E36 318 m50b25 s2 turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Nu baigais aparāts
Ar neizcūkoto kapotu un Dezent diskiem vnk konfekte
ieliku bildi (ludzu)marux rakstīja:Bildi ar paceltu kapotu studijā! Gribu redzēt to turbo monstru.
P.S.+2gb M40erda rakstīja:ja jau tik sūdīgs portāls, tad jau uz redzēšanos!
kā izpaužas shortshift uz zf kārbas? Home made?
HZ, manuprāt baigais bardaks zem kapota Visu cieņu par turbīnu, bet nu izpildījums nedaudz pieklibojis... Nekā personīga
drusku neizprotu jautajumu bet shrtshift sledzot atrumus ar roku vismaz neizsitisi paneli un ar elkoni aimugure sedosho neizrubisi! man bija getrex karba stipri nojata slikti sledzas gaudoja uliku no e 46 zferda rakstīja:kā izpaužas shortshift uz zf kārbas? Home made?
bardaks ir ja piekritu! bet kamer reguleja turbochipa vajadzeja tikt gan pie sprauslam svecem uttmarux rakstīja:HZ, manuprāt baigais bardaks zem kapota Visu cieņu par turbīnu, bet nu izpildījums nedaudz pieklibojis... Nekā personīga
tapec nekas nav salikts un sakartots!
shoziem taps kartiba
drusku parbuves un vel plus jauda!
labi ka tev vis kartiba un nav izcukotsuteo rakstīja:Ar neizcūkoto kapotu un Dezent diskiem vnk konfekte
liekas, ka uz ZF kārbas short shifteru nekādu īso nevar izveidot!vistinsh rakstīja:drusku neizprotu jautajumu bet shrtshift sledzot atrumus ar roku vismaz neizsitisi paneli un ar elkoni aimugure sedosho neizrubisi! man bija getrex karba stipri nojata slikti sledzas gaudoja uliku no e 46 zferda rakstīja:kā izpaužas shortshift uz zf kārbas? Home made?
Pretēji kā tas ir uz getrag kārbas?!
Zinu, ka ir daži, kas paši uz ZF kārbas veido shortshifteru metinot pagarinājumu?!
tieshi ta metinaju pts! tu doma par to ka tas pasakums skaras pie kardana?? var uztaisit prikorkaa un ir ok
Man arii staav virsuu ZF kaarba un shifteris Pie tam vinjsh nav pashtaisiitais
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vājprātigs sedans
kas par bremzem un amisiem lai sito motstru apturētu un noturētu uz ceļa ?
+1vistinsh rakstīja:tieshi ta metinaju pts! tu doma par to ka tas pasakums skaras pie kardana?? var uztaisit prikorkaa un ir ok
bremzes pagaidam standart !Kristaps rakstīja:Vājprātigs sedans
amartizatori colover ( regulejamas statnes )
+ druscin partaisiju stabilizator stiena atsaites
Cik noprotu shis auto ir vairaak driftam nekaa ikdienas braukshanai vai darbojas abos virzienos?
doma ir abos virzienos bet redzes ka ies ar tehnisko apskati
Interesanti zinaat cik taadam ir degvielas pateerinsh ikdienaa? Bet taa jau projekts labs, tik bikin jaasakopj un buus priimaa!
nu vaaks
iemet kadu video ar pccc pccc
iemet kadu video ar pccc pccc
ja pedali nespiez lidz turbo priekam paterinsh stok ! bet ja dod grida ir diezgan edeligs ! vel jau gruti spriest maz esu braucis pa pagasho vasaru!Archizlv rakstīja:Interesanti zinaat cik taadam ir degvielas pateerinsh ikdienaa? Bet taa jau projekts labs, tik bikin jaasakopj un buus priimaa!
+ par apņemšanos, ko tādu paveikt!
Uz stenda neesi bijis? Ieteiktu aizbraukt. Ir lēta un laba vieta Jelgavā (Eksperimentālā laboratorija, vai kā tur).
To 1bar'u arī tur bez problēmām?
Uz stenda neesi bijis? Ieteiktu aizbraukt. Ir lēta un laba vieta Jelgavā (Eksperimentālā laboratorija, vai kā tur).
To 1bar'u arī tur bez problēmām?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right