Kā pašam uzstādīt E36 ksenonu
mūsdienās jau visādus ķīniešu lēciniekus ražo, viss var gadīties :d
mok cilveki var padalities ar kadam idejam kur labak nomest blokus lai nemaisas pa kajaam
es savejos nometu te pie radiatora klipsha un otru pie sigenes kronsteina. mosk kadam kads labaks plans kur iemest vinjus
es savejos nometu te pie radiatora klipsha un otru pie sigenes kronsteina. mosk kadam kads labaks plans kur iemest vinjus
...
Es bez problēmām ieliku priekšējā balkā. Atverot haubi neko, izņemot vadiņus neredz.
armand tev difuzora truukst :)
tiesam laba vieta kur noslept vinus, bus man kadu dienu japarmaina vinji vietamRuu rakstīja:Es bez problēmām ieliku priekšējā balkā. Atverot haubi neko, izņemot vadiņus neredz.
agri, ir bet nau vel uzlikts, godigi sakot es to detalju mekleju kadus 2 gadus, ultra liels retums, tas ir sijaa galaa, preks 6cil mazaa radiatora
...
kads var paskaidrot kapec nedeg xenoni? kr4 ir ollo firma
pieliku plus minus bet nedeg,pielieku pie drauga masinas vinjam deg.. kas varetu but pa vainu? vai kas?
pieliku plus minus bet nedeg,pielieku pie drauga masinas vinjam deg.. kas varetu but pa vainu? vai kas?
nešķeit, ka jāpārbauda vai vispār pienāk strāva pa vadiem? neesmu neko tādu dzirdējis ka pie viena deg pie otra nedeg...
nu bet parastas spuldzes deg,ka pieliek xenonu nedeg,pieeju pie drauga masinas(nav BMW) viss strada.
ja jau nepienaktu elektriba ta jau parastas spuldzes a nedegtu
ja jau nepienaktu elektriba ta jau parastas spuldzes a nedegtu
viss strada es idiots itradi pie bloka biju saspraudis
Tieši tgd saskāros ar šo problēmu! sedaniem nāk plakanāks luktura vāciņš ! līdz ar to nevar aiztaisīt kad ieliec hrenonu!Emik rakstīja:a ka butu ar sedana lukturiem sanaktu tada fi6ka?jo sedanam nau tadu luktura vacini!Domajams vai ielidis?