Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
Labs aparats, diski vieni no labakajiem prieksh e36 manuprat.
IMHO shis jau kaadu laiku pa LV dzivojies. Atceros, ka ss.lv pirms kaadiem cetriem gadiem staveja pa 6600EUR. Diski kaut kaa neiet kopa ar feisliftu..
Smuks, gads arī labs
nu diski tiesam ir gaumes lieta! bet ta jau auto super,galvenais ka 2.8
4ota bmw zimiite skiiba uz kapota ne?
patiik luupinja uz bagaznieka, prieks manis tas ir visskaistakais kas uz e36 bagaznieka var atrasties.
kkas tiesam jadara ar prieksejo optiku un tad vispar bus tikai + un neviena -
lai labi ripo!
4ota bmw zimiite skiiba uz kapota ne?
patiik luupinja uz bagaznieka, prieks manis tas ir visskaistakais kas uz e36 bagaznieka var atrasties.
kkas tiesam jadara ar prieksejo optiku un tad vispar bus tikai + un neviena -
lai labi ripo!
traki patīkams aparāts ,sveikts
Auto - Gads - Kompletācija
siekala notecēja
Skaists eksemplārs ar ļoti labu komplektāciju
patiik kraasa... tiesaam skaista kupeja jaa un izbaudi 2.8 prieksrociibas
Gribeeju dzirdeet juusu domas par balto prieksheejo un saanu pagriezienu mainju uz tumshajiem, toneetajiem melnam e36. ;viedokljus studijaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams, ka būs glauni Bet tas jau atkarīgs no gaumes, citam labāk gaišie patiks.
Man gan nepatīk smoked pagriezieni.. Čota liekas, ka viņi auto vizuāli padara vecāku.
Bet nu tas tik tā.
Bet nu tas tik tā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Beidzot savu melno teklu esmu nomazgaajis, iztirijis, uzprishinaajis.Pamaniiti daudz un dazhaadi kasjaki, kaa rezultaataa bus jaakraaso paaris detaljas, lai viss butu tip top. diski arii ir diezgan chaabiigaa staavoklii-apsisti, viens no tiem jaavalcee.
Kas izdariits-nomainiits reduktors uz parasto, jo blokjis ir nodots restauraacijaa, sajuutas ar parasto nav taas patiikamaakaas, bet pagaidaam jaapaciesh Nomainits arii starteris, kursh jau man te sen nikjojaas.
Doma ir atstaat auto savaa /m pakas stock variantaa ar visiem diskiem. Mani uzdevumi-Pavisam driiz sakopt un pilniibaa atjaunot diskus-uznjemshos pats , kaa arii pieseedinat auto un uzlikt zemaaka profila gumijas, pagaidaam staav 225/45 m+s, tachu jaadomaa kas zemaaks. Un te arii paaris foto.
Kas izdariits-nomainiits reduktors uz parasto, jo blokjis ir nodots restauraacijaa, sajuutas ar parasto nav taas patiikamaakaas, bet pagaidaam jaapaciesh Nomainits arii starteris, kursh jau man te sen nikjojaas.
Doma ir atstaat auto savaa /m pakas stock variantaa ar visiem diskiem. Mani uzdevumi-Pavisam driiz sakopt un pilniibaa atjaunot diskus-uznjemshos pats , kaa arii pieseedinat auto un uzlikt zemaaka profila gumijas, pagaidaam staav 225/45 m+s, tachu jaadomaa kas zemaaks. Un te arii paaris foto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Acim tikams aparats!
skaisti!!
Riktīgi smuks
Mļec, pēc bildēm izskatās super ļoti skaists eksemplārs
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nekas lieks nekur nav.. viss vnk pa skaisto
Ap 20 redzeets celjaa uz Alfu!! Gliits eksemplaars!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right