VSKB 325tds :)

uz pirmo acu uzmetienu likaas, ka taas ir skiltavas
kas tad planojas?

kas tad planojas?
Nu tad švilps nepajokam 

Viss ir samera skumji.atstaju auto garaza uz 3 vai pat vairak nedela.uz atkusna momentu.un sakas.rusa lien ara pa visiem iespejamajiem skrapejumiem .bezmaz. un tagat tam vel visam pa virsu karba sak nikoties.3roba.ja to ta var nosaukt.parsledazs biski ar triecienu
un liela turba ar nederes laikam. visi plani sak lenam brukt.bet nekas.
iepirksu smilspapiru.spakteli.grunti un jasak

iepirksu smilspapiru.spakteli.grunti un jasak

Galvenais nepadodies.. tas nekas, ka uznāk mirkļa vājums
Neesi vienīgais, kam tāds ir bijis 
Būs okey, griezīs tas dīzelis

Būs okey, griezīs tas dīzelis

Ta pedejo dienu notikumi.nomira gengeris
super.to izravet bija pagruti.bet nekas
P.S liela svilpe prom.jo padomaju sanaca parcensties,nedaudz pa lielu ta turba.tiks samekleta cita mazaka vieta.
P.s kur var sameklet M slieksnu tos mazos klamburus.

P.S liela svilpe prom.jo padomaju sanaca parcensties,nedaudz pa lielu ta turba.tiks samekleta cita mazaka vieta.
P.s kur var sameklet M slieksnu tos mazos klamburus.

Kāds princips tām 2 turbīnām vienai aiz otras.. 

nju teoretiski sanak ka pirma.(primara) ir regulejama.kada isti momenta ta klapite ir vala.isti nepateiksu.bet lieta tada ka no vienas plusmas izpludes gazem sanak iegut atrak to nepieciesamo spiedienu. jo otra ir neregulejama.tatad izpludes gazes vislaik vinu cik ir tik griez. bet ir ari ar regulejamo,visur dazadi. protams max presur ari lielaks lidz ar to. tadu kautko salasiju neta par so sistemu. si sistem taika izmantota asv uz vilcejiem.lai palielinatu jaudu.ta ari tiek pardoti garavi kiti ka piem sads
https://www.jdmcenter.com/product.html? ... ion-62-k31
pasam sabuvet nav nekas gruts .itka

https://www.jdmcenter.com/product.html? ... ion-62-k31
pasam sabuvet nav nekas gruts .itka

Redzēts dzīvajā
Un paldies par brāļa numuru, viss saorganizēts!

Un paldies par brāļa numuru, viss saorganizēts!

Liela pateikšanās psih-arno par mana dīzeļa rakstura iezīmju uzlabošanu
P.s svetdien laikam kur ap 19.00 redzets orkana tourings.braicot caur Valdlaučiem

P.s svetdien laikam kur ap 19.00 redzets orkana tourings.braicot caur Valdlaučiem

[/quote]
Tas noteikti nebiju es

Tas noteikti nebiju es

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Tad gan jau Megatrons 

VSKB rakstīja:Liela pateikšanās psih-arno par mana dīzeļa rakstura iezīmju uzlabošanu![]()
![]()
![]()

Forši diski, nebij šitādi redzeti 

oo, shitie diski vienk ideali