E36 kabrio '95
Nav tik traki - rūsa jau var parādīties arī tad, ja autiņš ziemas laikā tup garāžābrave rakstīja:Man būtu žēl ziemā tādu auto pa sāli un to slapjo žļargu mocīt.
Jumtam bija problēma ar aizvēršanos - nolocoties jumts nedaudz aizķērās aiz atvērtā nodalījuma vāka..Pats tiku galā ar šo problēmu - izjaucu mehānismu, paregulēju - tagad strādā normāli!KLAVINS rakstīja:a kas bija ar jumtu?
nav 2.0 mazliet pa mazu prieks kabra ?
Un Tev pašam ar 2.8 nav par maz? Nav jau baigā starpība starp 2.0 un 2.8, bet nu otrais protams iet nedaudz labāk un patērē tikpat degvielas! Jāņem piemērs no Marihuāna
protams ka 2,8 ir pa maz butu jav idiali m3 3.2 bet nu ta jav cita klase
pec teh datiem skatijos ka 2.0 itka vairak patere neka 2,8 man kaut ka videji eed normali braucot 9.6-10l/100km
tas ir gan soseja gan pilseta (pilseta vairaak)
pec teh datiem skatijos ka 2.0 itka vairak patere neka 2,8 man kaut ka videji eed normali braucot 9.6-10l/100km
tas ir gan soseja gan pilseta (pilseta vairaak)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jā, man arī aiziet tikpat, ap ~10l vidēji, pa 20ls sanāk ~250km
jā skaists e36 - tikai zemāku noteikti vēl vajadzeetu - vēl var, var..
tikai nesaprotu, kas tie par spoguļiem - mStyle tie tiešām nešķiet...
jā marihuana kabrim dzinējs bija...
tikai nesaprotu, kas tie par spoguļiem - mStyle tie tiešām nešķiet...
jā marihuana kabrim dzinējs bija...
Spoguļi nav oridžinal, pasūtīju @ebay - it kā bija M style, neesmu pētījis sīkāk ar ko atšķiras no OEM
nu ir jau arī spoguļi, kuri nav original, bet ir vienādi vizuāli, tikai nav elektriski un bez apsildes lielākoties...
skaidrs tagad...
skaidrs tagad...
Spoguļi ir elektriski regulējami, bet bez apsildes
labs kabris
cabrio jav dailigs-sev ar tadu gribetu
Tik prasas pec aizmugurejo benku paglovnikiem
Tik prasas pec aizmugurejo benku paglovnikiem