz galvasbalstiem
- uzliku jaunus numura paliktņus - no vecajiem aizmugurējā numurzīme izkrita ārā netīšam piespiežoties ar pakaļu.
- izmetu pie spoguļa sakarinātās figņas
- izjaucu durvju ručku un secināju, kas ir saplīsis
- piečurāju migliniekus
- atradu vēl pāris uzlīmes un nobomboju stūri un pulkstenīti
- izmetu miskastē veco ātrumpārslēga rokturi, tā vietā uztaisīju kko no vecas velo taurītes un lupatām (piebāzu pilnu, lai ir stingrs ) Bet pašam liekas, ka izskatās tīri ok!
- auto powerizēts
- pieskrūvēti pāris paneļi salonā, kas iepriekš turējās labi ja uz 20% no visiem stiprinājumiem
- nomainītas aizmugurējās lampas uz svaigākām, arī rižām.
- nokrāsots velkamā āķa vāciņš aizmugurējā bamperī (bildēs vēl žūst)
- uzbildēts. Gribēju mazgāt, bet nu vpzdu šitādā aukstumā kko darīt ar ūdeni.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
blin un es savas piecuraataas miglas soliito 1,5-2nedeelju vietaa gaidu jau tulin 4to nedeelju
ar plēvi es tālos tonēšu
Kur pie tās plēves var tikt, gribas patestēt kā izskatītos?ch. rakstīja:nu vo. Kviller plēve (~30 santīmi) + 3min darbs..
Stūre smuki aplīmēta, ap pulksteni izskatījās, ka norauts melnais plastmass un rēgojas apakšā kkāds balts plastmass
reku tuvplāns.
vienīgais vēl ar papīra nazi jāpadarbojās un jāizgriež riņķī pulkstenim smuka apaļa forma.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ir labi, salonā dažus aksesuārus tādus
Tās krāsainās uzlīmes nekad nav patikušas, bet šīs melnbaltās uz stūres piesti riktīgo ogu!
Random bildes no šodienas - biju ciemos pie 328i un paķēru foto līdzi. :)
Nobildēju abus bračkas kopā. Atgādinu, ka 328i tie ir tikai ziemas diski, pavasarī būs atpakaļ BBS St5! :naac:
+ čoma kabris uz kuru man konkrēti tek siekala :yo: Rīt vizīte pie Driver, redzēs ko šis teiks. :)
Nobildēju abus bračkas kopā. Atgādinu, ka 328i tie ir tikai ziemas diski, pavasarī būs atpakaļ BBS St5! :naac:
+ čoma kabris uz kuru man konkrēti tek siekala :yo: Rīt vizīte pie Driver, redzēs ko šis teiks. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kautkur baigi redzeets kabris Vai tikai shim es to buferi neliimeeju
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Sit kaut nost, bet ziemas diski baigi cepī
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right